TheMan Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 torej, odprl sem si račun na paypal in ko hočem dodati kreditno kartico mi napiše tole: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. kartica je mastercard, banka celje. je komu to nagajalo? ker skoraj ne morem verjet da moram it j**at mater vsem na banko. človek bi se najraje fental v kakšni vukojebini živimo. Quote Link to comment
Altair_x Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Potekla ? Aja Evrocard moraš met za paypal . http://www.joker.si/article.php?rubrika ... cleid=4330 Kot jaz vem da je samo za evrocard pa americanexpress. Amm. Alipa je "Expired". Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
rolihandre Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Jaz sem tudi danes ustvaril račun na paypalu samo sem najprej prenesel željena sredstva na wirecard (virtualen mastercard) in potem iz njega na paypal . Drugače pa si prepričan, da si vse prav izpolnil in, da je kartica še veljavna? Quote http://www.r00li.com Link to comment
Bessie Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Jaz z Viso (SKB) plačujem na paypalu od trenutka, ko je bil dostopen za slovenijo brez problema! Quote Link to comment
TheMan Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 heh, kartica je valid do 09/09 res sm jezn, sux. vseeno hvala vsem za odgovore. Quote Link to comment
-SkA- Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Povprašaj na svoji banki, če morda vedo kje tiči problem? Saj Paypal ni tako brezvezna storitev, da morda ne bi vedeli, zakaj se gre. Morda celo storijo kaj v tej smeri, da rešijo težavo. Quote Link to comment
mumbo Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 mam mastercard od NLBja in dela paypal brez problema. obrni se na banko in jim teži, da zrihtajo. če ti pa ne pa hodi na drugo banko. Quote Link to comment
Godlike Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Jaz imam paypal! Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
drkoo111 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Jst mam tud od fotra VISO pa dela brez težav{paypal} Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
lukidd Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 MOJA VISA od abanke tut dela na paypalu Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
DjJuvan Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 kaj vam pa je.... navadne Maestro kartice vam na teh internetnih straneh ne bodo delale Pri banki moraš zaprositi za kreditno Mastercard ali Visa ali Visa Electron.... potem pa lahko normalno kupuješ iz tujine stvari. Banke niso nič krive za nedelovanje vaših kartic, problem je v kompatibilnosti naših kartic z svetovnim standardom. BTW, če si mlajši od 18. let in nimaš stalnega dohodka, lahko kar odpišeš kreditno kartico, ker ti je ne dajo. Men so jo dal pod izjemnimi pogoji, ker sem imel že več mesečni izpisek z stalnim (študentskim) dohodkom. good luck Quote Link to comment
lukidd Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 DJuvan, jaz sem star 15 let, če mam na letu prometa 700€ je to velik, pa so mi dal kreditno kartico VISA. ne electron, tapravo VISO. jap. nimam šihta, trenutno sem še v OŠ (še en mesec...) in so mi dal VISO. abanka drgač ja. pa nism mel starih zram k sm šel rečt zanjo. mesečni limit mam pa 300€ Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
DjJuvan Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Potem imajo pa pri Abanki popolnoma drugače, kot pri NLB... Quote Link to comment
H5n1 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Mene pa zanima kje dobim paypal kodo? Mi jo poslejo na mail? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
admins Anduril Posted July 10, 2008 admins Share Posted July 10, 2008 Sej ti piše .. 'Check your card statement', torej bančni izpisek za tvojo kreditno kartico. Če imaš Klik ali kaj podobnega lahko kar tam, drugače pa počakaj, da dobiš tiskani izpisek. Verjetno so ti trgali kakšen cent, kot namen pa vpisali kaj v smislu 'Paypal xxxx', kjer je xxxx koda, ki jo moraš potem tu vpisati. Quote Link to comment
H5n1 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 :doh: Hvala Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts