Skoči na vsebino

Xbox 360 in različni PROBLEMI !!


Samotar

Priporočene objave

Ma ni tako hudo, kot pravite. Jaz sem od časov Xboxa 1 imel Xbox live preko kreditne, in res, so mi podaljševali avtomatsko, pa tudi pike sem kupoval preko kartice. Ampak ko mi je dojadilo (ker so s pikami bili tudi eni problemi, da ni vedno palilo) in sem sklenil, da grem na prepaid kode (ker so tudi občutno ceneje), sem samo našel opcije za poklikat in je bilo to to, M$ ni mogel trgati. Mislim, da niti ni treba brisati kartice iz njihovega sistema. Samo disablaš jo, kar pomeni, da X360 in M$ ne morejo za tvoje plačevanje koristiti kartice, ki si jo vnesel. Tako ti povrhu ostane rezerva, če bi kdaj REEES kaj nujno rabil, pa nočeš čakati prepaid kodo, da pride (četudi realno rabi danes to 15 minut, hehe).

Glih toliko, v vednost vsem. Morda je nekoč bilo drugače in teh opcij ni bilo in je res bila jeba vse ukiniti, ampak danes je kul in ni treba panike širiti. ;)

Link to comment

Sam sem porabil pol dneva v iskanju rešitve. Našel sem samo ogromno prispevkov kak je folk razpičkan, ker M$ ne dovoli preklica avtomatičnega podaljševanja. Sicer sem na youtubu našel video, kako bi se naj preklicalo, samo stvar ne deluje, ker stran za odjavo zgleda drugače (enostavno ni linka za preklic nikjer). Če pa ve kdo za način kako preklicat brez klicarjenja pa naj prosim pove.

javaraptor.jpg
Link to comment

Žal mi ne dovoli odstranit kartice. Dobim sledeče sporočilo:

This payment option cannot be removed at this time. Go to the Payment method information page to view services associated with this payment option.

Ugotovil sem, da je service associadet with..: naročnina za 3 mesece, ki jo trenutno koristim in sem jo že plačal s to kartico.

Moja ideja: Za naslednje tri mesece bom podaljšal naročnino s prepaid kodo. Mogoče mi bo takrat pustilo odstranit kartico.

Mi lahko kdo potrdi, da bo to delovalo?

javaraptor.jpg
Link to comment
  • 4 tednov kasneje...

ha,

jst donc prižgem box, mi updejta (k sm v beta programu), zalaufam cod, pridem v loby pa ugotovim da mi ne dela mikrofon na slušalkah o.O malo se jebem, vklapljam izklaplam, pa nič ne pomaga. Poiščem org headset od boxa, uklopim, dela -,-

mam pa Xtatic od Sharkoona slušalke pa do zdaj so lepo delale.

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment

Pozdravljeni,

včeraj sem nabavil HDMI kabel ker mi je AV konektor šel k vragu (se je zlomil).

Ko sem priklopil konzolo na nov kabel ter prižgal je vse lepo delovalo, vendar sem kakšni 2 minuti nekaj šaril po dashboardu nakar je konzola zmrznila (slika se ni premaknila, neodziven sistem). Ko sem konzolo izklopil ter ponovno vklopil ni bilo več signala na tv-u, po parih sekundah pa začnejo utripati vse štiri rdeče lučke. Po nekaj googlanja sem zasledil da naj bi bila to napaka za nepravilno priklopljen AV kabel, vendar glede na to da je sedaj priklopljen HDMI in je celo prej deloval nekako ne razumem tega najbolje. Konzola je drugače Falcon izvedbe.

Je možno da je s konzolo kaj drugega narobe...ali naj poskusim še s kakšnim drugim HDMI kablom....ali je kriva kakšna druga stvar...

Če ima kdo kakšne izkušnje s tem se priporočam

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

pred kratkim sem kupila xbox360 slim. poskušala sem ga priklopit na internet in mi nekako ne gre :( grrr.... povezava direkt v modem ne funkcionira. ko da preprosto sploh nebi bilo kabla vštekanega. xbox najde sam ip povezave, vendar samo to. nix dns. kaj je potrebno še kaj drugega naredit, kupit karkoli? za vsako info bi bila zelo vesela :)

Link to comment

Če si slučajno imela računalnik prej v istem vtiču priklopljen in si pol na hitro zamenjala, ti najbrž ni šlo zato. Baje je treba počakat nekaj časa, da se IPji resetirajo. V glavnem pusti kabel v tistem portu in počakaj - to pa naj bi trajalo maksimalno 24 ur, potem bi se mogla povezava vzpostavit.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ja, ni prvič, da se kaj takega dogaja. V glavnem mora se IP resetirat in to pač traja, ne vem al je dnevno ob določeni uri al dejansko traja 24 ur, nekaj takega pač. Počakaj do jutri in bi moglo bit. Če maš še kaj drugega za vštekat v modem (kak PC ipd.) in bi mogla stalno menjavat pa raje kupi en router za 10€ in priključi oboje tja.

NitroBlast90.jpg

Link to comment
pred kratkim sem kupila xbox360 slim. poskušala sem ga priklopit na internet in mi nekako ne gre :( grrr.... povezava direkt v modem ne funkcionira. ko da preprosto sploh nebi bilo kabla vštekanega. xbox najde sam ip povezave, vendar samo to. nix dns. kaj je potrebno še kaj drugega naredit, kupit karkoli? za vsako info bi bila zelo vesela :)

Kateri je tvoj internet ponudnik?

Ali imaš nastavljen PPPoE ali DHCP?

Retired achievement whore!

 

 

Link to comment

turnšek je moj internetni ponudnik. zadevo sem rešila. in sicer z ruterjem :D preko kabla ni delovalo (tudi ta opcija da je treba 24ur počakat za restart ip), in sem se odločila testirat preko ruterja in dela. čeprav mi ni jasno zakaj preko kabla ni šlo. avtomatsko se mi je izpisal ip, dns je pa bil same 0. kak sem ga pa povezala z ruterjem je pa takoj se povezal brez problema. tako da se vsem zahvaljujem za nasvete in pomoč.

Link to comment

Poanta je, da Turneš kot nekateri drugi ponudniki vežejo Mac naslov (oziroma dovoljujejo spremembe na X u). Vse naprave imajo svoj MAC in če želiš zadevo na hitro rešit, preprosto spremeniš MAC naslov naprave na tisto, ki je bila prej v uporabi.

Ampak router je prava rešitev.

http://www.Goblin.si - trgovina z igralnimi konzolami, igrami in servisom v Ljubljani, Mariboru in Celju.
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Živjo!

sem nov na forumu in imam težavo.zadnjič sem si kupil xbox 360 slim 4gb in tale kabel.

http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/xbox-360-vga-kabel-za-monitor

Danes sem vse priključil in ko odprem xbox dashboard je slika zamegljena oz. ima vsak predmet rahle modre črte.zanima me kaj naj naredim da bo slika normalna.ali je kaj narobe z xboxom ali kablom???.ali lahko kabel zamenjam:headscratch:

ninja+code.png
Link to comment

Kupil sem Xbox360...pri povezavi z wirelessom pa se Xbox noče povezati.Router je stran približno 10m in ga ločujejo 2 steni(laptop ima signal 3 v moji sobi) tako,da mislim de oddaljenost ni težava. Omrežje je zavarovano s kodo,ko kodo vpišem in dam testirat, v trenutku napiše,da povezava ni mogoča.IPja in ostalega ne napiše (vse na 0.0.0.0). Pri zaščiti omrežja piše WPA2. Kakšen dober predlog ali mislite,da bi bilo lažje težavo rešiti z mrežnim kablom?

Ponudnik je T2.

Urejano od InFlames
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.