shoelace Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Nevem kak naj začnem tole temo, vsekakor pa vem da hočem, da se mi ki imamo X360 tu pa tam zorganiziramo in užgemo various matche v various špilih. Zadnje tedne velik nažigam špile kr tja v tri krasne in stalno čekiram kdaj kdo od vas pride na lajv da bi kej užgal skupi. Darthethan je car v PES in sva že par matchov užgala tud v GoW ampak ni isti filin kotče bi nas blo 10 na kupu.Vem da vas veliko nima dosti časa, se vam ne da al ste pa sam sramežljivi Tale topic sem odpru da notr beležimo evente za recimo kak CoD3,za katerga vem da ma že skor vsak tretji doma. Pač postaviš informacije, datum, uro, gamertag, mal informativno za kaj se sploh gre in seveda v kire špilu. Dost nas je da gremo na izi par COD3 matchov, kak Gears of war MP (tud Coop komot), magari kak NBA 2k7 al pa SCDA in seveda tud R6 ko bo... vse to pa zato ker sem sit brez osebnega klanja prek Live-a. Cajta tud sam nimam da bi se več mojih kolegov dobil pred TVjem in bi žgal v štiri splitscreen kot nekoč Halo in Halo 2 zato lahk to nardimo zej prek lajva. Par vas že poznam osebno X360ašev zato bi tud bil občutk tolk lepši ko bi komu podtakno granato pod noge pa prevsem zato ker bi rad mal bol kvalitetno in zabavno preživlju čas z igranjem, kot sem reku - sit sem raznih američanov v COD3, otrokov k se kr pizdijo če niso prvi v GoW in kamperskih in exploterskih pizdah v SC DA. Če kdo rabi kazga soigralca za coop nej napiše tu, sploh če ma namen npr pregrat cel story na insane v GoW :doh: Upam da tale topic ne bo umru, če pa bo pa kurc vas gleda, rad bi sam da se na kupu dobimo in se res zabavamo seveda tud tekmujemo, če vam pa solo nabijanje in točke (Švajger khm...) pomenjo vse pa nič, se pa lepo meje v samoti :razzy: COD3 match Čas: Petek, 17.11.2006, okol 18.00-22.00 Nabijamo:COD3 MP Gamertag:NinjaKlan Upam da se kdo pojav, tole mislim 100% (in ne,ni mi dolgcaj in ni me punca pustila ) PS.1: Da bo tole najbolj funkcioniral ne preveč debatirat u topicu, postvte sam evente če mislte kej organizirat. :thumbup: Quote xFire: spankrock Link to comment
tomyboy Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 če vam pa solo nabijanje in točke (Švajger khm...) pomenjo vse pa nič, se pa lepo meje v samoti :razzy: OK, lahko bi takšne izjave prišparal, ne?! Če ti pa kaj ne paše, pa se mi lahko javiš osebno. Itak se poznava. Če te pa tako nerviraa število točk, naj te pomirim - Live račun uporabljata dve osebi. Poleg tega pa mam itak slabe izkušnje z našim folkom, ki preprosto ne prenesejo poraza in se potem nafucnejo. (remeber pgr3) Kakorkoli že, ob pravi druščini z veseljem ruknem kakšen mp, seveda morem najprej dobiti omenjene igre. LP Quote Link to comment
sebek1 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Vsekakor sem za, zdaj mi je v mariboru uspelo urihtat xbox live prek routera - switcha in še 2 mrežnih . Žal dobim komaj nasledni tedn gears of war. Čas: Je pa ni, bomo videli Nabijanje: Gears of war, Halo2 Gamertag: sebek slo -> primarni 2. Gamertag : basti slo Quote Link to comment
shoelace Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 če vam pa solo nabijanje in točke (Švajger khm...) pomenjo vse pa nič, se pa lepo meje v samoti :razzy: OK, lahko bi takšne izjave prišparal, ne?! Če ti pa kaj ne paše, pa se mi lahko javiš osebno. Itak se poznava. Če te pa tako nerviraa število točk, naj te pomirim - Live račun uporabljata dve osebi. Poleg tega pa mam itak slabe izkušnje z našim folkom, ki preprosto ne prenesejo poraza in se potem nafucnejo. (remeber pgr3) Kakorkoli že, ob pravi druščini z veseljem ruknem kakšen mp, seveda morem najprej dobiti omenjene igre. LP Prišparal kaj? Ni blo nč slabga mišlenga s tem naibijanjem točk. Tisti ki pa solo nabijate pa itak vete keri trije ste, k sm vas zadnč 15x povabu v špile pa niste niti odgovoril. Quote xFire: spankrock Link to comment
SolidG Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Za mene vem, da si me motil med igranjem Enchanted Amrs s povabilom za Splinter cell, ki ga sploh takrat nisem mel! Kakšen CoD3 bi pasal v petek, tako da se vidimo (ni pa 100% z moje strani). Tema pa spada v sekcijo online igranje, zato tudi prestavljam. Razen, če to koga resnično moti ... Quote Link to comment
SolidG Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Če je kdo za kvikija v CoD3 naj sporoči. Seveda, če bodo serverji delovali, ker še zdaj niso uštimal, da bi zadeva dovoljevala brezmadežno povezovanje v seje. Quote Link to comment
icemarik Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Se že dela patch za tale problem z povezavami na določene serverje. Quote Link to comment
liverpool Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Ola Folkič!!!! Sem za - sam neki mi je LIVE account zjebu - od fotra Visa neki drka - tk da mam sam do koca tega mesca nov Gtag: vršte me not: - stari Gtag - Frikozoid - novi (za en mesc) - Frikozoid SLO Jon - hvala k si mi posodu špil - lan je uspel gladko - do 6 zjutraj :thumbup: !!! Te jutr pokličem in ti ga dostavim!!! Quote Link to comment
liverpool Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 COD3, GOW, PES6 Čas: Ponedeljek, 27.11.2006, od 20.00-2.00 Nabijamo:COD3 MP, GOW MP, PES6 Gamertag:Frikozoid SLO, Jagoda SLO, mtj kamikaza Djmo folkič - en geeeeekk time gela time party! Če ne danes pa kak drug dan! LP Quote Link to comment
Korvex Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 lp! Iščem klan in soigralce pri naslednjih igrah. -Far Cry 2 -NFS undercover -gta 4 -guitar hero 3 -CoD world at war noben od mojih prijateljev nima teh iger in bi zato prosil če me kdo ki igra katero od teh iger doda na xbox live GAMERTAG: SLOwner Quote ADD ME! Link to comment
Samotar Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 CoD world at war se lahko pridružiš k nam (jaz,zzr72,alexs1,dprulles občasno , naSLOnjach,miWche) in še par ostalih igra cod:waw , pa nabavi si GoW2 Quote Xbox Link to comment
Korvex Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Hvala za povabilo vendar kokr js vem ste vi FOTR klan in sem bral na forumu o vas js sm pa star 14 let Quote ADD ME! Link to comment
miwche Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 dobro, pol boš pa ti SINE klan. sej ni tako važno koliko let imaš, če te zanima redno igranje so eni izmed fotrov zelo aktivni - ZZR vemda igra skoraj vsakodnevno COD, po moje ne bo imel nič proti če se mu pridružiš v kaki razpaljotki. Jaz sem zadnje čase bolj sezonski. Evo včeraj sem končno probal horde na Gears 2 in je zelo zabavno, samo sem že cedil pred 10 wavom ker sem nespametno letal okoli. A te zanima zgolj igranje z znanci v klanu ali hočeš kak kompetitiven klan? Quote Link to comment
Korvex Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 ja zdej takole je... nočem klana kjer so le ljudje ki polma nimajo nočem pa tudi nekega pro klana k me bojo kickali k bom mel slab score Rabim klan predvsem za druženje...da odigramo kak špil skupaj brez zbadanja kdo je boljši in to... lp Quote ADD ME! Link to comment
Korvex Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 No bom pa še js probu ker zadnje čase hrepenim po multiplayerju xD CoD world at war match Čas : Sreda 26.11. od 18:30 pa do ene 20:30 Nabijamo : CoD 5 Gamertag : SLOwner upam da bo kej ljudi Quote ADD ME! Link to comment
Dejch Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Bo kdo igral Left 4 dead? Quote Link to comment
SebastjanP Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Lep pozdrav vsem! 360ko sem nabavil pred kakšnim mesecem in se doslej predvsem solo zabaval s tistimi nekaj igrami, ki jih imam. Nisem ravno nek ljubitelj fps iger oz. razpaljotk. Še najbližje temu so mi všeč moderni rpgji, ki so že precej na meji s fpsi (fallout3, mass effect). Bolj so mi všeč dirkačine in športne igre. Seveda pa ni izključeno da ne bi z dobro družbo/klanom poskusil tudi kakšno nažiganje Trenutno se tako precej kratkočasim s forzo2, nhl 09 in nba 2k9. Iščem morebitno online družbo za igranje in tudi doseganje achievementov povazanih z online igranjem. Quote Link to comment
Metalord666 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Bom te dodal za forzo 2 Quote Link to comment
shoelace Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Stari k isi zbrsku ta topic to je prehistoric pa krneki, ti sam dodaj folk na listo pa k ovidš koga da kej igra sam joini al pa povab u party. Quote xFire: spankrock Link to comment
Samotar Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Združil sem 3 topike na enako temo v Iščem klan in soigralce Za dogovor MP igranja in iskanje oz ustvarjanje novih SLO klanov Quote Xbox Link to comment
milan5 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 A bo mogoče jutr kdo igrov kej cod4? Quote Link to comment
TriGGer Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Sam nekaj... A vi kaj uporabljate mikrofone med igro? S tem mislim takrat, ko igrate s slovenci, ker ko mi igramo, je komunikacija tričetrt zabave. Quote Link to comment
k3xXx Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 jst mam mikrofon skos gor, sam nvem, odvisn od razpolozenja, ucas sm glasn ucas ne heheh Quote Link to comment
Recommended Posts