Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Kot sem ugotovil klele pač ni nobenega tapravega razsodnika, sami fanboyi ki svojo zadevo hvalijo in tujo grajajo.

Če ne drugega prodam ps3 za boljši denar kot pa xbox.In nato kupm xbox, ki se prodaja skoraj tok pocen ko kilo kruha in je to to.Vi xboxaši pa težko prodate tolk staro zadevo, 2005. lol kje je že to.

Vidiš! Pa si le našel nekaj v čemer je PS3 boljši... Prodaš ga lahko za več.. a ni to čudno, glede na to, da je bil nov cenejši od xboxa? :headscratch:

Sicer pa dejstvo, da tukaj ni pravega razsodnika... Edini razsodnik je Mojzes in Jezus je njegova priča... In oba poznam osebno in vem, da ne obiskujeta tega foruma...

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Matr ta ps3 požere tolk elektrike da ga imam redko prižganega ker baje najbolj žere štrom, zato ps3 kot konzola ni primerna zdaj v času krize ker pri nakupu in elektriki res neboste varčevali. Sem pa danes igral na wii novi dead rising pa sem presenečen da je wii zmožen sploh take grafike in toliko zombijev v vidni distanci(no sej se pred tabo pojavi kup novih zombijev, ko stare pobiješ, mlateža gotovo ne primankuje :D ).

Link to comment

Tale dead rising za wii samo še bolj pokaže kakšen crap je wii,polek tega da je še grafika slaba, je pred teboj maximalno 10 zombijev ki izginejo takoj ko pade na tla,da ne omenjam da sploh v vodo nemorš stopit in na določene predele, ki si v 360 verziji lahko.wii za mene spada bolj pod lastgen kot pa next,oz kot je že epic reko,da oni nedelajo iger za wii ,zato ker oni delajo za prihodnost ne za preteklost(neke takiga).

default.png

AllergicBZX.jpg

Link to comment

Jonski sej razumem kaj misliš ampak če bi videl kakšno igro kjer je wii jev nadzor lepa izkušnja me pokliči recimo v prej omenjenem dead rising sem pričakoval da bom z mahanjam lahko izvajal različne udarce nad zombiji z bejsbolsko palico, ampak ta revolucionarni nadzor popolnoma pogrne ker pozna igra samo en udarec pa če maham levo , gor, dol vsakič udari isto desno. Pri večini igri je tak . Mislim da sem ta nadzor najbolj izkoristil le v deadly creatures pa v wii sports.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.