iLichu Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 a igra kdo prek interneta da bi sli kaksn coop igre se nimam,jo pa dobim u roku dveh tednov EDIT:Dol sm potegnu demo za mutliplayer in igra mi je bolsa od kere kol online strelacine,plus hudo mi je k je realisticna in tko mors res takticno igrat ^^ Quote Link to comment
Gorila Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 oooo a nisi mogu še bolšga screena najdt Quote Link to comment
iLichu Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 nism najdu,posnel sm ga EDIT: a je atle kj bolsa Quote Link to comment
NoWii Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Tole se men dokaj lepo slis.,..in vid. Čas da prepričam frende, da si jo bo kdo nabavil. Jst si pa sam instaliram Quote Link to comment
iLichu Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 sj k dobim igro(rok 2 tedna),greva lahko coop igrat Quote Link to comment
iLichu Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Evo se par slikc GRAW 2 Mulitplayer Quote Link to comment
zyzyx Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Probal demo, špil mi ni bil všeč. Quote Link to comment
iLichu Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 ja se vedno je najbolsi prvi ghost recon + dodatki ps: Black Foot Studios delajo na eni hudi tatkticni igri Quote Link to comment
MaDrung Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 GRAW serija mi je najboljsa takticna streljacina nasploh. Rainbow six, se lahko skrije pred njo, ceprav jo tudi zelo rad igram. :china: Quote Link to comment
iLichu Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Ja sj GR:AW trga,sam se lahko skrije pred Ghost Reconom in pred R6(do raven shielda,potem so bli sami apni). Zdele delajo novo tatkitčno igro ki bo mesanica Ghost Recona in R6,dela ga studio Big Foot Studio,ime igre je Ground Branch. Njihova stran http://www.blackfootstudios.com/ ,fani realisticnih taktičnih iger si poglejte Quote Link to comment
Recommended Posts