Jump to content
 • Early preview embargo za TLOU2 se konča ta petek
 • Crytek razvijalec izjavil "PS5 nedvomno boljši"
 • Ghost of Tsushima izid potrjen za 17/07
 • Cyberpunk 2077 izid prestavljen na 19/11

AndY1

legendary users
 • Content Count

  759
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About AndY1

 • Rank
  še vedno ganja zmaja...
 1. http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-General-Discussion/Anonymous-start-hacking-themselves/m-p/12815968#M1889706 http://www.thinq.co.uk/2011/5/9/anonymous-civil-war-anonops-sites-are-hacked/
 2. Zanimivo. Se mi je zdelo čudno, zakaj mi je Yahoo mail nekaj dni nazaj javljal, da sumi poizkuse vdora v moj mail in da naj spremenim geslo. Ta mail sem uporabljal za US PSN account. Gesla imam itak različna, zdaj pa vem, zakaj se mi je to dogajalo. P.S.: Preko US PSN accounta sem pred časom hotel kupiti Flower, pa ni pustilo, ker je bil US PSN naslov drugačen od MasterCard naslova. Domnevam, da si US PSN ni zapomnil podatke moje kreditne kartice?
 3. AndY1

  Killzone 2 [PS3]

  Ne vem, če je že bilo:
 4. SOCOM - Confrontation with PS3 Wireless Headset Gameplay Price: £29.99 http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro ... ss_headset
 5. Za boljše razumevanje, o čem tema govori, sem temo preimenoval. Če se bo izkazala za koristno in informativno in ne za koš neprimernih komentarjev, na katere je opozoril že Anduril, bi lahko postala tudi Sticky. Vse je odvisno od vas, uporabnikov, zato se potrudite; dobre, slabe izkušnje, kaj bi se dalo izboljšati,... :crossfingers:
 6. AndY1

  DNS problem =S

  DNS = Domain Name System Kako si priključen na internet? Preko routerja? Z računalnikom lahko surfaš po netu?
 7. AndY1

  dvd filmi na ps3

  Verjetno je najbolje, da se nič ne poganja, da se ne bi kaj pokvarilo
 8. AndY1

  dvd filmi na ps3

  triangle ima prav. Ti kar glej filme na PS3.
 9. Zakaj pa ne? Ubuntu Linux + Wine + uTorrent
 10. Najlažje je tako: 1- Skopiraj podatke na drug medij 2- Zaženi My Computer: Manage: Disk Management 3- Z miško se postavi na tvoj WD disk, na obstoječo particijo, klikneš desni klik in izbereš 'Delete Partition' 4- Ko je zbrisana, začneš delati nove particije (pač, spet desni klik). Najprej narediš 30GB FAT32 particijo, potem pa še preostanek NTFS particijo.
 11. Ne razumem čisto dobro tvojega vprašanja. Najprej rečeš, če lahko disk uporabiš za PS3 in PC, potem pa, da ga za PC ne potrebuješ več. Sem prav razumel? Vsekakor ti priporočam formatiranje diska na FAT32 file system, ker ga znajo brati PS3, Linux, Windows,... Le ena omejitev pri tem je to, da FAT32 omogoča maksimalno velikost datoteke 2GB (gigabajta). Jaz sem si prav za ta namen mojega 1TB Mybook-a formatiral na 10GB FAT32 particijo (za multiplatform) in ostalo na NTFS (Windows, Linux). NTFS je kljub vsemu naprednejši of FAT32. PS3-jev interni HDD pa ima svoj, proprietary file system, pri katerem ob formatiranje le-tega na PS3 izgubiš cca. 15% prostora ne glede na kapactiteto diska. Domnevam, da je tam shranjen journaling in korekcija napak. Sicer pa ima nekaj podobnega vsak naprednejši file system.
 12. AndY1

  kje kupiti

  Počakaj na 80GB verzijo konec tega meseca - mislim da 27. avgusta. Za enako ceno boš dobil toliko več :ihih:
 13. AndY1

  [Uradna tema] Boom Blox

  http://www.i4u.com/full-review-432.html 9.5/10 Najceneje: http://www.gameseek.co.uk/pd/NintendoWi ... /Boom-Blox
 14. AndY1

  [Uradna tema] WiiWare

  Sem potegnil Lost Winds in špil me je res potegnil. Če me punca ne bi pregnala s TVja, bi ga igral še zdajle :thumbup:
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.