Davodax Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Tako, dobil sem R4 za DS/Lite. Deluje vredu,...razen da je pravilno delovanje v veliki meri odvisno od micro SD kartice. kakšne pa imate drugi izkušnje s tem? http://www.r4ds.net/ Quote Link to comment
JanezF Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Jaz ga imam od srede pa mi deluje brez težav. Quote Link to comment
tuning Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Jaz imam pqi microSD kartico pa mi dela ok:) Je pa res da z vsemi noce delat cist ok... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Davodax Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 sam uporabljam san disk 1GB. do zdaj mi ni samo Wario Ware: Touched delalo :crybaby: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Kaj se joces, saj imas original in ga igraj! Quote Digitalni šepet Link to comment
Davodax Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 btw: nimam ga Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 27, 2007 admins Share Posted February 27, 2007 To Davodax, to! Rekorde podiraš. Tokrat bosta dva tedna. Quote Link to comment
Davodax Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 zakaj pa to? Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 27, 2007 admins Share Posted February 27, 2007 zakaj pa to? Zato: Kakršnokoli podpiranje elektronskega piratstva na KSi-forumu je strogo prepovedano. Pod promoviranje piraterije štejemo: objavljanje povezav (peer-to-peer, ftp, direktni linki, …) do nelegalnih programov, iger ter drugih avtorsko zaščitenih skupkov kode in / ali javno hvalisanje posameznikov z raznoraznimi kaznivimi podvigi tovrstne narave. Quote Link to comment
nintendek Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 tudi jast si ga lastim. deluje normalno Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
nintendek Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ej a kdo ve v katerem formatu si lahko ogleduješ filme, videospote v moonshelu.? Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
JanezF Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Format mora biti .dpg Program za convertanje KLIK Quote Link to comment
nintendek Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 hvala za pomoč. Ali je program nujen ali lahko spremeniiš samo končnico avi npr. v dpg? Vprašam zato ker programa ne znam uporabljati. Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
AndY1 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ne, moraš skonvertirati. Sej ga je čisto preprosto. Zalaufi program, vse ostalo ti bo jasno. Quote Link to comment
tuning Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 A je kdo probal browsat po internetu z to kartico ( kater program pa rabis sploh)? LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Jimmiee Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Torej npr. če jaz zdaj kupim Nintendo DS Lite. Ter dokupim ta R4 + microSD kartico, bom lahko poganjal varnostne kopije? Še rabim kaj drugega, in prosim če bi mi kdo pokaže kje lahko to kupim. Ty, LP Editiral Anduril: Prvo opozorilo. Naslednjega ne bo. http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... ic.php?t=2 - skrivanje piratizacije pod izrazom varnostne kopije Quote Link to comment
TheMan Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 joj folk, ne ga srat. idi še enkrat čez cel topic in ga preberi Quote Link to comment
Jimmiee Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 lol ampak eni ste pa res trdi. Kaj pa če mam doma že en navaden gameboy ds, ter igre, ki bi si jih rad samo shranil, saj veste za varnost, ali pa če kje katero zgubim? In ja RESNO mislim. Quote Link to comment
TheMan Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 pa resno pravim da preberi topic. đizs, pa kaj misliš da bi je tolko ponudnikov za te adapterje kartic zarad homebrewa. le zakaj se jih toliko proda Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 24, 2007 admins Share Posted April 24, 2007 lol ampak eni ste pa res trdi. Kaj pa če mam doma že en navaden gameboy ds, ter igre, ki bi si jih rad samo shranil, saj veste za varnost, ali pa če kje katero zgubim? In ja RESNO mislim. Podrobno si preberi tale nedavni topic in bi ti moralo biti vse jasno. V nasprotnem primeru bo padlo še kaj hujšega od opozorila - počasi imamo že dovolj folka, ki jim tako enostavna pravila niso jasna. Quote Link to comment
Jimmiee Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 http://www.games4play.com/acatalog/R4_D ... s.html#a20 Zanima me, če je kdo pripravljen nakupovati v tej trgovini v prihodnosti? Potem bi prosil, če bi naredil en nakup še zame. Seveda tudi plačam poštnino za celoten paket. Ali pa če bi samo kdo plačal preko paypala ali pa z eurocardom zame, kajti meni to moja kartica ne dopušča. hvala Quote Link to comment
TheMan Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 kolk je to evrov? ne da se mo gledat tečaje :razzy: vsekakor ceneje kot pri nas 75evrov edit: gledam za shipping na strani pa nikjer ne najdem? Quote Link to comment
kilzorz Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 ja lastim si R4 dela supr, sm ze prhranu okol 100 jurijov Quote Link to comment
Jimmiee Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 kolk je to evrov? ne da se mo gledat tečaje :razzy: vsekakor ceneje kot pri nas 75evrovedit: gledam za shipping na strani pa nikjer ne najdem? to je okol 3funte, baje da na čist vse izdelke nima veze kolk jih maš v košarici. en tale R4 pa pride okoli 40€. tako da TheMan, če boš kaj naročal se toplo priporočam, ter te tudi prosim če bi naročil enega še zame. LP Quote Link to comment
Dalton Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 kolk je to evrov? ne da se mo gledat tečaje :razzy: vsekakor ceneje kot pri nas 75evrovedit: gledam za shipping na strani pa nikjer ne najdem? to je okol 3funte, baje da na čist vse izdelke nima veze kolk jih maš v košarici. en tale R4 pa pride okoli 40€. tako da TheMan, če boš kaj naročal se toplo priporočam, ter te tudi prosim če bi naročil enega še zame. LP Ja D moški če boš kaj kupoval se tudi jaz priporočam Quote Link to comment
Recommended Posts