Skoči na vsebino

Unreal Tournament 3


Martinez

Priporočene objave

  • Odgovorov 61
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Pri meni je isto, to je moja prva konzola ki sem si jo kupil tako da sem imel kar nekaj problemov. A malo sem se že ulovil, zdaj ko mi gre mal bolje nebi več presedlal na miš, saj ni večjega užitka kot napol ležat na kavču in igrat. Prvi vtis je bil res porazen a ko se privadiš je joystick dokaj kul zadeva, tako da ti priporočam da se navadiš igrat z njim. Poleg tega če boš UT igral z miško boš pa pri drugih igrah imel probleme, ker ne podpirajo miši, tako da se kar navadi.

Link to comment
Mene zanima kako igrate UT3 z kontrolerjem ali misko+tipkovnico (ker baje podpira)...sem na novo presel iz PC-ja na PS3 in imam se precej problemov z igranjem FPS z kontrolerjem :puppy:

Lp Primoz

Ja. I know that feeling :)

Kup si en spil in zacni vadit s kontrolerjem igrat. Od zacetka bo slo res mal slabo sam pol ko se pa navadis to pa ok ;)

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment

če bi ps3 podpiral miško in bi špili jo uporabljali bi js mel na PS3 doma vse streljačine :)

tko pa je res problem ta sixaxes, ampak je pa res, kup si eno ful zanimivo igro, pa se boš kr navadil... recimo uncharted je cool, na začetku bolj hodiš pa skačeš, pol pa se začne streljanje tam se ga lahko fajn navadiš, še posebej če jo obrneš na extreme :)

Zato pa si tut js nameravam nabavit COD4, pa lepo zaigrat celo zgodbo na hard, pol pa pridem tut js med vas network frike :D

Seveda bom na ps3.dober.si razvil sistem gamblanja, da bomo meli prav ekipe po par ljudi in bo folk lahko stavil, pa se bomo par dni pred tekmo včlanli v skupino recimo RED in BLUE, pol pa bo recimo 4:4 in bo folk lahk ostavil na določeno skupino, se bo seveda videlo kdo je kje, pa bomo mal gamblal :)

ps3 rulz

Link to comment

Na kontroler se pri streljačinah hitro navadiš. Naprimer pri COD4 ko ti nekdo prileti iz ovinka že avtomatsko stisneš R3(nož) pa ga ubiješ neglede na to, če je v vaši ekipi ali v nasprotni. :beer: . Sicer dejstvo je da ti precej pomaga aim assist, ampak te včasih tudi pošteno za****. :doh: Saj se boš po parih mesecih navadil :beer: .

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.