Skoči na vsebino

[Uradna tema] Rage


Priporočene objave

  • Pred 2 meseci ...

Meni je špil čisto govno!

To, da se na nekaterih mestih teksture sploh ne naložijo me je naredilo plešastega.

Vožnja z avtomobilom bi morala biti zabavna, ne pa neko nujno zlo. Glede na antični

doom2 (slava mu), kjer je bilo kaziljon različnih sovragov jih je pri rage polovica manj.

Žalostno pa je to, da zdaj rahlo dvomim o doom4ki :wasted:

KA ME HA ME HAAAAAA

Link to comment
  • Pred 7 meseci ...
  • vrhovni

No, jaz sem špil kupil na Steamu za 5€ in me vsekakor ni razočaral. Za 50€ bi me, tako pa ne. :D

Na PCju so v teh časih vsi grafični problemi dodobra spedenani in špil, čeprav je eno leto star, izgleda fenomenalno. Pa imam eni dve leti star komp in mi zadeva v full HD s 4xAA dela skoraj konstantno pri 60 fps. :thumbsup:

Gameplay je prav zabaven klasičen sci-fi fps, ki sem jih ob vseh modernih "realističnih" fpsjih tega časa prav pogrešal, vožnje z avtočki niso nekaj blazno posebnega, so pa čisto zabavne, na hard je kar spodobno težek špil, vzel pa mi je slabih 12 ur igranja. Pričakoval bi le več različnih nasprotnikov, kot je bilo že rečeno (v osnovi so mutanti, banditi, Enforcerji in njihove različne variacije, mnjh), predvsem pa boljšo zadnjo misijo (halo, kak končni boss, jebovas?) in konec, ker tole je res tragedija. Enih 15 sekund dolg CGI filmček, ki pokaže, kar ti itak že vnaprej povejo, potem pa napisi. Joj. :lol Aja, raznolikost orožij mi je dbest, en izmed redkih špilov, kjer sem pomoje konstantno uporabljal prav vse, razen osnovne pištolce, edino zadnje orožje je nesorazmerno močno in naredi zadnjo misijo čist preveč lahko. Škoda.

All in all - I had fun and that's what it's all about. :tepen:

Link to comment
  • Pred 7 meseci ...
Rage je kul, čeprav ni bil ravno fenomenalno ocenjen, ko je prišel ven, se mi zdi. Meni je bil pa dbest, tak old-school shooter, kot sem jih pogrešal. Na PCju grafično čisto hud, ne vem pa, kak je na konzolah.

Prvi vtis je bil tko, meeeeeh...in nekaj sekund kasneje slišim John Goodmana in takoj sem vedu, da bo zadeva razturala. :D

Mah, tle na konzolah ma seveda ene par minusov. Prvo že nalagalni časi so kar hudi. 10s za sproten savegame in potem še dobrih 20s za nalaganje novega območja. Druga stvar, ki jih opaziš so teksture, ki se kar precej počasi nalagajo. Tudi sama kvaliteta tekstur kar precej variira. Drugače pa tko, no. V mojih dobrih treh urah igranja mi je zadeva precej všeč. Demo mi ni lih potegnil, samo eno je, če te v nek svet lepo počasi z zgodbo vpeljejo, kot pa če te spustijo nekje vmes, zdej pa ajde, špilej!

Opazil sem tudi, da zadeva ni tako zelo sandboxy, kot bi mogoče človek pričakoval na prvi pogled. Sama pot je precej začrtana in je raziskovanje prepuščeno sami volji igralca. Je pa ogromno enih meta stvari in referenc kar naravnost obožujem. Že prvih nekaj minutah, ko z John Goodmanom prevoziš prvih nekaj kilometrov, se na armaturni plošči avtomobila maje bobblehead figurica Doom strica. :> Pred kratkim pa sem tudi pobral knjigo z naslovom To serve mutant(referenca na To Serve Man od Damon Knighta).

Pač, take stvari me nardijo all warm and fuzzy globoko v sebi. :3

Mogoče ni najbolj spoliran špil, ki sem jih igral, ampak vidi se, da je bilo vanj vloženo ogromno pozornosti, truda in ljubezni(yeah, I went there).

Urejano od Jackobi

Jackobi_SI.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.