Skoči na vsebino

loverbot

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od loverbot

  1. loverbot

    NBA 2K14

    če je kdo za kaki derbi me lahk doda na loverbot46
  2. hello slo xbox one scena .. dodate me lahko na: loverbot46
  3. Mueller naj bi jih 20.12. dobil. Ni pa nikjer 100% garancije, da bodo prisli, glede na to, da tud na Amazon.com vsaki dan prodajo celotno zalogo Xbox One, ki so official distributer za Ameriko .
  4. Lahko potem, ce imas racun ustvarjen na US in kupujes igre iz US, sodelujes v igrah na EU serverjih ali si pri vsaki igri posledicno rangiran kot American? Hvala za odgovor.
  5. Glede Muellerja v MB ... Danes naj bi jih dobili, vendar jih žal niso. Ker bi mogli že biti na zalogi, bodo vrjetno prišli naslednji teden v ponedeljek, namreč vsaki ponedeljek imajo prevzem novega blaga. Bom poročal naslednji ponedeljek, če se je kaj premaknilo .
  6. Jaz pa sporocam, da bi naj jutri 9.12. dobili prvo uradno posiljko xbox one v Muellerju v MB - Jurciceva ulica. Imeli naj bi navadne konzole za 499€ in xbox one premium za 529€ z prilozeno igro FIFA 14. Kaj pa pomeni premium pa nikjer nisem zasledil, ker majo to vrjetno neke svoje pakete, glede na to, da so eni izmed prvih uradnih distributerjev v evropi - avstrija, svica, nemcija,... Jaz mam svojega rezerviranega .
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.