SoftyPro Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 So katere igre (najbolj me zanima FPS), da se lahko igrajo z miško in tipkovnico? Šele zdejle sem kupil Xbox 360 in se zelo težko navajam na plošček. Kaki nasvet? Quote Link to comment
miwche Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 če si prav želiš miš/tipkovnico moraš nabavit en vmesnik. Kljub temu pa igranje ne bo popolnoma enako kot na PCju, ker tile vmesniki niso najbolj natančni - težave so predvsem v mrtvih točkah, torej majhnih premikih miške, ki jih vmesnik ne zazna. Kar v praksi pomeni, ne boš mogel meriti natančno kot na PCju, premikal boš pomalem miško, merek pa bo stal na miru. Pusti stat te vmesnike in treniraj. Jaz sem tudi pušil na veliko dokler se nisem navadil na plošček (xboxa imam šele 1 leto), potem postane dokaj v redu. Quote Link to comment
zyzyx Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Pristaši gamepadov lahko govorijo o tem, kako je občutek pri igranju streljačin boljši na pad, kako je bolj ergonomičen in kako je praktičen in standardiziran, kar soigralcem ne daje prednosti. Vendar v časih, ko obstajajo miške s posebej visoko občutljivostjo, leseno premikanje merka na gamepad izpade res pecej bedno, sploh v naslovih, kjer je zahteva po veliki natančnosti. S tem, da imamo miš in tipkovnico vsi, nima veze kaki. Tale rant se ne nanaša na vas, igralce. Hočem samo povedat, da bi MS res lahko podprl ta dva igralna pripomočka, ker ni razlogov zakaj ne bi. Še vedno bi razvijali špile primarno za gamepad, le da bi imeli še drugotno možnost. Vsi zadovoljni, pa še igre, ki jih omejuje ravno gamepad bi uletele na konzole. Quote Link to comment
SoftyPro Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Lahko bi, samo potem bi si vsak mislil, da je isto kot pri PCju in bi bil M$ na izgubi Čeprav tvojo trditev 100% podpiram! Quote Link to comment
sebek1 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Razlogov zyzyx ni v tvojih pogledih, smo pa že 100 krat predebatirali in se eni strinjamo, da pa eni razlogi vseeno so. Sicer pa ne bo se zgodilo bilo že večkrat rečeno iz strani Microsofta. Quote Link to comment
atomikus Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Pardon je pa v bistvu ne vidim razloga zakaj bi konzole podpirale miško in tipkovnico. To bi blo zame totalno nadbedno. Dejstvo je da je na miško bolje igrat FPSje kot na gamepad, zdej kakšne prednosti so je odvisno od igre, recimo cod4 male prednosti ozirom a skoraj nične medtem, ko naprimer ut3 bi mel z miško velike prednosti. Konzola, je za prave moške in sicer za v dnevno sobo v udobnem kauču in pirom frendi in hišno pomočnico. Geeki naj geekajo za kompom. Quote Link to comment
SoftyPro Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Konzola, je za prave moške in sicer za v dnevno sobo v udobnem kauču in pirom frendi in hišno pomočnico. Geeki naj geekajo za kompom. Za prave moške so samo joškeeeeee Quote Link to comment
kekken3 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Softy: ce res ne gre drugace, nabavi XFPS 3 od nekega xbox hekerskega kvazi podjetja. Okoli 80 eurov, pa kablast pad bos zraven rabil. Baje dela kar spodobno. Quote Link to comment
Davodax Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 igranje z tipkovnico in miško namesto z gamepadom je za pussye Quote Link to comment
alen1989 Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Meni je lih to super da lahko ležim komot na kauču in igram . Ne pa da bi mogu še tam imet tipkovnico in miš Quote Link to comment
shoelace Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Jz uporabljam kakšno leto že EHjev BlackSwitch za keyboard in miš in sem ful zadovoljen, dela odlično v COD4 in BFBC. V tem online shopu je najcenejši črnc in ga pošiljajo tud v slovenijo! Gamepad je za frodote!! Quote xFire: spankrock Link to comment
blaz456 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 shoelace sam si ti pameten de daš link do "p0rničov". Quote Link to comment
R3LIX Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 jao, vazalka. ROFLMAO Quote Link to comment
blaz456 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 vidim de si link umaknu. Drugač je pa bolš met gamepad ku mišona pa tipkovnco. Boš vidu zto krna začetku ku sm jst dubu konzolo mi tut ni preveč pasal igrat na gamepad potem pa sem se ga navadil in mi je zdaj še bolj všeč kot miška in tipkovnica. Quote Link to comment
Recommended Posts