Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Eh travar, vsaka dodatna funkcionalnost pri konzoli je kul. Ne zdej rečt da nima veze al konzola podpira SA-CD (btw, bessie, kje se da kupit SA CDje?), BR, wifi, bluetooth ipd..

Pol tut nima veze da ma xbox voice chat, da ima dober online sistem (ki, face it, ni TOK ZLO boljši kokr zanjga plačaš), nima veze da ma zraven free slušalko, itd..

Krneki.

VSAKA funkcionalnost je dobrodošla. To, da PS3 ne bo podpiral 3D blu-rayev (zaenkrat) in teh novih, 120GB, funkcionalnosti PS3 kot takega nič ne omejuje. Na njem boš še vedno špilal špile (BTW, kdor je izjavu da "je itak vseeno, ker daš malo manjše teksture in na petnajst DVDjev" je prvovrsten bebo), in gledal BR filme (ker za njih pač ne rabiš 120GB). Nič nisi na slabšem.

Verjetno bojo nove revizije itak prinesle tudi novejše tehnologije - konc koncev je PS3 le par let star. Oz bo takrat zunaj že PS4.

Je pa res, da me, kot potencialnega kupca PS3, vse te stvari odvračajo. Kaj, čez eno leto pa ne bo več .mkv predvajala? Damn..

Še vedno vesel da imam xbox. Z njim gledam HD filme direkt s PCja, igram super igre, in debatiram z zakon communityjem. Lastniki PS3 mi govorijo, da na PS3ju ni vse tako lepo.

Link to comment

Saj PS3 imaš itak zato ker... eee... ga pač imaš. Nekateri ga pa uporabljamo za vse kar je bilo že našteto.

Glede na to, da je to vs. tema verjetno konkurenca podpira tako HDMI 1.4 kot IH-BD medije in seveda je to argument, ker jih PS3 ne.

Pričakovati, da ti bo danes kupljena naprava podpirala katerokoli tehnologijo, ki bo na voljo čez eno ali več let je najman naivno, če ne neumno, se zgodi ampak redko (glej quote o HDMI 1.4 in PS3).

SA-CD pri nas težko dobiš, včasih so jih imeli v BB na audiofilskem oddelku, drugače so v tej obliki tudi kake zbirateljske remaster izvedbe albumumov npr. Depeche Mode so poizdali vse svoje albume v paketih kjer je cd/sa-cd + dvd.

Jaz kupujem večino na internetu amazona, mute, cd-baby...

tole ti je lahko en referenčni link http://www.sa-cd.net/

BessieSABU.png

Link to comment
BTW, kdor je izjavu da "je itak vseeno, ker daš malo manjše teksture in na petnajst DVDjev" je prvovrsten bebo

Bebo, se opravičujem, prvovrsten bebo sem jaz.

Tu ti piše kaj je sarkazem, če ti nese do angleščine (lahko tudi pogledaš v SSKJ):

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcastic

sarkazem OFF/

Ja in to je kompromis, ki ga bo M$ naredil, da bo stlačil gor nove igre, ali več diskov, ali kompromitiranje kvalitete.

Kaj, čez eno leto pa ne bo več .mkv predvajala? Damn..

Babuške PS3 ni nikoli predvajal, le če si pretvoril v .TS ali . MPG,....

Še vedno vesel da imam xbox. Z njim gledam HD filme direkt s PCja, igram super igre, in debatiram z zakon communityjem. Lastniki PS3 mi govorijo, da na PS3ju ni vse tako lepo.

Tudi jaz sem vesel, da si te vesel :beer:

Igraš super igre, debatiraš z zakon communityem, kaj je lepšega.

Vidiš, nekaterim je tako super tudi na PS3.

Če bi si ga lastil in stresal scanje po njemu bi te še razumel, tako pa nimaš pojma, le strici so ti povedali in se je zgodil še eden z merodajnim mnenjem....

Link to comment

BD v PS3 je nateg... emmm... PS3 je v celoti nateg.

Za moj XBOX 360 sem dokupil:

-disk 120GB 90€

-Wifi 80€

-kontroler 35€

-HD-DVD 200€ :car:

________________________________

180 (xbox) + 90 + 80 + 35 + 200 = 585€

Res je, PS3, ki ima funkcionalen BD ZA 200€,ki ga svet še ni pozabil, je nateg !! (to je sarkazem ! - opozorilo določenim uporabnikom)

M$ quote:

"With HD DVD, it is now becoming evident that the entire ecosystem - from players, drives, the discs, and manufacturing - is more economical than Blu-ray," the firm states. "Consumers and retailers can now see the immediate price gulf between HD DVD players and their upcoming competition. If you can find one of the new Toshiba HD DVD players they sell for as little as $499, whereas the expected starting price of Blu-ray players starts at $1000 and rises rapidly after that." Beyond player pricing, "HD DVD is cheaper for manufacturers to upgrade their facilities to produce HD DVD discs and there are lower licensing fees associated with HD DVD interactivity," Microsoft claims. "Ultimately, all of these advantages will lead to lower prices for consumers who choose HD DVD."

Koj urac sem plačal pol zanj 200€ ? Ga lahko vrnem M$ !?

Link to comment
Vidiš, nekaterim je tako super tudi na PS3.

Če bi si ga lastil in stresal scanje po njemu bi te še razumel, tako pa nimaš pojma, le strici so ti povedali in se je zgodil še eden z merodajnim mnenjem....

Krneki, zakaj bi kupu neki, kar folk ki IMA, ne uporablja. A me hecaš, al kaj?! Dissam lahko nekej kar nimam, bp. Ti si si kupu HD-DVD. Congrats :beer:

Mkv ne predvaja, right, zamešal sem z enim STBjem (sorry), k sm ga zanč gledal.

Link to comment

Ouuu yes...

According to PlayStationUniversity.com (linked above), a European law grants a partial refund to PS3 consumers due to the recent removal of the OtherOS feature in the PS3 Firmware v3.21 update.

A PS3 owner (60GB) version has managed to gain a partial refund from Amazon (without returning the system) due to the removal of the OtherOS feature.

The EU citizen cited a European law which states a product must be fit for its purpose which was made known to the seller at the time of purchase, and as a result he managed to receive around 80GBP back!

To quote: "The online retailer’s policy was to offer a refund weighing in at approximately 20 per cent of the console’s original value. Amazon responds:

We are writing to confirm that we have processed your refund in the amount of £84.00 for your Order 666-5327564-4432412.

Item Refund: £71.49

Item Tax Refund: £12.51

This refund is for the following item(s):

Item: Sony PlayStation 3 Console (60GB Premium Version)

Quantity: 1

ASIN: B0007SV734

Reason for refund: Account adjustment"

And here is the legal citation under Directive 1999/44/EC, which was accepted into European Parliament on January 1, 2002.

“The goods must:

• comply with the description given by the seller and posses the same qualities and characteristics as other similar goods

• be fit for the purpose which the consumer requires them and which was made known to the seller at the time of purchase.”

Stay tuned for more PS3 Hacks news. Also be sure to drop by the PS3 Hacks Forum for updates!

Read more: http://www.ps3news.com/PlayStation-3/eu ... z0kaPmRPy2

BessieSABU.png

Link to comment

http://www.thinq.co.uk/news/2010/4/9/so ... take-down/

We are sorry if users of Linux or other operating systems are disappointed by our decision to issue a firmware upgrade which when installed disables this operating system feature. We have made the decision to protect the integrity of the console and whilst mindful of the impact on Linux or other operating system users we nevertheless felt it would be in the best interests of the majority of users to pursue this course of action.

As you will be aware we have upgraded and enhanced functionality and features of the console by numerous firmware upgrades over time and this is a very rare instance where a feature will be disabled. Further enhancements are in the pipeline.

Users do have the choice whether to install the firmware upgrade and this is clearly explained to them at the time the firmware upgrade is made available for installation. Furthermore our terms and conditions clearly state that we have the right to revise the PS3's settings and features in order to prevent access to unauthorised or pirated content

Oh, they are sorry... Fuck off bastards.

Da mi ukinejo Other OS je eno... da pa me majo pol za norca pa nekaj povsem drugega...

Danes grem po svojih 100 € in ne kupim več enga špila za PS3... ever... itak jih kmalu ne bo več treba kupovat. Sej ne, da bo letos prišlo še karkoli za PS3... :puppy:

V glavnem... tle gre za principe... precedens... ali je sprejemljivo, da nas korporacija tako nateguje in nam meče v faco "terms and conditions", ki smo jih sprejeli...how pathetic... Hey Sony, newsflash; tvoji termi in konditioni ne bodo nikoli nad EU zakoni... :innocent: me zanima kaj bodo rekli, ko jim bo amazon izročil račun za par mio dolarjev, ko bodo mogli refundat folk. LOL

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Je že kdo šel v bigbang? Me zanima koliko ljudi se vam bo hkrati smejalo.

Also: Travar ziher ni niti enkrat inštaliral linuxa na PS3.

Jaz sem šel... v Ljubljani. :cool:

BOFovec je bil sicer na začetku res malce funny... ko sem mu omenil urad za varstvo potrošnikov in evropsko direktivo 1999/44/EC se je zresnil in poklical nadrejenega. Jaz sem mu sicer na začetku streljal o 50% povračilu, sam je rekel, da je to pretirano. Pol sva se u easy zmenla za 20% vračilo (80€ ker sem imel 40 GB model) in sem mogel podpisat neke papirje, da se odpovedujem kakršnim koli nadaljnim odškodninskim zahtevkom in šel svojo pot. :innocent:

Sicer pa res nevem kakšen človek si ti, ki bi pričakoval, da se ti bo trgovec smejal, ko boš uveljavljal svoje pravice... Si že slišal, da je stranka kralj? Costumer is king? Always right? Trgovske ptičke začnejo samo cvilit, ko omeniš urad za varstvo potrošnikov... No... mogoče si ti navajen, da folk pometa s tabo... :tepen:

Also; Travar je prvi dan na PS3 naložil linux... lažem... drugi dan, ker je bil PS3, ki sem ga prinesel domov prvi dan pokvarjen. Sem mogel it zamenjat... pol sem pa naložil linux... mater duš so eni pametni. :puppy:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Sicer pa res nevem kakšen človek si ti, ki bi pričakoval, da se ti bo trgovec smejal, ko boš uveljavljal svoje pravice... Si že slišal, da je stranka kralj? Costumer is king? Always right? Trgovske ptičke začnejo samo cvilit, ko omeniš urad za varstvo potrošnikov... No... mogoče si ti navajen, da folk pometa s tabo... :tepen:

Hehehe, right.

Link to comment

Raptor: Sony je v EU izgubil tožbo zato je moral izdati popravek, ki da uporabniku možnost izbire internetnega brskljalnika in v novih verzijah ne sme biti IE privzeti brskljalnik... več pa pogugli.

Travar a nisi ti govoril, da imaš 60G... kakorkoli, če ti je res uspelo bravo, ti pa ne verjamem čisto zares. Jaz na žalost nimam računa in se nimam komu pritoževat, razen seveda Sony-ju ;)

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.