SlashSpeed Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Že omenjeno, je ta igra zadnja Segina priložnost, da izda dobro Sonicovo igro, po kar velikem številu neuspehov. Če ji ne uspe...bye Sonic :crybaby:. Kakorkoli, igra bo izšla za vse TV konzole. Grafika malce spominja na Super Mario Galaxy :amazed:, gameplay pa je sodeč po trailerju, ki smo ga videli, močno podoben Sonic Rushu za Nintendo DS. Kar me je nekako navdušilo, pa je trailer (za katerega nisem čisto prepričan če je pristen). Oglejte si ga, jaz sem ostal brez besed : http://youtube.com/watch?v=5Q6va8d-ifo. Tema naj služi vsemu razpravljanju o igri, gameplayu, novicah in seveda vsemu drugemu kar sodi k igri. Quote Link to comment
AntiTrax Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Tuki je še en official trailer: Jaz nisem fan tega Sonica ampak pomoje da tisti ki ste, da vam bo všeč! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
admins Anduril Posted June 15, 2008 admins Share Posted June 15, 2008 Ilichu in ostala golazen, ki v vsem topicu najedate z osebnimi komentarji o drugih uporabnikih, ki nimajo nič veze s samo temo: tokrat brišem poste, kdaj drugič, ko bom bolj zatežen, boste imeli pa nov tag pod imenom. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 16, 2008 admins Share Posted June 16, 2008 Kdo je brisal pa še Manbearpigove poste? Njegovi so se vsaj približno nanašali na ta topic .. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Kdo je brisal pa še Manbearpigove poste? Njegovi so se vsaj približno nanašali na ta topic .. Tole je tema o igri Sonic Unleashed. Manbearpig je pisal, da je Sonic crap, kar se za moje pojme ne nanaša preveč na to temo. Ne odgovarjajte na ta post, niti ti Manbearpig in vrnite se na temo! :annoyed: Quote Link to comment
zyzyx Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Sonic imo ni prestal prehoda v 3D tako dobro kot Mario. 2D Sonici za Mega Drive (Genesis čez lužo) so bili fajni, vse 3D variante pa bodisi nič posebnega bodisi apn. Tale nova verzija vliva malo upanja, ker bo obdržala 2D gameplay, značilen za prve Sonice. A preveč si ne bi obetal, vprašanje, če lahko modri jež še preseneti (v pozitivnem smislu, seveda). Quote Link to comment
Manbearpig Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Sonic imo ni prestal prehoda v 3D tako dobro kot Mario. 2D Sonici za Mega Drive (Genesis čez lužo) so bili fajni, vse 3D variante pa bodisi nič posebnega bodisi apn. Tale nova verzija vliva malo upanja, ker bo obdržala 2D gameplay, značilen za prve Sonice. A preveč si ne bi obetal, vprašanje, če lahko modri jež še preseneti (v pozitivnem smislu, seveda). :thumbup: . O tem sem govoril, ampak so mi pac nekateri zbrisali post še sam ne vem zakaj, zelel sem samo povedati kar je napisal zyzyx . Iz tega sonica ne bo nic obetavnega tako kot ni biv obetaven Sonic the Hedgehog. Edit:anduril hvala za podporo Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
SolidG Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Huh, po dolgem času spet Sonic igra, ki me vsaj malo zanima. Še dobro, da so uvedli nazaj 2D premikanje. Mogoče pa bo še kaj iz tega. V nasprotnem primeru pa je tu še ena rešilna bilka - Biowareov Sonic Chronicles. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Kot kaže je izšel E3 Trailer/Gameplay, ki pa ni povzročil niti malo hrupa. Vseeno tu imate link do videa: Kot kaže so v igro vstavili Sonica iz risane serije Sonic X. Vsaj po značaju. Super ^^. Quote Link to comment
opeter Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Hmmm, meni špil izgleda podobe igri Sonic and the Secret Rings (recimo na Wiiju), le z malce drugačno grafiko. Ampak princip igranja pa je nekako podoben. Kar pa ni slabo, saj je bila tista igra karseda zabavna. Quote Link to comment
Sonix Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Mal bom oživel ta topikker špil kmalu pride, kokr sm vidu, celo prvo v Evropi nato pa v ZDA/na Japonskem. Mam dost velka upanja na špil in upam, da ne bo spet kak fail. Sicer pa glede na to, da imam samo Wii od teh 4 konzol, ki bo mel ta špil, bom zgleda, da tega tud kupu ^^ Morm pa rečt, da ima dost dobr soundtrack. http://www.youtube.com/watch?v=Z_S0J8yTrKs ta komad mi je epic. Pa kokr sm vidu gameplay footage mi je bil dost dobr Quote Link to comment
Recommended Posts