Davodax Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Potreboval bi nek kvaliteten program za rezanje filmčkov. predvsem .wmv datotek. pomoč please :ihih: lahko je tudi spliter, da bi ločil en video na dva dela :bowdown: Quote Link to comment
RaZoR Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Windows Movie Maker? Eden izmed takih programov je tudi Studio vendar je malo bolj zaj****. Quote Link to comment
Davodax Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 .wmv datoteke. Windows movie maker jih ne podpira, vsaj moj ne. razen, če je kakšna novejša verzija Quote Link to comment
rolihandre Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Hahaha! Tole sem se pa nasmejal! .wmv je movie maker datoteka - Windows media video In movie maker ga podpira od vsega začetka, ker je to tudi edini format v katerea izvaža svoje filme. Drugače pa, če imaš nameščen SP2 (govorim za XP) potem imaš najnovejši movie maker. Quote http://www.r00li.com Link to comment
samus987 Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Pinnacle studi morda? Vsaj za delo z videokamero je meni bilv šeč, mislim da dela tudi s filmi na PCju Quote Link to comment
nintendek Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Jaz imam pa za s kamero Cyberlink Powerdirector, pa mensezdi tudi za računalniške filmčke dela Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
admins Anduril Posted May 8, 2007 admins Share Posted May 8, 2007 En izmed boljših programov za rezanje/editiranje video fajlov je VirtualDub (ozr. kakšna izmed njegovih verzij, saj je zadeva opensource in je ogromno različnih verzij z različno podprtimi formati). Za samo razrezati .wmv fajl na par delov je pa verjetno najlažje, če poguglaš za kak 'wmv splitter' in bo to to. Quote Link to comment
Davodax Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 Hahaha! Tole sem se pa nasmejal! .wmv je movie maker datoteka - Windows media video In movie maker ga podpira od vsega začetka, ker je to tudi edini format v katerea izvaža svoje filme. Drugače pa, če imaš nameščen SP2 (govorim za XP) potem imaš najnovejši movie maker. Hahahahaha....ka misliš da sem taki retardiranec, da ne vem kaj pomeni .wmv?? samo če odprem file, pa napiše this fiule is not valid EDIT: no ja, kot zgleda, nisem neke vredu naredil. sedaj mi odpre, ampak ne vem, kako bi lahko en del videa izrezal Quote Link to comment
rolihandre Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Hahahahaha....ka misliš da sem taki retardiranec, da ne vem kaj pomeni .wmv?? samo če odprem file, pa napiše this fiule is not valid Nič osebnega. Samo včasih dobiš kako budalo na forum, ki nima pojma o ničemer. Drugače pa zložiš film na timeline in ga predvajaš do točke kjer narediš prvi rez (imaš gumb za to) in potem predvajaš naprej do točke kjer narediš drugi rez. Potem pa nepotrebne stvari samo odstraniš. Quote http://www.r00li.com Link to comment
mjugen Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 adobe premiere Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
admins Anduril Posted May 9, 2007 admins Share Posted May 9, 2007 Za enostavno rezanje filmčkov je pa Premiere res totalen overkill. Quote Link to comment
kekken3 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Probaj Virtualdub Mod. Tako simple je, da ga še inštalirati ni treba. Quote Link to comment
Davodax Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 kaj pa kakšen program za spreminjane svetilnosti videa?? Quote Link to comment
oklepnjak Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 To se dela v editirnih programih ala premiere, vegas, pinacle ponavadi le v obliki popravljanja kvalitete, ampak kakšnih bajnih izboljšav ne pričakuj. Kar se osvetlitve tiče, moraš zanjo poskrbeti med samim snemnajem. Quote Link to comment
Recommended Posts