stewox Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Našel sem samo na playgame.biz ... ampak 2 dni pa še nisu sprejeli in tudi artikel nima cene (0,0) Tak da nevem ce je to sigurno ... sem pa preiskal vse... Na slotechu je seznam online trgovin v slo ... polovico lista sem pregledu ... polovico pa še bom... Se da to se kje drugje dobit kot sam online? ... Quote Link to comment
GMT Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 V Mueller trgovinah so jih včasih imeli, nisem pa že dolgo preverjal, kako so kaj založeni. Quote Link to comment
wiiman Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 V Mueller-ju v BTC ju sem ga nabavu kšn tedn nazaj za 18€, slika je čist uredu majo pa še ene dva. Quote Link to comment
stewox Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 okej bom sol pogledat Quote Link to comment
Grimlord Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Bom kar tukaj vprašal, ker se gre o neoriginalnem komponentnem kablu. Preko eBaya sem nabavil smešno poceni kabl, seveda neoriginal. Je možno, da zaradi tega kabla, slika na trenutke malce zmrzne? Občasno tako za kakšne tri sekunde. Bolj ko tuhtam, če je za to kriv kabl, manj mi je jasno, kako bi lahko kabl to sploh povzročal... Quote Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost. Link to comment
Loler Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 no jaz bi pa kupil kabel iz monitorja za v wii....bi lahko kdo prilepiu link semle ..aja pa naj bo trgovina ki ima možnost plačila po prevzetju saj še nisem 18 in nimam kreditne kartice hvala! Quote Link to comment
Recommended Posts