Skoči na vsebino

TRENUTEN NAKUP PS3?


rok22

Priporočene objave

  • Odgovorov 55
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

  • vrhovni
Mislim da Merkur sploh nebi smel prodajat zadeve po 599 ker bi morali tako kot vsi znižat ceno na 499 ter zadevo dopolnit z 2mi igrami in joypadom - vsaj nekje je tako napisal nekdo ki je v zvezi s tem kontaktiral našega uradnega zastopnika Bofex.

Kolikor vem, lahko odkar smo v EU, vsak papak pripelje v Slovenijo karkoli in prodaja po kakršnikoli ceni. Cajtov ekskluzivnih distributerjev in kao enakih cen povsod ni več.

Link to comment
Gost kamiKaZaA

60 GB starter pack je stal 599€, katerega sem si tudi kupil. Par mesecev kasneje so ga znižali na 499€.

Primerjava 40GB, cena 399€ -> en kontroler.

Starter pack ima 2 kontrolera, + 2 igri.

Če si vse to dokupiš pri 40GB verziji ( igra 60€ X 2 +kontroler 45€ ) pridemo na ceno 564€ tak da se že v osnovi nesplača kupit 40GB verzijo, razen v primeru če nimaš toliko denarja.

Nastane problem, kje kupiti, če pa nikjer ni na zalogi. Enostavno greš v trgovino in jih prosiš da ti ga naročijo, počakaš teden ali dva in ga imaš.

P.S. KUPITI si daljinca NIMA smisla, kajti kontrolerji so brezžicni torej že v osnovi daljinci.

Link to comment

Kje si to zasledil? Ker nazadnje so nek podoben komplet najavili za "Evropo", ko sem šel pa na Sonyj uradno napoved brat je pa pisalo, da je ponudba namenjena izključno UK.

Edit:

Aha, vidim da je Google poln tega infota sedaj. Drug paket kot tisti za UK nekaj tednov nazaj, če se ne motim. Ta je baje namejnen Španiji? Upam da ne bo isto kot z UK paketom, ki je ostal omejen na UK.

http://www.psu.com/New-PS3-Starter-Pack ... 584-p0.php

Link to comment
Tipično za Sony. Za več denarja dobiš manj.

Za 500 EUR, za kolikor bodo prodajali novi paket z dvema igrama in dvema kontrolerja, si prej dobil 60GB paket z dvema igrama in dvema kontrolerjema + PS2 BC.

ja sam v avstriji je bil 60g paket 550eur ko je bil pr nas 499, tako da mogoče bo pr nas manj kot 500 eur?

nevem sicer kje so našli 40 giga diskov tolk :) ko bi lahk komot meli 160g verzije, pa tist 50 eur več kot bi stal tak disk....

Link to comment

Se strinjam. Čakam na White PS3 z 160GB HDD in White Dual Shock 3 kontroler. Lepo bo pasal k mojemu launch Wiiju :D

Ne vem, kaj jim je, da dajejo pakete, pri katerih moraš stalno delat ene kompromise. Naj dajo ven tisto, kar si ljudje želijo.

Lep primer je Wii, kjer si dejansko dobil vse, kar potrebuješ. Lepo konzolo v lepi barvi, kontrolerji z rumble-om in še eno igro + popoln backwards compatibility, s katero si sam, ali v več ljudi, lahko takoj imel zabavo.

Midva s punco sva povabila še en par in smo se tolk zabavali ob tenisu.

Tukaj pa dobiš en pohabljen kontroler, pohabljen 40GB PS3 brez PS2 BC, tako da stalno razmišljaš, kateri slab paket je manj slab zate.

wii_forum2.jpg
Link to comment

Pri WII pa res dobiš zraven ja :doh: :doh: :doh:

ne vem če bi se režal ali jokal.

Jaz vem, ki sem hodil kupit WII mojemu kolegu takoj, koje prišel ven. En joystick si dobil pa ono bedno igro.

Pri ps3 pa dobiš stroj od stroja, ki še ma vgrajen Bluray predvajalnik, ki posamezno stane najmanj 500€.

Taka ne piši več takih bedarij, pa se idi s tisto konzolo z otroci igrat, ker se tukaj pogovarjamo o resnih stvareh.

Ni nam lahko!

Link to comment

okej za wii se ne ravno strinjam kar si napisal :)

dobiš eno pohableno igro, manjka nunchuck, sam 1 kontroler, torej dokupiš 2x nun + kontr = 100 eur :) dejstvo pa je da se nima primerjat, sem ga imel, in tudi ene 50 špilov, ampak na 50 col plazmi, 480p rezolucija žal nima kaj iskat, ker so pixli večji ko včasih na spectrumu :D

da je bel se strinjam da je lep :)

Link to comment

Kako 'manjka en nunchuk'?

V paketu dobiš in Wiimote in en nunchuk.

violaMB: Me ne zanima, koliko stanejo BluRay predvajalniki, ker ga ne potrebujem (Matroska FTW). Wiija nisem omenjal, ker nočem delati primerjavo med Wiijem in PS3jem. Ne vem, kaj se počutš tako osebno užaljenega, lol. Med njima ni dejansko nobene primerjave, razen tega, da je Wiijev prodanih že preko 20 milijonov :lol: To sta hardware-sko popolnima drugačni mašini, ne moreš pa reči, da če govoriš o PS3, da se pogovarjaš o resnih zadevah, o Wii-ju pa da se naj pogovarjaji otroci. :D

Drugače bi te pa prosil za lepši jezik.

oTo: Se strinjam s tabo. Ravno zato pa za mojega 'otroškega' Wii-ja iščem enega starejšega bratca v smislu belega PS3. Drugače pa Wii na 32" Widescreen CRT-ju izgleda fenomenalno. Verjamem pa, da se na 42" LCDju (na kar ciljam) razlika med njima pozna ohoho.

wii_forum2.jpg
Link to comment
zdaj pride na trg

pack PS3 40 Go + Uncharted + Rachet & Clank

tako da če že zdaj kupuješ mogoče počakaš, igri sta vredni svojih 50e, pa dva kontrolerja bota notr...

lp.

V tem novem paketu ki pride igri ne bosta vnaprej določeni ampak boš lahko izbral dve izmed naslednjih iger: Genji, Formula 1, Lair, MotorStorm, Resistance, SingStar (the expensive one, with included mics), Ratchet & Clank, Folklore, Warhawk and Uncharted.

In še 1 kontroler je not.

vir: http://kotaku.com/344091/europe-gets-su ... ps3-bundle

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Travar, tisto o čemer ti govoriš je druga akcija (imenovana Pick N Mix), namenjena izključno UK kupcem. http://www.joystiq.com/2008/01/14/sony- ... le-for-uk/

Ne vem kako je tisti spletni strani ratalo napisati, da je "SCEE najavil", ker ni ničesar najavil. http://www.scee.presscentre.com/content ... wsAreaID=2

Tole drugo (kao nov value pack) pa se zaenkrat pojavlja samo v Španiji. Spet vprašanje, če bo to zadelo celo Evropo.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 1 mesecem ...

PSN (online play) je BREZPLAČEN, xbox live 50$ letno.

HDMI imajo vsi ps3 modeli, xbox za enkrat samo elite (najdražji) modeli.

Bluetooth, wireless imajo vsi ps3 modeli, pr M$ ali doplačaš ali ni možno dobit. Xbox HDD mastno doplačaš (cca 2-3 krat dražji kot je ponavadi za enako kapaciteto). V ps3 pašejo skoraj vsi HDD ki jih lako kupiš v BB ali comtronu. Bluray (če ti je pomembno). Špili so preibližno enake kvalitete in res ne poslušaj da je boljši eden ali drugi. Težave so v eksluzivah in je to po mojem mnenju zelo zelo ne fer do potrošnikov. Tudi nekateri špili so namerno narejeni da boljše delajo na xbox (predvsem EA naslovi) zaradi znanih in dobro dokumentiranih povezav hudičeve firme (M$ seveda) in EA. (CEO EA je bivši CEO M$ in ko je dobil "odpoved" hahaha, se je kar zaposlil v Electronic Arts). Po mojem se bo to hitro spremenili in deloma že je.

Pravzaprav najboljšo priložnost za nakup PS3 ste že vsi zamudili cca pol leta nazaj ko se je za 499 eur lahko dobil 60GB model (popolni BC, čitalec kartic, 4 usb in največja zanesljivost in kvaliteta) + AAA naslovi Motorstorm in Resistance + 2 sixaxis.

Močno dvomim da se bo nekaj podobnega ponovilo ampak če ti se ne mudi počakaj še kakšni mesec da pride bundle MGS4- baje bo 160 GB model + MGS4 + dualshock 3.

ps. Primerjava zanesljivosti med ps3 in rrod Xbox je neprimerna

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.