MaTiCeK Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Zadnje case se pojavlja v trgovinah vse vec razlicnih barv PSPjev. Katere barve je vas? Moj je crn. Quote Digitalni šepet Link to comment
Bubanstix Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 js mam tud črni model Quote Link to comment
MaHe Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Bi kupil belega, pa jih je tistega dne, ko sem šel v štacuno ravno zmanjkalo. No, imam črnega in mi nič ne manjka. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
totalg33k Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 moj je črni ampak vseeno bi rajši imel belega. Quote Link to comment
mumbo Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 zaenkrat še črn, gledam pa po ebayu s čim bi ga zamenjal... Quote Link to comment
lukidd Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 sem eden redkih, ki je imel prozorno-črnega, sedaj pa imam belo-črnega Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Sam bi tudi najraje imel bel PSP, ker menim, da se prstni odtisi ne bi tako poznali na njem. Morda pa, ce pride ven izboljsana verzija PSPja kupim tistega v beli barvi. Quote Digitalni šepet Link to comment
raveer Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Imam crnega, bi pa ful imel pink! Tak pimpish mi deluje. Quote (: Link to comment
mumbo Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 o ti prikriti gay ve kdo za stran na ebayu ali netu, kjer prodajajo resnično orginalne faceplate in ne fake orginale. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 Divineo poguglaj. Drugace pa poglej v moj thread. Sem kupil zelo poceni kvazi originalni faceplate, ki v nicem ne zaostaja za originalnim. Resnicno sem zadovoljen z njim, predvsem vec nimam fake mrtvega pixla. Quote Digitalni šepet Link to comment
jurc-back Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 jst mam pinkija .....sm ga dubu dost pocen.... (offtopic:kdo menja psp igro "fired up" za kako drugo) Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Jimmiee Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 mel sem psp white, a sem ga prodal Quote Link to comment
nintendek Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 jes ga pa nimam Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
yamall5 Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 imel belega pa sm ga isto prodal Quote Link to comment
Recommended Posts