Skoči na vsebino

[Uradna tema]COD 4: Modern Warfare


Ozi

Priporočene objave

  • Odgovorov 272
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

zdravo,

danes sem dobil tale cod4 in sem opazil,da mi PS3 igro avtomatsko zažene na 720p medtem, ko je meni PS3, preden igro zaženeš, vedno v 1080p, četudi onemogočim 720p in 1080i in TV dela na 1080p ni razlike v grafiki, torej v bolj ' spolirani ' sliki

sem opazil,da vas večina ni bila grafično navdušena, ampak mislim,da ja tale težavica z resolucijo nekaj drugega ?

vnaprej thanx

Link to comment

Povej, da je PS3 verzija vizuelno slabša od one X360, pa boš takoj dobil 50 izčrpnih odgovorov. Tako to je tu. :crybaby:

Žal sam nimam pojma. A da ne bom samo spamal, bi s tvojega posta sklepal le, da v 720p PS3 jasno oddaja 720p, ampak to tvoj TV itak upscalea na svojo nativno resolucijo - 1080 (kakor pač delajo vsi LCDtvji - itak morajo vse upscaleati v svojo nativno). Ko pa vklopiš 1080p, pa izpade tako, da igra v resnici ne podpira prave 1080p, zato tokrat PS3 upscalea 720p signal na 1080p, tako da spet končaš le z upscaleano sliko. Le da enkrat vrši funkcijo HDTV, enkrat pa PS3. Načeloma je druga opcija boljša, ampak slika nikoli ni zares, "1080p"-dobra. Lahko pa je čisto kaj tretjega. :headscratch:

Link to comment

ja res je jaz spremembe v sliki nisem opazil, da bi naprimer robovi bili bolj gladki, da bi bila večja ostrina slike, nikakor :a_a:

naj dodam, da TV ne upscalea na 1080p ampak downscalea na 720p, kar tudi prikaže z vizualnim sporočilom na ekranu TV.

Mam sony bravio, ki se tako obanaša, da vedno prilagodi resolucijo formatu, ki ga definira naprava in ne njegovi nativni resoluciji.

zej recimo pri DVD playerju, ki je na 1080i ga spusti dol iz 1080p na 1080i

zej logični zaključek; PS3 ima definirano delovanje na 1080p, kar TV izpiše na ekranu ob zagonu PS3 -ja, ko pa požene igro pa spusti na 720p, kar se zopet izpiše na ekranu, to lahko pomeni samo, da igra teče na 720p.....

čeprav so na škatli napisani definirani signali 720p, 1080i,1080p in valda me to zej mal frustrira

tak da, X360 MA BOLŠO GRAFIKOOOOOOOOOO!!!! HAHA NE MORTE :mirror::D

Link to comment

Tudi pri meni se COD zažene pri običajnih nastavitvah v 720p. Kadar nastavim v menujih PS3, da TV podpira le 1080p potem deluje pa tudi v tem načinu. Na 1080p je slika da malo boljša, predvsem kakšne žice na daljnovodih niso toliko nazobčane. Zgleda, da je igra narejena za ločljivost 720p, deluje pa tudi na večji.

Motorstorm pa ne deluje na isto finto, ampak če imam označeno v menuju PS3 le 1080p, se zažene v običajni PAL ločljivosti. Na škatli pri njem pa tudi piše, da podpira ločljivost do 720p.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
  • 3 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
Gost pingiboy

Nove mape. Kaj jih mogoče že kdo ima in bi bil jih pripravljen deliti z mano. Lahko se bi zmenili za ustrezno plačilo. Ker pač nimam prave plačilne kartice si jih sam ne morem naročit. Tisti ki jih mate tk veste kako to gre sharing psm...

Link to comment
Gost pingiboy

No saj jih ni potrebnno več kupit, mislim da še velja da jih lahko eden 5 krat prenese iz psstore na ps tk da če jih je kdo kupil in samo enkrat prenesel lahko posodi email in geslo pa se lahko kdo drug prijavi in si jih prenese na svojga. Seveda če mu zaupa. Če je kdo pripravljen to naredit mi lahko pošlje odgovor na mail. In se zmenmo.

Link to comment
  • Pred 7 meseci ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.