milan5 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Mene pa zanima če je kdo za to da bi na http://www.gamebattles.com ustvarl eno slovensko ekipa za kšno Cod5 al pa Cod 4 pa bi mel mal boje med drugim ekipam pa klani? Quote Link to comment
TriGGer Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Sej smo že meli enkrat team za CoD 4, pa se po enem času nobenmu ni več dalo dogovarjat in to... Quote Link to comment
milan5 Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 aja tko. no pa če bo kdo za se pa loh kej zmenmo Quote Link to comment
milan5 Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 sam neki me zanima.A je slučajno še kšn slovenski klan za xbox razn FOTR-o pa kPAb-ov? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ko dobim Xbox 360(verjetno v roku pol meseca) bi se rad pridružil kakšnemu klanu. Quote Link to comment
Samotar Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 sam neki me zanima.A je slučajno še kšn slovenski klan za xbox razn FOTR-o pa kPAb-ov? sam tolko glede FOTR klana, mi smo nočne ptice igramo večinoma od 22.00 in tja do 03.00 oz 04.00 zjutraj prej ni cajta tako, da za kaki gamebattles odpademo saj itak nimamo konkurence v COD4 in COD5 v HTDM in TDM :ihih: Quote Xbox Link to comment
milan5 Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 sj jz igram sam ob vikendih pa še to igram take ure k vi, razen ob nedeljah začnem že tut dopoldne, drgač sm pa tut jz nočna ptica. A sta sam 2 slovenska klana al je še kšn? Quote Link to comment
miwche Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 zakaj bi se joinal kakemu klanu? Naredi ga in rekrutiraj izbrance! :ninja: Quote Link to comment
Samotar Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 ja, saj ta novi narete še en slo klan, da se bomo mal zjebavali SLOCOD5OWNAGE Quote Xbox Link to comment
SlashSpeed Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Ko dobim Xbox 360 (čez približno en teden ), bom naredil klan. Sem bil že lider PC klana v nekaterih igrah. FOTR is going down, i repeat, FOTR is going down! *kreh* hec *kreh* Quote Link to comment
Samotar Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 haha ti samo sanjaj upam, da to ni videl ZZR ker vas bo lovil v cod5 alexs se bo pa zakempal in vas kokal midva z miWChetom pa bova gledala masaker Quote Xbox Link to comment
SlashSpeed Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Zdaj sem pa naredil šmoren Bomo videli kako sem bom odrezal z Xbox 360 Joypadom. :crossfingers: Quote Link to comment
milan5 Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 a že kej veš kakšn ime bo mel tvoj klan? Če hočeš se javljam da se prdružm tvojmu klanu Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Ime bo prišlo, ko dobim Xbox 360 Me prav zanima kaj mi bo padlo na pamet. Lahko pa kr predlagam: SLO NEWB Quote Link to comment
mlaky Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 jaz bi se pridružil klanu, vendar bom težko mel čas igrat war-e, ki se ponavadi igrajo v večernih urah ko jaz ne morem. drugače pa bi lahko jaz al pa zzr recruitala memberje(midva sva botra cod4 lol)<----hec Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Bassivity Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Jz bi se tut pridružu enem klanu...dodajte me pa msg, al pa zs tu...igram pa 4ko Quote Link to comment
alexs Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ja madonca pol pa bom še jaz ustvaril svoj klan in s tem izstopam iz FOTR klana. Moj se bo imenoval : Campers with little tanks Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Ahaha, se pridružim! Quote Link to comment
dprulles Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 alo fantje 4 črke!!!!!!!drugače več nas je boljše je. za gamebattels pa se zment najboljši in udarte. mislim da vas je enih par ki lahko parira svetovni eliti. malo treninga glede taktike pa bo. saj kebapovci so bili potencial ampak kak je nitro omenil organizacija. še enkrat 4 črke. Quote Link to comment
Korvex Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Js bi se prdružu kakšnem cod klanu z veseljem. Ampak morte računat da sm star samo 14 ampak je pa res da če se nimam nič za učit d sm gor tut po 5-6 ur na dan Sam sej kokr js vem ni probem to...sam da je fešta ane če je pa starost problem pol pa Quote ADD ME! Link to comment
ksiMacro Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Klani so bli...ce bodo se je vprasanje! Ponavadi so bli vsi za, ko pa je prislo do stanja realizacije, je pa vse bol al manj propadlo, saj noben ni mel dovolj casa, ne volje za sposobnega leaderja. Za casa US je zadeva se kar laufala, dokler se ni poslovil Brazgotinec. WE just couldn't go over the top, saj noben ni bil pripravljen fuknit lajfa u kurac....razen mene xD. Zdej menli smo se da bi ustanovili brand new klan za GoW2...ki bi vsekakor laufau, saj mamo ceu kup HC playerjev...tudi nekaj tujcev. Vendar ko smo obcutili lag na lastni kozi je stvar fasala standby. Stala je tudi, da nas je premalo in da slovenski WCG ne podpira Xboxena(avadodo flash2k). Ce bi to lahko spremenili bi komot napedenali en brutal slovenski team. Sposobnih igralcev je namrec veliko..... Quote Link to comment
Recommended Posts