Skoči na vsebino

Bi imeli Ksijevsi en account za vse ?


sebek1

Priporočene objave

Eto nekaj sem razmišljal pa me zanima, kaj pravite na to, da bi si naredili en silver UK account in bi si ga sharali, pravilo bi recimo bilo tako, da vsak, ki pride more naložit 1000 točk, nakar bi se zmenili katere igre bi kupili in bi si jih potem lahko za free downloadali, ker je roba vezana na account in ne konzolo. Mislim, da bi to šlo. Tako bi vbistvu za vsak arcade gejm plačali samo enkrat, ali pa drugi download stuff. Recimo en bi kupil nove mape za cod4 bi si jih lahko downloadali vsi, drugi bi recimo downloadali ikarugo, ko pride, bi si jo lahko downloadali vsi. Ok zadeva zahteva, kar precej zaupanja, ker ti pač enostavno kdo lahko vkrade account, zato tudi vsi ne bi naložili vseh točk naenkrat ampak lepo po malo, bi se vodil evidenca, ampak mislim, da se tu eni že dovolj poznamo in bi lahko stekla zadeva.

Kaj pravite ? Account bi bil namenjen samo downloadanju.

:beer:

Link to comment

zanimiva ideja. to pomeni, da si bi lahko že zdaj zamenjali kake live arcade igre?? jaz sem za. če je kdo za to naj mi pošlje ZS, da se zmenimo.

kaj pa glede ukrepanja s strani microsofta? ker to verjetno ni dovoljeno, da se počne. :lol: ne bi rad da so potem kaki problemi glede lajva.

Link to comment

Jap pač tisti, ki se poznamo, takoj vsem accounta odprli ne bi, itak.. Pač stvar bi vodilo par ljudi in bi šlo prek tistih vse. Jap nimajo ti kaj, če oni to omogočajo pač omogočajo, zdej edino vprašanje, ki se poraja do kolko konzol to microsoft pusti, ti lahko imaš 10 konzol, pa imaš na vsaki account, pa si lahko downloadaš stuff, tak, da mislim, da omejitve na koliko konzol lahko downloadaš stuff tu ni.

Mnja nikamor se ne mudi, lepo si prvo izmenjamo msnje, pol pa se enkrat, v nedeljo, ponedeljek al pa že prej se naredi account.

Za vodenje statistike pa se javim kar jaz, tak, da ne bo potem prišlo do kakih fint, da en ne bo nič dal, downloadal pa si 20 stvari.

Sebek17@hotmail.com -> msn

Link to comment

Hmm zdej nekaj berem in zgleda to glih ni tako easy vse skup in če narediš napako se lahko zajebeš sej se ti gejm spremeni v trial al nekaj, je microsoft to zaščitil, mnja sej že, ko sem prvi post pisal se mi je zdelo malo cheap, da bi to pustili. Moram se malo bolj poglobit v zadevo.

Link to comment

Eto zdej sem eno uro bral kak je s tem in ne bo šlo, sem mislil, da ayde vsaj za kakih 5-10 konzol pustijo pa žal ne recimo za familijo, tako, da nič ne bo. Če downloadaš ti stuff na drugo konzolo, lahko downloadan stuff igraš samo z accountom s katerim si stuff downloadal, na isti konzoli na kateri si stuff downloadal pa lahko igraš z vsemi accounti, ki jih imaš na konzoli. Sej v principu zadeva deluje ampak je preveč omejena, da se splača spuščat v njo.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.