Skoči na vsebino

Achievement Hunt: Castle Crashers


HayLin

Priporočene objave

=/

Zanima me, če je kdo tukaj, ki potrebuje naslednje dva achievementa pri castle crashers in sicer "Kay Eye Ess Ess" in "Medic!".

Zato razlog te teme ^^ -> če ju kdo potrebuje se podpišite in jih bomo naredili seveda za vse. Čeprav za prvi achievement ne porebujemo štirih igralcev, ga še zmer neb blo problem nardit (just cuz we can + it would be fun).

Še kaj? Za čas se bomo že dogovorili če bo dovolj interesov.

To je to.. če česa nerazumete vržte monitor skoz okn ALI PA dodajte komentar.

Link to comment

hehe

čudno da kukr sm jst gledal mava sam midva to špilo :D

pa res je najhujša :bringiton:

čeprav za tisto medic sceno bi se pomoje dal zment tut s kkšnmu random folkom na live-u.

Za kiss from princes lohk greva pa midva :P

sam da X360 prnesem nazaj k PC-u da bom lohka pršu na net!

Until then

MASS EFFECT :cough:

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment

Ima ga tudi Bitsurugi (Slovenec s Pretep foruma). Je cisto not padel v to zadevo, samo se o tem govori. Kar dodajte si ga, bo sigurno za kaksno stvar.

Mene pa demo ni prevec navdusil. Ce bi bila zadeva standardnih 800 tock, bi morda kupil, 1200 mi je pa prevec (poleg tega imam trenutno 1100 tock na accountu - bo treba nekaj kartic spet nabavit). Braid je vreden tega denarja, CC pa meni osebno nekako ne najbolj. Je res toliko druge (boljse in hkrati cenejse) robe na XBLA. Za 1200 tock pa tudi raje kako hudo Xbox 1 zadevo vzamem.

----------

Je pa lepo, da ste to temo naredili. Mogoce bi jo lahko kasneje tudi posplosili na ostale Live arkadice (npr. jaz bi rabil partnerja za Schizoid za 2 achievementa, ki se ju ne da offline dobiti...).

Drugace pa uzivajte v CC. Saj je cisto kul zadeva, samo 1200 tock pa res ne dam.

Potegaman.jpg
Link to comment

Hud spil. Sam nimam kaj prevec casa, da bi si ga privoscil. Zanimiva storija.., par dni nazaj sine s kolegom sam pocekirata v ekran kaj fotr spila. Prva beseda iz nunih ust "kaj to spilas?" Druga beseda..."ful dobr spil". Naslednji dan vidim mulca za boxom, prbijata kot norca. Res se nisem videl spila, ki bi maledva prilimal pred ekran tako kot ta primer igre.

Vse lepo in prav, toliko za pokusino. Igro sem malima prepovedal. Tistih 15.let, opozorilce na zacetku je pravsnje. V sami igri ogromno nasilnih prizorov, oz. ce sem iskren je vsak prizor taksen. Najbolj smesno...ko lustkan Bambi od strahu spusti "kakec" v vodoravnem sunku..."HAHAHA...." , Kdo bi vedel na cem so bili razvijalci, ko so skupspravljali igro.

LP,

naSLOnjach

naslonjach.png
Link to comment

Najceneje jih dobiš na internetu https://www.gamepointsnow.com/, ebay...

Če nimaš te možnosti, jih prodajajo tudi v Mullerju, žal ne vedno. Silver account nima časovne omejitve. Pri kakšnih Trialih se zna zgodit, da boš z silver accountom moral nekoliko počakati, preden boš lahko zadevo dolpotegnil. Seveda lahko kupuješ z silver accountom, ne bo se Microsoft odrekel zaslužku ;)

Link to comment

Kako da ne? Da zbereš vsa orožja, živali, achievemente, zaklade kar traja. Anyways z morbidom greva čez kake pol urce iskat artefakte feel free to join.

Also glede Traditional Achievementa (Complete the game using any character), včeraj sva končala story, achievmenta pa nisva dobila. Ma še kdo tak provlem? :headscratch:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.