Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Če kaj, je FFXIII za X360 dokaz, da je možno praktično vse. Meni je prav. Manj bo ekskluziv, bolje bo.

Se je pa Sony fejst zaklal s tem, ko so plačal Ubisoftu za Haze. Ekskluziva pa taka.

dajte mi goldeneye remake :thumbup:

Se ne bo zgodilo. Čeprav sem slišal, da delajo kar tri grupe na enem novem Bondu, ki naj bi kao nadaljeval Goldeneye.

Link to comment
Res je, manj brihtni od mene so le tisti, ki si kupijo PS3, in ga čez par dni prodajo, čeprav so že prej vedeli da je xbox boljša konzola. :D

Najmanj brihtni so tisti, ki imajo samo PS3 in se slepijo, da konzola ni en navaden filmosuk a.k.a. Bluray predvajalnik.

Pač... v današnjem času je pač PS3 underdog in resnici na ljubo v vseh pogledih slabša igralna konzola kot 360.

Tisti, ki reče da igra raje multiplatforme na PS3, ker je tišji, je zame... no nebom žaljiv ampak nič dobrega... Zakaj? Ker se za to tišino plača cena, ki je tako visoka, da bo samo fanboy trdil, da mu tišina toliko pomeni, da se splača. (ne govorim o denarju...).

Seveda... tišina je krasna zadeva. Za kašno cena vas vprašam?

Za ceno freezov konzole/igre?

Za ceno slabšega framerata?

Za ceno tega, da sem kupil HD TV, igre pa igram v resoluciji 630p, ki sploh ni HD (GTA4, kjer naj bi bili obe verziji identični... LOL, zame 630p in 720p predstavlja dokaj radikalno razliko - temeljno)?

Za ceno multiplayerja, ki je neuporaben že če se želiš dobiti z eno samo osebo? Da nebi o komunikaciji..

Za ceno tega da določene igre sploh nimajo določenih mode-ov (Virta tennis 3 na PS3 nima online...wtf?)

Ampak Sony fanboyi se slepijo z lahkoto, očitno - ali se pa ne rabijo, ker so njihove oči slepe ali možgani preveč otopeli, da bi dojeli realnost.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Ma ja, meni se ne da več razpravljat, ker je itak vedno začaran krog. PS fanboyem je PS3 dober brez napak, nekaterim je drek od dreka, spet tretjim pa nam je kljub temu da zaostaja za konkurenco še vedno kul. Tako prvi kot drugi, se slepijo (prvi bolj kot drugi). Kot sem rekel, meni se ne da več. Sploh ker čez 3 minute končam s službo. :D

Link to comment
Gost KilzorzII
>http://www.youtube.com/watch?v=k-uTnqYHZ-I

mbuahahuahuahahahahuahuahaha

Folk ni normalen. (upam da se zajebava)

huahuahuahuha. neki moralizira da bodo na xboxu igro piratizirali, zadaj se pa vidi 2 piratska CDja (ali pa si je backupal njegove video umotvore)

Sm se skoraj do solz narezal, me pa se zmeram bega dejstvo, da folk misli da je to nekaj vec kot en navadn satir.

edit: Po taki predstavitvi Nintenda na letosnjem E3ju, si ne predstavljam kako bi clovek se zmeram obdrzal to sranje od konzole. Resno, pricakoval sem Mad World, Kid Icarus ali pa kaksen nov core IP, ampak ne. FU Nintendo, prokleti sellouts.

Link to comment
Fora ko nazdravi z mlekom je sick. Model je legenda :D

Haha, res. Legenda. :bowdown:

Todd Howard of Bethesda Softworks, announced at E3 today that Fallout 3 will be receiving downloadable content. Interestingly, the DLC will be exclusive to the 360 and PC, so PS3 owners will not receive this content.

OK, zdaj pa res konec. V naslednjih tednih grem v nakup xboxa360. Ravno sem si mislil kako bo kul igrati FO3 na konzoli (že če je serija zaplula v malo drugačne vode, bi jo še igral na drugem sistemu kot PC). Zdaj pa še to. Sony je resnično mrtev.

Link to comment

Ste opazili? Da ni več nikogar, ki bi zares zagovarjal PS3..? Ninkogar, ki bi PS3-ju namenil lepo besedo?

Povedal da se vsak xbox pokvari?

Da ima PS3 same najfinejše igre kar jih je?

Mislite, da je razlog temu, da so spoznali resnico in se zdej cmerijo v najtemnejšem kotu svoje sobice? :crybaby:

Škoda.,.. bilo je zabavno dokler je trajalo... imam pa občutek, da je "vojna" zamrla. Res škoda. :(

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

haha, meni ima trenutno ps najfinejše igre, ker imam pač tak okus za špile. in da, sem fanboy, vendaar nintendo, ampak kako kaže ne bom več dolgo.

---Seveda... tišina je krasna zadeva. Za kašno cena vas vprašam?

Za ceno freezov konzole/igre? ---

mi ni niti enkrat friznil, žal prej obratno na xbox360, pa ne pluvam po njem

---Za ceno slabšega framerata? ---

če mišliš fear, orange box, imaš prav. ampak so to tiste prve igre, ki so šlampasto prenesene, plus tega so to bili sami fps-ji, ki jih ne igram (sem fanboy, ker mi ne sedejo fps-ji :chicken: )---

---Za ceno tega, da sem kupil HD TV, igre pa igram v resoluciji 630p, ki sploh ni HD (GTA4, kjer naj bi bili obe verziji identični... LOL, zame 630p in 720p predstavlja dokaj radikalno razliko - temeljno)?---

kot sem par strani nazaj povedal mi je GTA vrh kretenizma (zopet razlog da sem fanboy)

---Za ceno multiplayerja, ki je neuporaben že če se želiš dobiti z eno samo osebo? Da nebi o komunikaciji..

Za ceno tega da določene igre sploh nimajo določenih mode-ov (Virta tennis 3 na PS3 nima online...wtf?)---

na xboxu nimam livea, ker mi nabijanje preko neta ne predstavlja veliko užitkov (saj veš, ne igram fps-jev, dirkačin). na ps3 tega pač sploh niti ne pogrešam, raje imam frenda v sobi, da mi gre po pivo ali zmota enega ker sem ga nabil ko pesa. za online izkušnjo je live špica, to je vsakemu jasno.

glede VT pa, to so bile prvi dve igri od sege za ps3 (zraven še VF), ki sta prišli šest mesecev prej kot na xbox, in so razvijalci lepo rekli da jim je zmanjkalo časa. drugače maš pa top spin 3, novi je dokaj poceni , če te že jako matra. ampak se mi zdi da tenisa niti povohaš ne, raje pač pizdiš.

ne išči dlake v jajcu in mi govorit da si zatiskam oči da sem fanboy. pa še ena stvar. kontroler pri xboxu je super fajni boljši za fps-je, ki jih ne povoham, za vse drugo pa MENI ugaja sonyjev pad. sem zato fanboy? zato ker mi je narava dalo takšno obliko dlani da se mi bolj vsede sixaxis :headscratch:

ratt-logo.gif
Link to comment
Gost KilzorzII
Ste opazili? Da ni več nikogar, ki bi zares zagovarjal PS3..? Ninkogar, ki bi PS3-ju namenil lepo besedo?

Povedal da se vsak xbox pokvari?

Da ima PS3 same najfinejše igre kar jih je?

Mislite, da je razlog temu, da so spoznali resnico in se zdej cmerijo v najtemnejšem kotu svoje sobice? :crybaby:

Škoda.,.. bilo je zabavno dokler je trajalo... imam pa občutek, da je "vojna" zamrla. Res škoda. :(

Neven kako je lahko konc ce je Sony raztural na letosnjem E3ju...

Link to comment

Kašne mate Sony rasstural na E3-ju... Žal PS3, gre adijo nima več nič za ponudit, so imel pa dobro politiko, ko se hvalil, da bo močnejši od xbox360 in nevem kaj še vse, ampak se je izkazalo ravno obratno. Škoda res, upal sem na bolj konkurenčen boj na taki stopnji, da bi bili razvijalci primorani izdat par iger na cross online multi platform al kako se že reče. Da bi lahko online igrali PS3 vs Xbox360, da blo še tam mesarsko klanje.

Tko pa sem primoran igrat samo z xboxaši, ki jih na srečo v sloveniji ni malo. Ps3-jaši pa čakajo na to, kdaj bodo imeli časi oziroma njihovi frendi, da pridejo na obisk in igrajo igre ala tenis, virtua figter....

Men to ni treba, s frendom igram tudi s tistim, ki niso iz istega kraja.

Pa še frendi se širijo, saj 199€ res ni veliko če zbere 5 frendom po 40€ za darilo.

Link to comment

Najlepše je to, ko se PS3 fanboy skriva za okusom...

"Meni je PS3 boljši kot Xbox360!!"

"Zakaj?"

"A boš razpravljal o mojem okusu al kaj?"

"Ne nebom, ker se o okusu ne razpravlja - samo povej v čem ti je PS3 boljši?"

"Meni je PS3 boljši kot Xbox360 - tak je moj okus!!"

"Ook, you win, I guess."

To je tipičen odgovor nekoga, ki ima samo PS3. Zjutraj, ob kosilu in zvečer si pove, da mu je PS3 dober in to verjame. Ponavadi le-ta pač neve oz. niti noče vedeti kaj ponuja xbox in si zato seveda misli, da xbox ne ponuja nič, kar bi bilo njemu všeč - obrambni mehanizmi ftw. :D

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Tako za kakšno ceno tišine je nekdo napisal?

Ko imaš tisti helikopter, reaktivec ali karkoli že pač od optičnega pogona v tej beli škatli, ti pobere dosti volje do igranja. To je preprosto preveč moteče za tsto resnično pravo uživanje ob igri. Kupil sem xbox po nakupu ps3 in to ne zaradi tega, ker bi ps3 bil slab ali zaradi določenih ekskluziv, kot je recimo Halo3 (čeprav res ne vidim, kaj je na tem špilu tako posebnega?! mi je bila zgodbica in načina opisa le te pri resistance veliko bolj všečen), temveč ker živim praktično na dveh koncih in sem si rekel da ne bom imel samo ps3 temveč tudi xbox 360. In po resnici mi je žal, da sem si kupil xbox. Tako kot je nekdo že izjavil velika večina iger z xboxa izide na PC, res je! Hudič je glasen, poleg ventilatorjev predvsem tisti grozni predvajalnik!

Nekdo je prej omenjal glede grafike pri GTA 4. Jaz osebno na 42" LCDju nisem opazil razlike v rezoluciji ampak, roko na srce, GTA 4 je veliko lepši na PS3 kakor na xboxu (imam obe verziji). Na ps3 ima GTA 4 bolj žive in tople barve in je enostavno lepši, na xboxu je tak preveč hladen, plastičen...

Zdaj ko je tu še dualshock kontroler, ki je sploh zakon! Se sprašujem kaj naj z xbox-om drugega, kot da ga prodam preden crkne (RROD) :P ali pa ga sflesham? ;-)

PS3 mi dosedaj še nikoli ni zmrznal! Kar se tiče pa framerate je pa xbox tudi večkrat neuspešen - večkrat sem opazil frame drope v večih igrah, tudi v civilization revolutions, katera niti ni tako hudo grafično naporna za tak sistem. Tudi ta je VELIKO LEPŠA na ps3 in deluje veliko bolj tekoče kakor na xboxeku. Da ne omenjam pri xboxu natega okoli optike in hdmi-ja ter seveda wi-fi ja, plačljivega xbox liva ... če si še to (hardware) omisliš poleg je sistem precej dražji od ps3 in to brez HD predvajalnika! Zdaj pa naj mi nekdo reče, da je ps3 predrag!!!! Aja pa glej ga glej HD-DVDje prodajajo za nekaj par $$$, zakaj že? Aja ker je format odmru, tko za zanimivost pod reklamo za predvajalnike HD-DVD (xbox accessories) je pa velika reklama BLU RAY goes 400GB! :) haha toliko o vsemu... aja pa filmi v HD na blu-rayih so vidno veliko lepši za ogled kakor dvdji (jim žal noben upscaling ne pomaga:P )

Aja kdaj pride ven XBOX z blu ray predvajalnikom?

Sony je najavil uraden prihod 80GB vrezije ps3 z 27. avgustom, upam da bodo poleg tudi dualshock kontrolerji (E3 novosti) :) Xbox pa bo tokrat le dodal 60gb disk namesto 20 gb, upam da bo tokrat več kot samo dobrih 60% diska na razpolago tudi nam uporabnikom!!!! (info za ne lastnike xboxa od 20gb diska, po tem ko ga "spučeš" imaš samo 13gb na razpolago).

Link to comment
jst vidim travarja v prvem stripu lol :D brez zamere ;)

Brez zamere, vse kul. Sam ni to moj odnos. Pa nisem M$ fanboy, pač pa fanboy tistega, kar je zame najboljše (ne čutim nobene lojalnosti do znamk - všeč mi je dober proizvod). Pa glede na to da strip omenja RROD je malo mim... RROD je argument šibkih in preteklosti.

Jaz bom glede RROD-ja rekel tako. To je problem. Ampak s tem ko ga je M$ rešil kot ga je, je postal po svoje RROD darilo potrošniku.

Kje si videl, da lahko 1 leto po tem ko kupiš izdelek in se ti pokvari, le tega isti dan zamenjaš za novega? Ker v praksi je to garancija in čakaš na popravilo - nihče ti stvari nebo zamenjal (recimo avto, TV, računalnik, karkoli). Če se ti pokvari prvi teden ti menjajo (reklamacija), če kasneje te čaka popravilo in čakanje.

Kje si videl, da za starejšo verzijo izdelka, dobiš novejšo verzijo v zamenjavo (premium za elite, če nimajo na zalogi premium)?

Ker realnost je ta: PS3 se mi je zjebal z 2.40 updatom in zdej bom čakal ene 3 tedne, da ga dobim nazaj.

Xbox se mi še ni zjebal (presenetljivo, vem), vendar ko se mi bo, bom v roku manj kot ene ure vihtel novega. Ne mojega starega polnega praha in popravljenega - glanz novega.

Če tako pogledaš vidiš, da RROD ne predstavlja potrošniku glih nekih strašnih travm. Veliko jih je bilo celo veselih, ko so svoj star xbox zamenjali za elite.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.