drkoo111 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 No mislm da še ni bilo teme o tem pa sm si reku da jo nardim .Rečmo na naši šoli je tole zadnje cajte tok popularen postal da mi para živce :doh: sam ajde mam tud jst jih 5 no pa me zanima ,kje kej kopujete,kaj si mislte o tem kr en dobr video še o tem no sej kukr sm reku kje kej kopujete,kaj si mislte o tem,če se kdo ukvarja s tem MEJTE SE LP Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 u spomnim se tega mi smo se igral s tem u 5 razredu lol Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Ma pol pa nismo bli tok razlike kot kaže je to tako obdobje sam drugač so pa kr dragi sam so fulllll različne cene recimo v obsešnu je 10 eur v toyletu u btc pa 4.99 drgač je pa kr kul za med poukom sam a se kdo kej ukvarja s tem na forumu?? :china: Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Mesko Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 jaz sem to imel, sam so šle kulca, tok dober pa nism bil... Quote Wiiha! Link to comment
AntiTrax Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Eh to je za froce. :razzy: Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Manbearpig Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Eh to je za froce. :razzy: :thumbup: , nažalost res. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
drkoo111 Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Eh to je za froce. :razzy: :thumbup: , nažalost res. Zakaj pa na žalost mah sej jst nbardim ollija pa kickflipa backflip dark slide 50-50 grind pa še kej FINGER SKATE RULEZ Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
ShAd0w Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 pojdi to delat na pravem skejtu Quote Link to comment
TriGGer Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Lol darkslide 50-50... A ni to ono, ko slidaš na skatu ko ima ta kolesa oz. truckse obrnjene navzgor? Pri 50-50 pa dejansko slidaš po trucksih? Ne gre mi ravno najbolj skupaj tole. Quote Link to comment
Manbearpig Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Fingerskate je za pussy mana, ki se ne upa soočiti s tapravim skatom za katerega moras uloziti veliko truda, da kaj znaš.Pa še sosedi morjo bit strpni Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Mesko Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Fingerskate je za pussy mana, ki se ne upa soočiti s tapravim skatom za katerega moras uloziti veliko truda, da kaj znaš.Pa še sosedi morjo bit strpni glej, jast mam to igračo in tudi skejtam rad, to sem mel tako da sem loh skejtal tudi tkrat k v resničnosti nism upu npr. prjatu tud rd skejta, si j zlomu roko in pol se je špilou s tem. loh so z pussy mane sam pa ne nujno sam za njih. Quote Wiiha! Link to comment
TriGGer Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Še dobro, da si ni zlomil obeh rok Quote Link to comment
NoWii Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Za to ne porabiš veliko man časa, koker za tapravi skejt in stavim, da je pov manj zabavno. Kje je veter u laseh, in gravitacijska meja? :bleh: Quote Link to comment
drko Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 A weš kko dobiš veter u laseh sej ne rabš skejta fukn se s stolpnce sej te ne bo noben pogrešu Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 18, 2008 admins Share Posted July 18, 2008 O lej, naš prijatelj drko je nazaj. In ga spet ni več! I tells ya, it's magic! Quote Link to comment
Manbearpig Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Hehe. Good one Hheheh sam res Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Recommended Posts