Skoči na vsebino

PS3 user lista


oTo

Priporočene objave

še dobro da jaz ne živim od sponzorjev :) in se pokakam na njihova mnenja :) ma ja sej bom malo pobrskal kako so drugi ocenjevali in še malo svoje pameti zraven pa bo to neka taka ocena.. itak pa bo še dodanto ocena uporabnikov in pa potem komentarji tako da si bo že vsak lahko mislil o igri kaj lahko pričakuje ob nakupu, kar je tut edini pomen tega kar delamo, da se pravilno odločiš če jo želiš imet.

seveda pa bom vsake komentarje upošteval ali pa vsaj prebral če bomo kje se malo bojevali za oceno pa tudi prav...

lp.

Link to comment
  • Odgovorov 199
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

V obeh primerih gre za tako imenovani 'Placeholder' datum - ko marektingarji objavijo nek totalno neuresničljiv datum le zato, da je špil pač na seznamih prodaje in so tako mogoča prednaročila.

Drugače pa so pri Guerilla Games precej tiho zadnje čase in pridno delajo naprej, kmalu se začne zaprta beta večigralskega načina.

Na Sonyju bo, da razporedi dve veliki streljanki na jesensko obdobje - s tem da bo Resistance 2 1000% gotova do oktobra, kar pa za Killzone 2 ne bi mogel ravno trditi...

 

 

Link to comment

...še moje mnenje,kar se ocenjevnja tiče...najbolje je, da sami ocenjujemo igre...kot sem gor prebral, bo enemu igra všeč, enemu pa ne...iz tega povprečja pride ven dokaj realna ocena, kajti če pogledam lestvico iger...smo tam nekje! :D:beer: sam dejte 8 malo več uporabljat kot 9, ker ni še iger ta trenutek, razen mogoče Uncharted : Drake's Fortune, da bi zaslužile to oceno (seveda moje mnenje) ;)

Link to comment

grafično izpopolnjene igre zame tudi še ne obstajajo da bi dobivale 10, že 9 je težka, in uncharted zame kar se grafike tiče je tudi nekje 9... tako da res malo bolj realno ocenjevat, pa bom pustil tako kot je, konec koncev je ta ocena za nas, in če jo naša skupnost tako da, mora že bit nekje blizu realnosti :)

Kar se tiče igralnosti je pa ocena kako je res igra vam všeč za igrat, tukaj pa ni važno če sploh ima efekte in sploh kak zvok zraven, samo da jo radi igrate :)

pa sej, če pogledamo malo ocene igr, smo kar nekje med tem kar recimo profi gamerji ocenjujejo in potem skupnosti, tako da zaenkrat ne vidim razloga da bi spreminjal ocenjevanje.. bom pa naredil tako da se vidi ocena če so jo ocenili ljudje ki so igrali demo ali pa ki imajo oz. so imeli res neko igro, zato zdaj ko ocenjujete določite a igro imate ali ste igrali demo ali pa ste igro imeli, saj ko bo ocenjevanje gotovo se vaši glasovi nebodo šteli če nebo prav izbrano za igro kaj ocenjujete.

Link to comment

Dodal sem komentiranje - oz. oddajanje mnenj igram... vsak lahko za vsako igro odda samo en komentar velikosti 255 črk.. da se nebo to preveč napolnalo bolje tako :)

Ocenjujejo lahko igro samo tisti ki jo imajo, so jo imeli, ali pa so igrali demo... zaenkrat ocene še niso razdeljene, ampak kmalu bom naredil da se bo videlo kdo je kaj ocenjeval (al demo al igro) in čemu je pisal komentar (zraven komentarja bo D ali I - demo/igra), prav tako moram poštudirat način za ocenjevanje... dejstvo je da želim da bi bile ocene od uporabnikov in ne od strokovnjakov :D vsak ki da kakšno oceno ima možno dopisat v mnenju zakaj dobro / slabo oceno.

lp

Link to comment

aja pozabil pripomnit...

zdaj se lahko ocenjujejo tudi igre ki še niso izšle - seveda ki imajo demo online, tako da je ocena mišljena na to kar maš možnost sprobat...

TOP 20 se sicer izračunava iz igr ki so izšle - to bom itak popravljal v bližni prihodnosti...

lp.

Link to comment

Stran se spreminja glede designa in sicer na PS3 web browser, tako da bo prirejena brskanju na PS3 napravi...

V opcijah VIEW si dajte na MAXIMUM SIZE tako potem lahko prikaže browser 1070 pik širine na 720p ekranu...

Fonte sem povečal da so bolj berljivi na PS3 :)

lp.

Link to comment
  • N7

em... vidim da so se debate ze razplamtele, sem mal pozen.

enivej, samo dodal bi, kar se tice subjektivnega ocenjevanja (ker objektivno ne obstaja) in grafike recimo pri stardustu:

vsak spil se ocenjuje zase dragi moji. ce hoces imet dobro oceno ne bos spilov primerjal ampak bos ocenjeval vsak spil zase. prav tako ne mores metati stardusta v kategorijo cod4 ali pa draketa. ne gre. niti ni isti zanr, niti ni isti gejmplej, nic! torej? pa tudi graficne ocene 5 mu ne mores dat, ker spil za svoj zanr dobesedno trga gate in tudi zvocna kulisa je za tako zvrst spila ziv odfuk! recimo...

se strinjam, da niti pod razno ni takega razvoja v taki igri kot v ostalih, "blokbuster" naslovih ampak kot sem omenil. ne mores vseh spilov vrzt v isto kanto. in tako smo pri se eni pomembni oceni, ki je gejmplej.

gejmplej pri stadustu je turbo andrenalinski, skratka zelo dober. in velika vecina takih, preprostejsih iger ima bistveno visje ocene pri gejmpleju kot mnogi super holywoodski naslovi. in jih ne gre primerjat, rajt?

:thumbup:

ozi_SLO.png

Link to comment
kako veš katere igre sem imel: pri meni piše motorstorm,..... pa nobene nisem nikamor dodal

pojt na igro

http://ps3.dober.si/igre/index.php?igra=3

in odstrani iz IMAM IGRO, potem ODSTRANI tudi iz IMEL SEM IGRO, pa pol dodaj nazaj v IMAM IGRO... sistem še ma napako da če daš SEM IMEL IGRO lahk še vedno daš IMAM IGRO in avtomatsko še NE odstrani iz SEM IMEL IGRO.. bomo poštimali... zdaj ravno delamo na gumbah :)

Oto.

Link to comment

hvala...

za take stvari *datum itd* bom poskrbel da boste lahko ob vsaki igri opozorili mene da to popravil... sicer je tudi tako, da je lahko igra v USA odzunaj, naceloma se mi gre ce je igro mozno dobit, je zame odzun, ni važno a je to USA al EU trg...

DOdal sem zdaj tole :

Moje Igre - spisek igr ki jih imamo, ki smo jih imeli in ki si jih želimo za boljši pregled in kasneje za ponudbo prodaje/menjave

Pri vsaki igri pri spisku Kdo igro ima, Ko je igral Demo, Kdo je igro imel vidimo njegovo povprečno oceno ki jo je ocenil za igro, torej glede na 4 možne ocene ki lahko igri postavite pokažem povprečno oceno zraven uporabniškega imena... tako da se lahko vidi če je kdo res pretiraval itd... malo je še sicer bug-ov, jih odpravim naslednič (enega lahko piše da je igro imel in da jo ima itd...) :)

Oto.

Link to comment

Evo pa smo dobili tudi trgovanje (trenutno samo prodajo, ostalo še pride)

http://ps3.dober.si

Dodan je menij TRGOVANJE, kjer je spisek vseh igr ki jih prodajajo uporabniki...

Igro dodamo v trgovino tako, da v MOJE IGRE kjer imamo spisek naših igr vnesemo v polje CENA zneek, v kontakt kontaktne informacije - če pustimo prazno je tam link do profila če imate vnešen tam mail ali pa msn, in pa sporočilo, v katerem zapišete kar želite, torej če je igra nova ali pa kaj drugega....

Veselo prodajo vam želim...

Do konec tedna bom dodal še Kupim del, kjer bo sistem podobn, napisali boste podatke pri spisku igr kisi jih želite in v TRGOVANJE bodo spiski igr katere si drugi želijo in koliiko € so pripravljeni dat za igro...

lp

Link to comment
emm... Js sm Loj!

naredu sm fatalno napako in označu da sm igral Rainbow six: Vegas demo, čeprav ga na PSN ni!

A lahko to nekak popravim kr ne bi rad celo žiulenje živel v zmoti?

Hvala :thumbup:

Če res ne bi rad celo življenje živel v zmoti, stisni na tisti veliki križec pod katerim piše sem igrel demo :beer:

Link to comment

Torej za prodajo je sistem nasledn :

- se registriraš, tu sta 2 koraka! prvi za uporabniško ime, drugo za izbiro gesla in podatkov

- iz spiska igr najdeš vse igre ki jih imaš in jih dodaš z gumbi ki so desno nad ocenjevanjem v svojo zbirko

- v meniju MOJE IGRE dobiš spisek vseh igr ki jih maš in tam imaš možnost dodajanja cene in pošiljanje igr v trgovino....

Stran bom spravil v red kmalu, imam nov design ki bo malo olepšal in poštimal stvari, ko bo čas seveda :) zaenkrat je bolj mišljena stran za informacije glede igr ki pridejo in ki so, ostalo je samo dodatek...

lp

Link to comment

Pod "Trgovanje" postaja vse nepregledno ...

Naredi tako da npr. 5 Resistancov prikaze pod eno, na desni najcenejso ceno.

Noter pa neko tako razpredelnico kot tam na user listi in vidis kdo jo prodaja in kontaktne informacije na koncu pa spet cena ...

P.s. kaj ko bi kdo link do tele strani dal na mnenjalo?

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment

človek a ti veš da to js delam v prostem času (ki ga nimam) :) ne morš pričakovat da ti v 2 tednih nardim stran ki bo po okusu vseh ljudi... zaenkrat delam na tem da bi bile aktivne vse zamišljene funkcije ki jih mam vsako noč več :)

Dejstvo je da bom vse skupaj preuredil v znosno stran, pregledno in uporabno.. zaenkrat da obstaja nek spisek aktivnih igrc ki se prodajajo mislim da je tole več kot dovolj za kak tedn... sicer pa če se nebo nabralo dovolj aktivnosti pač določenih funkcij nebom dodelal, tist kar se uporablja brez skrbi da bo izboljšano...

zato pa hočem da vsak pove kaj misli in kaj bi bilo bolje lahko narejeno, če pa ste mutasti da sam pišete, O KK FAJN STRAN, boste pač meli to kar je... tolk se vam niti neda napisat kako mnenje o zadevi pa kaj pograjat če že pohvalit ne (bolje graja ker takrat vem kaj naredit), upam da vam bo vsaj za uporabljat zadevo.

slovenci, če ni na pladnu prinešeno do gobca, pač ni za jest.

lp

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.