Skoči na vsebino

BlazBlue !


Point-man

Priporočene objave

Ful me spominja ravno na Guilty Gear :bowdown: :bowdown:

Guilty Gear goes next-gen ! Res to je day 1 preorder zame, sem se zacel lihk tapravi cas zanimat v ta zanr. In prosim ne govorit da je ta thread navlaka, ker se mi zdi da ima ta forum kar nekaj pretepacev ki bi jim ta igra izgledala super.

In ne, ne maram zmajevih jajc

Link to comment

Na videz je zadeva ZELO podobna GGXXu. Jasno, lahko rečemo sedaj le na videz, ker ne moremo igrati, ampak se ne bi čudil, če bi po igralnosti bil neka mešanica GGXXa, HNKja in morda Arcana Hearta. Torej vsaj dash, airdash, superjump, stringi osnovnih udarcev, prosto žongliranje s fiksnim untechable časom v zraku, kak kombo breaker (ala Burst v GGXXu) - zna biti, da bo kar isto, na kar namiguje tisti "barrier" indikator pod energjo, superce in powered-up sepcialke preko dodatnega metra spodaj in verjetno vsaj en način specialne obrambe (ala GGXX, kjer sta dva - faultess defense in perfect guard).

Jaz samo pravim, da kdor goreče pričakuje to, potem naj še danes zakurbla GGXX Accent Core in uživa v tem, kar zaenkratz moramo še upati, da Blaz Blue bo. In kar Blaz BLue po moje tudi hoče biti, do kar velike mere. ;)

---

Drugače pa branje in navezanost na mange skupaj z igranjem pretepačin, ki imajo podobo mange nimajo nujno veliko veze. To, da nas igra pritegne, je lahko tudi povezano s tem ,da nam je domač grafični slog. Ampak to, da nas igra zanima tudi po enem tednu, ima vse manj veze s podobo. Po enem mesecu, letu...

To, da Tekken rula ima tudi zelo malo veze s tem, koliko rula ta igra, koliko rula GGXX in koliko rula marsikatera 2D igra. Ne, da je Tekken slab, ampak iz izkušenj lahko povem, da tekken še najbolj "rula" vsem tistim, ki nimajo sereče, da bi poznali bolj zanimive alternative. Je pa še vedno kul. :beer:

---

Necek: ti si retard.

Kako blizu sem? :beer:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.