Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

@Alkohor- hvala ker si napisal Mitkko z dvemi ''Kji'' kupljene igre so pa te: AC1,AC2,Darkness,MassEffect,LostPlanet,Gears1,Gears2,Bigs2,Borderlands,MW2,HaloODST,PinbalFX,SWsnowboard,

DeadSpace,Naruto1,Naruto2,DBZ,Strnglehold,PGR3,Bioshock...si zdej happy ???

Point ni v kupljenih igrah, point je v milijon igrah s 15 gamescora.

Link to comment
Vse kar trdiš bi imelo svoj smisel, če bi PS3-jke ostajale na policah, pa ni tako. Sicer pa mi ni jasno zakaj jo imaš? jaz sem kupil xboxa, da preigram igre, ki jih na PS3 ni ali pa so na PS3 slabše, ni pa mi jasno zakaj imaš PS3, vrži ga v smeti, če imaš res tako mnenje, da je drek. Ali pa ga šenkaj komu, ki nima zanj.

Vse kar trdim IMA svoj smisel, ker je PS3 izgubil tržni delež... Sej so dovolj neumni, da se je to zgodilo, sam tok neumni, da bodo naredili 150 miljonov PS3jev, ki jih ne bodo prodali pa spet niso...

Če vedo, da jih prodajo 10 na teden jih toliko tudi izdelajo...

Raje se zamisli ali imajo stvari, ki jih ti bluziš kakšen smisel... ker res nevem zakaj bi morali PS3ji ostat na policah, da bi to kar trdim imelo smisel... PS3 je zgubil tržni delež... neodvisno od tvojih iluzoričnih polic in karkoli to pomeni zate... Lahko nardim enega in enega prodam pa ni nobenga na policah... sam kaj ma to veze s tem o čemer govorimo?

In zakaj me spet sprašuješ zakaj imam PS3? Mogoče zato, ker nisem blatanten fanboy, ki apriori zavrača neko konzolo zaradi njene znamke? Mogoče zato, ker mi 500 € ne pomeni nič, če si neko stvar želim samo zato, ker si jo želim, brez posebnega razloga? Mogoče zato, ker je PS2 fanboy v meni mislil, da kupuje naslednjika te legendarne konzole? Mogoče, ker bom čez en teden kupil Heavy Rain igro, ki jo čakam še preden je PS3 prišel ven? Hey... mogoče sem ga pa kupil za FF13? Pa mogoče še kej...

A sem kdaj rekel, da je PS3 neuporaben? Ne... sam ko potegneš črto... je pač slabši kot 360... Lahko butamo z glavo ob zid, ali pa povemo tako kot je.

Vsekakor pa ne zato, da bom igral MAG, Killzone in slabše verzije multičev... ne hvala, imam boljše alternative, ki so glej ga zlomka še cenejše. Eden od izjemno redkih primerov, kjer za manj denarja dobiš več muzike.

In ja... fuck the card reader in browser. Ko sem dal denar za igralno konzolo sem pričakoval vse prej kot kard readerje in browser... Sam se ne spomnem kaj točno je bila priporiteta... mogoče igre... nevem... mi je ušlo. Spomnem se samo tega, da sem imel PS2 zaradi legendarnih iger in ne zaradi tega, ker bi imel vgrajen trdi disk, LAN priključek in košček sira.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Aha za Valkirya Chronicles, Demons Souls segmentacija ni bila pomembna in so te igre nasplošno fail ker niso prodale 10m kot Halo 3, ko pa se primerja H3 z Nintendogs pa seveda pride to v poštev.

Segmentacija ne služi kot izgovor za neuspešen produkt... Če je za neuspeh krivo to, da si delal nekaj, kar enostavno nima tržnega segmenta treba odpustit tržnika in zaposlit koga sposobnejšega... Si pač narobe določil segment...

Trg segmentiraš ko se odločaš za razvoj stroritve ali produkta... da veš kaj lahko pričakuješ... in ne ko nisi dovolj prodal, da iščeš izgovore za to...

Ker zakaj neki, bi prodajal klime eskimom? Zakaj? Da bom potem lahko rekel; "Hja, valda nisem prodal, če so eskimi doma v igluju." ... ne... ne gre tako. Najprej se vprašaš; "Kaj rabi eskim."... in če veš, da ne rabi hladilnika - ne izdeluješ hladilnikov. Simple ko pasulj.

Kdor je umetnik in dela zase... pa naj bo umetnik. Ta ne rabi nobenih segmentov. Sam se tudi ne bo sekiral, če ne bo prodal... Saj umetnost je vendar sama sebi namen in res ne rabi ob sebi banalnosti kot je denar.

Ampak zakaj nekaj se spuščamo v finančne vode, ko je več kot očitno, da tukaj nimate niti osnovne terminologije pošlihtane... kaj šele kaj več. Pa ne razumet, da sem jaz jaki stručko... nisem sploh... mam pa vsaj osnovno terminologijo pošlihtano.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Kaj bi pa po tvoje moral Sony naredit, da bi bil PS3 boljši od Xboxa 360? O tržnem deležu smo že in nima smisla, časi so drugi in trg je drugačen. Še vedno pa Xbox ni zmagovalec in nikoli ne bo.

Sprašujem pač kar tako, ker me čudi da si pripravljen plačati 500€ za drek od katerega praviš da nič nimaš, čeprav je zdaj celo kar naenkrat celo uporaben. Meni se zdi, da si imel neka pričakovanja, ki pa ter niso zadovoljila in se zdaj ne moreš sprijaznit. Ampak prepričal si me da PS3 nima zate uporabnih iger, da BR-ja ne rabiš, da internet browserja ne rabiš... da je drek, zakaj je pa potem uporaben? Dej ga no šenki! PA kupi si za 200€ uporaben xbox, ne tega, ki ga imaš in ga ne moreš uporabljati.

Pa še razloži mi kdaj je PS3 izgubil tržni delež? Odkar se je pojavil ga povečuje... ni pa enak kot ga je imel PS2, kar je pa logično, no ne vsakomur.

BessieSABU.png

Link to comment
Kaj bi pa po tvoje moral Sony naredit, da bi bil PS3 boljši od Xboxa 360? O tržnem deležu smo že in nima smisla, časi so drugi in trg je drugačen. Še vedno pa Xbox ni zmagovalec in nikoli ne bo.

Sej ne gre zato, da bo 360 zmagovalec - to generacijo zihr ne bo... mu gre pa prav dobro... naredil je korak naprej... "Rome was not built in a day"... si že slišal za ta rek? Najbrž si... pa razumeš kaj pomeni? Sicer google it...

Dočim PS3... je pa absolutni poraženec...

In zavedaj se... ni se toliko spremenil trg, kot se je spremenil PS3 (napram PS2ju)... PS2 je bil all about games... PS3 je all about hardware... Lahko bluziš o spremembi trga, vendar PS3 ne zaobjema filozofije, ki jo je začrtal PS2... Torej, da so najpomembnejše igre in ne kard readerji. Res je, da se za Sony fanboye ni spremnilo nič, saj na konzoli še vedno piše Sony... Sam tisti, ki pa so si lastili PS2 zaradi iger... tega ne dojamejo na tak način.

Kot, da bi v Renault Cliote vgradil nevem kakšno opremo in 5.0 mašino in bi nabil ceno na 30000 € in potem jokcal kako se je trg spremenil... Nope... spremenil se je izdelek, ne trg.

Spremenil trg... my ass. Razmišljanje nekoga, ki nima pojma o tem kako deluje biznis.

In kaj bi moral Sony narest? LOL... preveč me sprašuješ... Vem samo to, da bodo ljudje, ki bodo rešili PS3 iz te situacije dobili plačo in nagrade, ki bodo presegale moj celoživljenski zaslužek... Če je karkoli takega sploh mogoče... Rešit situacijo, namreč.

Sprašujem pač kar tako, ker me čudi da si pripravljen plačati 500€ za drek od katerega praviš da nič nimaš, čeprav je zdaj celo kar naenkrat celo uporaben. Meni se zdi, da si imel neka pričakovanja, ki pa ter niso zadovoljila in se zdaj ne moreš sprijaznit. Ampak prepričal si me da PS3 nima zate uporabnih iger, da BR-ja ne rabiš, da internet browserja ne rabiš... da je drek, zakaj je pa potem uporaben? Dej ga no šenki! PA kupi si za 200€ uporaben xbox, ne tega, ki ga imaš in ga ne moreš uporabljati.

Med uporaben in čudežen je velika razlika...

Tvoja analiza moje osebnosti, da sem globoko prizadet in razočaran, ker dragi Sony ni uresničil mojih pričakovanj bi lahko držala... veliko fanboyčkov trpi za tem sindromom... Ampak ker nisem nek revček, ki je šparal par let, da si kupil PS3 moj vložek ni dovolj visok, da bi me zadeva tako močno prizadela...

Poleg tega sem kupil PS3, ko je bilo že jasno kaj se obeta... Tako, da tudi razočaranja ni bilo.

Moje "sovraštvo" do PS3 pa izvira iz naivnosti tr00 fanboyev, ki še danes ne opazijo kaj se je zgodilo.. Ali pa nočejo opaziti. In potem z veseljem mešam ta drek, da čim bolj smrdi do neba... :) Ker kot sem že večkrat povedal... V resnici si želim, da bi PS3 prosperiral... zares prosperiral... to kar je zdej ne vodi nikamor. Nimam nobenih zamer do nobene konzole - saj to je vendar moj hobi. Sam kako naj potem sodelujem v tej temi? Kot nevtralc? Nevtralnost je za šibke.

Novga boxa pa pomojem ne bom kupil, ker je ta, ki ga imam zame popolnoma uporaben. Banali so me pa preden so ti sfukali disk tko, da mi dela odlično za single player. Priznam, pogrešam Halo... To je pa tudi edina igra, ki sem jo igral online. In nekako za eno igro, ki bi jo igral občasno ne bom kupoval nove konzole in plačeval Liva... ali pač? Za novo leto sem skoraj podlegel... Mogoče za Reach... Bomo videli. :)

Pa še razloži mi kdaj je PS3 izgubil tržni delež? Odkar se je pojavil ga povečuje... ni pa enak kot ga je imel PS2, kar je pa logično, no ne vsakomur.

Mariskaj je logično... sam ne tebi... ti pa logika pač nista prijatelja.

Če poskušaš v vsaki stvari branit Sony in iskat svojo logiko in zadeve pretirano racionalizirat... to je fanobizem, ne logika.

Vsekakor pa ni logično, da če je imel PS2 monopol, bo PS3 capljal na zadnjem mestu... Pač nekaj je šlo po zlu. To je edino, kar je res logično v dani situaciji...

Tko kot, da bi M$ čez noč zgubil monopol z Windowsi in bi govoril, da je logično, saj so Windowsi Vista drugi izdelek kot XP... So in niso... Vsekakor pa izgubit levji deleš tržnega deleža čez noč ni nič logičnega. To je lahko edino logično, če je z naslednjikom nekaj HUDO narobe.

In ja, z Visto je bilo marsikaj HUDO narobe... pa ni odškrtnila veliko tržnega deleža... Lahko se samo vprašaš, kaj je narobe z PS3, da se je zgodil fiasko... sam ne pričakujem, da boš opazil karkoli narobe... to je pač posledica tvoje zaslepljenosti.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Alkhor pa saj si Sony želi dobro prodajane igre na svoji konzoli ali ne? Za ekskluzive pa še več.

Verjetno od U2 pričakujejo še več, z vsemi nagradami pa to.

Ma kaj mene boli k* kaj si želi Sony?? Očitno si isti paranoik kot Travar, zdaj ti razložim:

meni se mi jebe koliko proda Sony. jebe se mi tudi če propade, bom pač prihodnjo generacijo kupil Applovo ali EAjevo konzolo če bo s propadom Sonyja spet plac na trgu za novo konzolo. Jaz sem potrošnik, mene mora skrbeti da porabim moj denar za tisto kar me veseli ali zanima... jebe se mi za podjetja ki mi to prodajajo.

Mater vi imate res opran um.

Vau, smo osebni. Pa nisi ti pravil nekaj postov nazaj, da je vse to hec.

Link to comment

A te je prizadelo ker sem uporabil besedo paranoik?

Jaz pišem moje preference glede iger (kar je eden namenov teme), ti pa mi vedno metaš ven Sony. Meni se zdi vse skupaj rahlo čudno. Malo obseden se mi zdiš s tem Sonyjem.

Edino za kar se opravičujem je Travarju, ker sem ga vmešal v zgornji post. Ubistvu Travar se mi ne zdi paranoik. Mentor pa malo ja. :beer:

Link to comment

@Alkohor-dej ti meni raje razloži kaj si kadil uni dan ko si se odločil

za nakup ps3 verzije od Borderlands napram xbox360 !!! talent :doh:

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment
@Alkohor-dej ti meni raje razloži kaj si kadil uni dan ko si se odločil

za nakup ps3 verzije od Borderlands napram xbox360 !!! talent :doh:

Dejavnikov je veliko...

prvi je ta da je PS3 verzija malce boljša (po mnenju nekaterih reviewov), ali sta vsaj enaki. da ne bom multiplatform špilov igral samo na x360, če se že ponudi situacija da lahko igram špil enakopravno kot na x360 :beer: drugače se na PS3 nabira preveč prahu

drugi je ta da imam za x360 1 joypad, za PS3 pa 3, in ker je to večinoma co-op špil je izbira pač samoumevna

tretji je da so mi škatlice od PS3 iger lepše kot one za x360 :beer::lol:

kadil pa sem tisto kot vedno, ko kadim... primorsko domačico

mentor1973: edina "sporna" beseda v mojem postu je beseda paranoik, ki se mi ni zdela neka huda žaljivka - mišljeno je bilo bolj kot zajebancija. no, se bom vzdržal v prihodnje.

Beseda Sony ni prepovedana, je pa že rahlo dolgočasno brat skoz o Sonyjevi prodajni "polomiji".

Raje napiši katere igre so tebi všeč, ali poflejmaj kako PS3 igro ki ti smrdi... zate ne vemo nič kaj ti paše igrat..

za Travarja vemo da so mu všeč sandbox špili..

za Mitkkota vemo da so mu všeč MP špili..

za Bessieja pa vemo da so mu všeč dolgočasni špili (SOCOM) :beer:

Link to comment

Ok trenutno intenzivno igram DAO in ME1, da spravim save file v dvojko. U1 na PS3 ter Demon's Souls (zraven GOW3 in Last Guardiana razlog, da sem nabavil PS3).

Forza 3 in GTA4, ter Halo 2 ;), za preklop iz FRP-jev, ki mi izgelda najbolj ležijo.

In pa Lord of the rings online. Skratka frp-ji. Bom pa objavil sliko setupa in zbirke iger. Za ps3 imam trenutno 4 špile.

Sem pa vsepovsod Mentor73.

Link to comment

za Travarja vemo da so mu všeč sandbox špili..

za Mitkkota vemo da so mu všeč MP špili..

za Bessieja pa vemo da so mu všeč dolgočasni špili (SOCOM) :beer:

za Mentorja vemo da igra RPGje

za Alkohorja pa da igra spleet screen co-op igre :beer:

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment

Pozdravljeni,

sem ponosen lastnik PS3, trenutno razmišljam o nakupu xboxa 360, vendar sem v Official Playstation Magazinu prebral da je PS3 hardversko bistveno močnejši kot x360. Pa me zanima če je na xboxu možna takšna grafično tehnična dodelanost kot PS3 igre

Haze

haze37.jpg

Echochrome

s33038ps311.jpg

Valkyria Chronicles

valkyria-chronicles.jpg

ter Warhawk

warhawk-2007030603275497.jpg

Link to comment

Takšna ni možna je pa lako boljša :D samo ne najdem nobenega primera, sem pa v tej temi to nekje prebral, se mi zdi, ne vem pa kje si našel Haze in ostali tudi niso ravno bleščeči primerki grafične nadmoćnosti, še za sarkazem niso priemrni :doh:

Ti naslovi so bolj na nivoju PSP/PS2 grafike.

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.