Skoči na vsebino

Igre s tipkovnico


SoftyPro

Priporočene objave

če si prav želiš miš/tipkovnico moraš nabavit en vmesnik. Kljub temu pa igranje ne bo popolnoma enako kot na PCju, ker tile vmesniki niso najbolj natančni - težave so predvsem v mrtvih točkah, torej majhnih premikih miške, ki jih vmesnik ne zazna. Kar v praksi pomeni, ne boš mogel meriti natančno kot na PCju, premikal boš pomalem miško, merek pa bo stal na miru. :D

Pusti stat te vmesnike in treniraj. Jaz sem tudi pušil na veliko dokler se nisem navadil na plošček (xboxa imam šele 1 leto), potem postane dokaj v redu.

Link to comment

Pristaši gamepadov lahko govorijo o tem, kako je občutek pri igranju streljačin boljši na pad, kako je bolj ergonomičen in kako je praktičen in standardiziran, kar soigralcem ne daje prednosti. Vendar v časih, ko obstajajo miške s posebej visoko občutljivostjo, leseno premikanje merka na gamepad izpade res pecej bedno, sploh v naslovih, kjer je zahteva po veliki natančnosti. S tem, da imamo miš in tipkovnico vsi, nima veze kaki.

Tale rant se ne nanaša na vas, igralce. Hočem samo povedat, da bi MS res lahko podprl ta dva igralna pripomočka, ker ni razlogov zakaj ne bi. Še vedno bi razvijali špile primarno za gamepad, le da bi imeli še drugotno možnost. Vsi zadovoljni, pa še igre, ki jih omejuje ravno gamepad bi uletele na konzole.

Link to comment

Pardon je pa v bistvu ne vidim razloga zakaj bi konzole podpirale miško in tipkovnico. To bi blo zame totalno nadbedno.

Dejstvo je da je na miško bolje igrat FPSje kot na gamepad, zdej kakšne prednosti so je odvisno od igre, recimo cod4 male prednosti ozirom a skoraj nične medtem, ko naprimer ut3 bi mel z miško velike prednosti.

Konzola, je za prave moške in sicer za v dnevno sobo v udobnem kauču in pirom frendi in hišno pomočnico. Geeki naj geekajo za kompom.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.