Skoči na vsebino

Grimlord

staroselci
  • Število vsebin

    40
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Grimlord's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Bom kar tukaj vprašal, ker se gre o neoriginalnem komponentnem kablu. Preko eBaya sem nabavil smešno poceni kabl, seveda neoriginal. Je možno, da zaradi tega kabla, slika na trenutke malce zmrzne? Občasno tako za kakšne tri sekunde. Bolj ko tuhtam, če je za to kriv kabl, manj mi je jasno, kako bi lahko kabl to sploh povzročal...
  2. Nekako se že od izida ukvarjam z GST. Poleg vseh ostalih iger, ki jih imam, me je ta trenutno najbolj posrkala.
  3. Grimlord

    Wii poškodbe :D

    Leoneee, to pa ravno nima veze z Wii poškodbami, o katerih se gre v tej temi.
  4. Grimlord

    Wii poškodbe :D

    Ta pa je močna. Sem pa dobil samo eno poškodbo in sicer "sore shoulder" od igranja GST (od Wii Sports Tenis niti ne). In hudiča, da moram prav pazit, da si ne izpahnem ramena. Po kaki uri igranja se kar pozna, da sem precej migal z desno roko. To je pač posledica predohdnega izpaha ramena, kaj češ. Te poškodbe sem sicer že videl, a najbolj krute so mi tiste, ko wiimote odleti v 1k ali več EUR vredno plazmo/lcd in jo razsuje Odkar mi je wiimote enkrat skoraj res odletel vanjo, si pred igranjem vedno zategnem pašček.
  5. Grimlord

    Wii vprašanja

    Ne vidim razloga da bi bilo kaj narobe. Sem sam nekaj podobnega nardil, pa Wii še zdaj dela. Nič bat.
  6. Grimlord

    Wii vprašanja

    Škatla na sliki je že videti org. Sicer sem pa sam nabavil Wii Play pa nunčak, da sem še eno igro (ki sicer ni preveč blazna) dobil zraven. Vsekakor je 25 funtov boljše od 60 EUR kolikor bi dal za to stvar pri nas.
  7. Pravkar videl in sem kar malce presenečen. Go for it tisti ki ga še nimajo.
  8. Hvala. Sem vedel, da je vredno počakati. Cena je očitno spet zrasla na 29,99
  9. Pri nas sem samo en (in edini) špil kupil za 50 EUR in to je bil verjetno moj zadnji nakup špila v SLO. Če se v tujini, mislim predvsem na UK dobi špil za pol ceneje, me to še vedno pride veliko ceneje s poštnino vred kot pa pri nas. Tako da kupujem še samo v UK ali kje drugje, kjer imajo ugodne, neslovenske cene. Človek se kar zamisli, koliko profita imajo od iger naši distributerji... ti pa so poglavje zase... Drugače pa trenutno Kirby's Adventure, Onslaught, de Blob medtem ko čakam na MadWorld
  10. Naslednji tedn grem v MB, pa če si zainteresiran, se lahko kje dobima. Dalje na ZS...
  11. Še vedno imam ta disk. Če bi kdo rad sprobal, naj se javi.
  12. Živjo. Ker sem v takšnem delu, da imam dostop do nekaj stvari, sem pred kratkim v roke dobil eno novo igro za Wii. In sicer je to Sonic & The Black Knight. Zadeva je "review version" in na mojem original PAL (torej nečipanem) Wiiju nikakor ne dela. Diska ne prepozna. Edino kar se spomnim zakaj ne bi ta verzija igre delala, je to, da je morda narejena za NTSC verzije konzol. Je kak mojster iz LJ, ki bi želel to igro preizkusit na svojem Wiiju (seveda da ima NTSC ali čipan Wii, kjer bi verjetno to delalo)? V bistvu bi rad, da se zadeva preizkusi. Že tako ali tako je Slovenija boga kar se tiče takšnih "review" verzij iger, tako da če je kdo zainteresiran.. naj se javi... P.S. Kasneje lahko kdo napiše tudi kak review za KSi, če mu je
  13. Grimlord

    Wii vprašanja

    Bom naslednjič ko se bom potepal tam okoli, pogledal kaki znakec je na škatli. Verjetno je isti kot na Wii Sports... Hvala.
  14. Grimlord

    Wii vprašanja

    Ravno včeraj sem bil v Trstu na izletu, pa sem po naključju našel eno štacuno - Videolandgames. No, tam sem našel Dancing Stage pa Fit, pa polno stvari, ki jih pri nas ni. Cene so tudi zelo sprejemljive. Pa me je vseeno malce zmotil napis na škatli, ki je bil v italijanščini. Zdaj pa me zanima, če to pomeni, da je originalni jezik igre italijanščina, ali je še vedno angleščina? Ker če si domov privlečem italijansko verzijo, mi en k* koristi. Za odgovore sem že vnaprej hvaležen.
  15. Danes sem iskal Wii Fit po celem MB-ju in lahko rečem, da je Big Bang podn od podna! Niti enega Wii-ja (razen v kakem zakotnem kraju) kaj šele kakih dodatkov ali kaj podobnega. Prav ne morem verjet.... Pa še to, da je recimo BB v Europarku mel pred novim leto zagotovo več kot 20 konzol, zdaj pa nimajo več niti ene. Halo? Imam še upanje, da ga dobim v kakem Mullerju, pa še to bolj računam na LJ kot pa MB. Res upam da bom imel srečo... :crossfingers:
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.