Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Ja to tud men res ni jasn, kako je mogoce da ti je ps3 boljsi kot xbox 360...grafika naj bi bila se do sedaj povsem ista, iger ma vec xbox ...

sam ce ti pa ps3 na nogo pade si pa bogi an..

ko bo ps3 tolko časa na trgu kot xbox bo tudi iger več na izbiro, vprašaj se koliko je bilo iger ob splavitvi novega xboxa

Link to comment
Ja to tud men res ni jasn, kako je mogoce da ti je ps3 boljsi kot xbox 360...grafika naj bi bila se do sedaj povsem ista, iger ma vec xbox ...

sam ce ti pa ps3 na nogo pade si pa bogi an..

ko bo ps3 tolko časa na trgu kot xbox bo tudi iger več na izbiro, vprašaj se koliko je bilo iger ob splavitvi novega xboxa

To ne spremeni položaja v katerem se trenutno nahaja lastnik Ps3.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Travar povej mi kdaj je Sony lagal?

Upam, da nisi razumel dobesedno... Sony kot tak ne more lagat, ker nima ust da bi govoril. LAžejo pa njegovi predstavniki.

Kot primer ene od mnogih laži ti bom dal en primer. In da nebi slučajno potem rekel, da nej povem še enga, čemur se ne bi čudil ker si fanboy brez sramu..

To je recimo laž Jacka Trenttona, ki je Sony Computer Entertainment of America's Vice President:

http://www.gameklip.net/video/1390

V interjvjuju se zlaže da je filmček Killzone, ki so ga predstavili na E3 2005 gameplay. Bo v redu?

Kot pravim ena od mnogih debelih laži.

Lahko se mešeč z glavo ob tla pa ne boš spremenil dejstva, da TRENUTNO xbox ščije na PS3. Kar se lahko v prihodnosti spremeni.

Ampak v tem času pač vlečeš krajšo slamico, za kar si se pa itak prostovoljno odločil, ko si kupil konzolo.

V končni fazi ne gre za število prodanih konzol, ker vsak kupi ENO, ampak za igre, ki jih potem na tej eni konzoli igraš. In tu PS3 zaenkrat šepa.

Je pa res, da filozofsko gledano več konzol, več uporabnikov, večji trg, večji zaslužek in ta žene razvijalce da delajo igre...

PS: Uf...našel sem še Debelejše laži... http://kotaku.com/gaming/sony/sonys-lies-175242.php

2 HDMI porta!! Laž.

WiFi standard feature!! Laž.

Bo dovolj fanboy?

lega.

tistih 20 komadov retard packov brez WiFija ne šteje, ker so vsi ostali modeli PS3 opremljeni z WiFijem.

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Link to comment

Konkurenca spodbuja napredek. In če ne bi blo konkurence, ne bi šle stvari toliko hitro naprej. Sony je pač ustrelu v meglo, ker dejansko tako veliki korporaciji, ne more ena sega konkurirat. Lahko pa microsoft.

Ps3 je dal igralcem samo eno možnost daj 600€ al pa se jebi.

Microsoft je pa rekel, dejmo narest cenejšo konzolo, tisi, ki pa hočejo še švicarski nož vgrajen naj pa to doplačajo, kar je imo logično.

Tko kot če bi prišla na trg nova vectra in passat.

Passat bi bil navoljo samo z high end opremo 40k€, vectra pa pač opcijsko od 25€ pa do 40€, katerih mislte, da bi blo več prodanih, kljub bistveno bolši prodaji pasata prejšnje generacije. Nevem jest pač ne rabim parking senzorjev in gretje sedežev, za tiste 3k evrov dam raje na avto 19" feltne pa

plačam kasko, pa še na dopust grem z novim avtomobilom.

Zdej nekdo ma raje gretje sedežov.

Prenesemo v konzole, raje imam xbox360 zarad mene je tako lahko čisto osnovni arcade za samo 270eu, ne rabim diska, raje imam igre po svoji izbiri, še kakšen gamepad, po potrebi lahko tudi kašno stvar dokupim kasneje.

Toliko o prednosti ps3ja zarad multimedije.

Link to comment

In potem je Sony spustil cene, celo dosegel, da ne izgublja več denarja pri vsaki konzoli in stvari so šle naprej, ti pa še vedno razlagaš zgodovino? :lol:

Tisti stvoj zaključek je sploh cela burleska, ker ti ne rabiš nič, multimedijske prednosti očitno ni. :lol: In zdaj bo nekdo rekel, "ker ne rabim 1000 slabih iger", Xbox nima prednosti s stališča števila iger, in "debata" se nadaljuje.

Cele burleske res, upam da boste kako leto za tem brali svoje prispevke. :lol:

Link to comment

Ti men o burleskah, a sam govoriš o nekih neumnostih. Ja to bi bil razlog da ne bi kupil xbox360, če bi mel res 1000slabih iger gues what nima jih, ima dobre igre.

Če kupiš xboxa imaš saj izbiro a rabiš a ne rabiš, če rabiš hd-dvd player ga dokupiš, če rabiš wi fi ga dokupiš ta da... Aja xbox je tudi znižal cene mimogrede.

Številke pa tudi precej povejo: Podjetje Microsoft je lani samo v ZDA prodalo 4,6 milijona svojih igralnih konzol xbox 360, Sony pa 2,6 milijona playstationov 3.

Link to comment

atomikus, nikoli nisem trdil, da se xbox ne prodaja bolje, po drugi strani pa so na Japonskem te številke precej precej drugačne, kajne? ;)

In to kar sem zapisal niso nobene neumnosti, so dejstva - o 400 evrov vrednem modelu PS3 si verjetno že slišal, tisto o stroških pa lahko poiščeš na Engadget, če mi ne verjameš. To kar si ti naštel, glede osnovnega opustošenega modela, pomeni da niti nisi nek zahteven kupec in iščeš izključno poceni konzolo. Fino fajn zate, žal nisi statističen podatek, zato se pa režim.

Imaš prav, pri Xboxu imaš na izbiro dokup vsega jajca po delih, na koncu pride zadeva dražja od PS3. Ne boš verjel, ampak ta modularnost ni sedaj alfa in omega za vse. Čeprav, kolikor je meni znano je menjava/dogradnja trdega diska v PS3 občutno lažje/cenejše in bolj podprto početje kot pri Xbox 360. Toliko o navidezni modularnosti sicer. Obročno odplačevanje pa urejajo tudi v bankah, če je finančno prevelik zalogaj.

Kar se pa 1000 dobrih iger tiče, pa tudi ni treba preveč nakladati in pretiravati, saj znam sam najti raznorazne ign.com in podobne strani - tam hitro dobiš listo vseh ocenjenih iger z ocenami vred. Razen če ti povprečno oceno smatraš za dobro igro. In dejstvo je, da je Xbox poplavljen z igrami, kar pa še ne pomeni da so vse dobre. Kvaliteta pred kvantiteto, to je vsakemu, ki igre dejansko KUPUJE tudi jasno. S tem sicer ne trdim, da ima PS3 sedaj same bisere, daleč od tega - me ne boš niti videl debatirati o tem, katera konzola ima boljše igre, ker so žanri različni in je nekemu pubcu enostavno nemogoče dopovedati, da 10 dobrih streljačin še ne naredi "must buy" efekta pri vseh.

Xbox je daleč od perfektne konzole, PS3 pa tudi. Večina argumentov v tej temi pa je cela burleska. Če ti to ni sedaj jasno, predlagam da temo ponovno prebereš čez nekaj let. ;)

Link to comment
Vidim pa, da je v tej temi povprečen IQ kar krepko pod lediščem, saj je vsaka druga beseda "sucks" :ihih:

Ja, dej kva pa ti si neki ful briht.. :mirror:

Zdej mi pa povej zakaj bi bil ps3 boljsi od xboxa...grafika je ista, igre so vecinoma iste, blue ray: kdo sploh to rab,edino kar pa je dobr je to, da ima internet browser ampak to mas pa itak racunalnik na katerem brskas po spletu.

:disbelief:

Moj psn id--> Jure00

Link to comment

Največji minus tega novega 40gb modela je, da ne podpira ps2 špilov, ni mi jasno kako cell in rsx ne moreta emulirat ps2 špilov, brez nekega dodatnega hardware, pa prav sony je bil tisti kak se je hvalil, da bo na ps3 možno igrat 10.000 špilov. Po drugi strani pa vlka prednost ps3 je disk, kupiš nekje poceni fukneš not in dela, tudi to, da se igrajo dajo inštalirat na disk je fantastična poteza, upam, da bo kaj takega omogočil 360 v naslednjih updejtih, oziroma razvijalci kot opcijo. Ker še vedno nalagalni časi ubijejo marsikatero igro, primer je oblivion, ki je zaradi dolgih nalagalnih časih na 360 za mene neigrabilen.

Link to comment

RRod se da popravt.. ce ti pa ps3 na nogo pade mors pa v lublano da ti gips namontirajo kekehehe :lol::lol: ( mal heca )

Ne resno ps3 sucks ass sam zato ker :

1. nima zame 5 dobrih iger

2. igre so drage kot vaske kokosi:lol:

3. je po mojem mnenju cist prevelk, in na njem se res da samo cevape pect :beer:

4. kontroler je cist prelahek, in nima vibracij

5.je povsem predrag in b-raya sploh ne rabs..

ps3grill_2006-11-21.jpg

In se veliko stvari bi lahko nastel... tko da ps3 sucks ass.. :lol:

:bringiton:

Moj psn id--> Jure00

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.