Buffalo Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Zanima me katere igre priporočate, da bi igrale naše punce Moja trenutno igra Vivo Pinato in bi še rada probala kakšno igro, mogoče podobni Vivi Pinati. Kaj priporočate? Quote Link to comment
whothafunk Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 jaz jim vedno naštimam dirkačine. babe rade vozijo avte, ker si lahko privoščijo trke in hitrost. arkade pa: bomberman, worms. Quote Link to comment
Travar Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Zanima me katere igre priporočate, da bi igrale naše punce Moja trenutno igra Vivo Pinato in bi še rada probala kakšno igro, mogoče podobni Vivi Pinati. Kaj priporočate? GTA 4!!!! jk Viva Pinata party animals (to je 50 minigamov za 4 igralce z pinjatami), bomberman, vse špile po risankah (Bee movie, Open season, Ice age...), snes9x emulator na PS3 (super mario ftw)... Vsaj to moja igra kokr igra. Quote Link to comment
miwche Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Katamari sigurno, vsaka baba bo rad igrala. Singstar katerikoli. Mogoče tudi Guitar Hero. Quote Link to comment
afi666 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Gearsi definitivno. Sva game celo na INSANE ubrnla! LOLj. She`s totally hooked! :ihih: Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
alexs Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Moja igra samo Hexsic :doh: Quote Link to comment
whothafunk Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 majka vam, majka. da bi kera punca ki jo poznam hotela igrati strelske igre.. idila. Quote Link to comment
afi666 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Amped 3 je tut en tak spil, k je easy to pick up and play. Res pa je, da rabis pri dolocenih challengih mal vec potrpljenja. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
Buffalo Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Viva Pinata party animals To jo bo še osrečilo Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Beautiful katamari je way to go! Pa verjetno kaka Dead or Alive serija, se posebej volleyball...se je ze zgodilo, da so bejbo fascinirali Gearsi hehe. Pa Bioshock varijanta: "Wow...kako prizadeti ljudje. Wow...kera br00tal bejba. Wow...kr ma me da bi jo ubila..." Drugac pa vse moje kolegice pwnajo v Ikaguri!! Quote Link to comment
Samotar Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Moja je najraje igrala Bombermana in Amped3 - (chalenge: tam kjer si se moral čim bolje razbit za točke ) Pa kaki fight špil ji tudi sede: Virtua Fighter ali pa Soul Calibur - me je enkrat nabila kot cucka 7-1 Pa kaki PGR 3-4 tudi vzame v roke Quote Xbox Link to comment
oNeiRoS Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 vsekakor Bomberman in Puzzle Quest Quote Link to comment
nemebasat Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Tetris rox :ninja: se skrijem pred mojo Quote Link to comment
Samotar Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Tetris rox :ninja: se skrijem pred mojo Bejeweld ali pa ZUMA moji bolje odgovarja Quote Xbox Link to comment
zyzyx Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Xbox 360 ni glih najbolj puncam prijazen (Wii je precej bolj primeren), a nekaj izjem vseeno je - Viva Pinata, Kameo: Elements of Power, Eternal Sonata, Beautiful Katamari, Puzzle Quest, Rayman Raving Rabbids Seveda pa je možno, da obstaja interes tudi za bolj "moške" špile :> Quote Link to comment
Samotar Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Seveda pa je možno, da obstaja interes tudi za bolj "moške" špile :> Misliš kot bolj moški špil tole: Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 no nevem kaj bi ti tvoja punca/žena rekla Quote Xbox Link to comment
Buffalo Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 bi tud blo prijetno videt na xboxu Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Told u be4! DoA volley je way to go. Ce ne drugo bo bejba lubosumna na large joske! Quote Link to comment
Irec Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Zmeraj moja fukačica pa jaz igrava na Gearsi. Jebote rad kerbstompa ona!!! Ampak kdaj delam mojo domačo nalogo igra GTAVI...pa kupuje veliko kurbe od jaz! Quote Če že morem umret, raj umrem zadet! Link to comment
Buffalo Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Jebote rad kerbstompa ona!!! ...pa kupuje veliko kurbe od jaz! Jaz pa sem mislo, da bi se naj trudli pisat v slovenskem jeziku na tem forumu Quote Link to comment
MaDrung Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Zmeraj moja fukačica pa jaz igrava na Gearsi. Jebote rad kerbstompa ona!!! Ampak kdaj delam mojo domačo nalogo igra GTAVI...pa kupuje veliko kurbe od jaz! bwahaha!!??! Res, da si irec, ampak.... Quote Link to comment
Irec Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Pisu bom v Lublansku če hočeš, Buffalo? Quote Če že morem umret, raj umrem zadet! Link to comment
shoelace Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Zmeraj moja fukačica pa jaz igrava na Gearsi. Jebote rad kerbstompa ona!!! Ampak kdaj delam mojo domačo nalogo igra GTAVI...pa kupuje veliko kurbe od jaz! bwahaha!!??! Res, da si irec, ampak.... But what? Considering that he learned most slovenian from us on xbox live he's doing pretty good. Better than some of the users here ... like khm skater Quote xFire: spankrock Link to comment
TriGGer Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Res, edini anglež z liva, ki se je naučil slovensko, in to kar dobro. Za razliko od ostalih tupoglavcev, ki nas majo za ruse, kitajce, švede in mehičane. Go F yer F-in' selves I say! And mad props to Irec Quote Link to comment
Recommended Posts