kekken3 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Men je tud kr kul. Všeč so mi take dinamične, čiste igre. V enem trailerju sem vido enga, ki je govoril o settingu. Mesto bi naj blo pod neke vrste striktno policijsko kontrolo, ampak so ljudje kao zadovoljni. Tvoj lik pa seveda kljubuje oblastem. Upam samo, da ne bo preveč orožja pa kakih robotov pa tega, ker mi je tale Jackie Chan-style fighting kr kul. GDC 08 Producer Interview Gameplay trailer Izid menda še ni znan, bo pa za X360, PS3 in PC. Razvijalci so Digital Illusions CE. http://www.gamersyde.com/news_6428.html Wow. Eden prvih next gen naslovov, katerega trailer me kaj gane. :rockbrow: Quote Link to comment
iLichu Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 men pa ne zgleda kj dost zanimiv Quote Link to comment
PaNdEcK Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Sem zadnjič gledal. Amazing Upam samo, da EA ne "zaserje" :bleh: Quote Link to comment
TriGGer Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Men je tud kr kul. Všeč so mi take dinamične, čiste igre. V enem trailerju sem vido enga, ki je govoril o settingu. Mesto bi naj blo pod neke vrste striktno policijsko kontrolo, ampak so ljudje kao zadovoljni. Tvoj lik pa seveda kljubuje oblastem. Upam samo, da ne bo preveč orožja pa kakih robotov pa tega, ker mi je tale Jackie Chan-style fighting kr kul. GDC 08 Producer Interview Gameplay trailer Izid menda še ni znan, bo pa za X360, PS3 in PC. Razvijalci so Digital Illusions CE. Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Zgleda hudo sam mene mal mot ta kamera tko da če bo sam ta bo men ta igra zanč Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
kekken3 Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Hvala Nitro. Glede na to, da bi kaj takega hotel napisati v prvi post jaz, če ne bi bil preveč len, ti bom kar post skopiral na vrh threada, da se bodo ostali lažje orienirali. In ja, se pridružujem upanju, da bodo lepo balansirali med fajtom in.. ahem, ne-fajtom, pa s čimmanj mech-TNT neokusnosti, kadar ne bo nujno. Quote Link to comment
bmxrider Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 huda špila ti darkoo pa pjt tist tvoj fc/08 nažigat pa mir dj Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
TriGGer Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Finta bi bil multiplayer. Co-op fajti skozi igro, pa družno skakanje po nebotičnikih pa to. Al pa tapravi ninjalike team deathmatchi Pa kaki parkour race čez mesto pa to Quote Link to comment
Pek Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Če ima EA to čez potem bo igra shit! Quote xbox360 > all Link to comment
MaDrung Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Če ima EA to čez potem bo igra shit! Ni nujno, ker ponavadi, ko EA pride gor z novo idejo, kejr je se prej nismo skoraj videli igre ne zaserja, da lahko imajo tudi druge igre podobno podlago in jih folk kupuje. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Upam samo, da ne bo preveč orožja pa kakih robotov pa tega, ker mi je tale Jackie Chan-style fighting kr kul. :thumbup: Quote Link to comment
Pek Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Če ima EA to čez potem bo igra shit! Ni nujno, ker ponavadi, ko EA pride gor z novo idejo, kejr je se prej nismo skoraj videli igre ne zaserja, da lahko imajo tudi druge igre podobno podlago in jih folk kupuje. No ja, če bo tako kot Army of two potem je tut probu ne bom, ker tist je pa bil nateg stoletja. Quote xbox360 > all Link to comment
bmxrider Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 jah poglej ea skate, je pa čis dobra, mene sam mau skrbi grafika - lahko bi bla bolš špilo bom pa defenitivno sprobal p nj bojo ob izidu še take kritike Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
kekken3 Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 mene sam mau skrbi grafika - lahko bi bla bolš :rockbrow: Quote Link to comment
bmxrider Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 jah ne vem no sj men to tud mau ne mot in špila mi je :bowdown: Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
H5n1 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 se vedno :rockbrow: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
MaDrung Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Graficno je kar zanimivo izdelana z vecino nekam plasticnih barv, da izgleda, kot da bi mesto iz skatlice vzel. Ampak pricara vzdusje, ki ga imajo, kot je ze omenil Trigger vsi mescani (zadovoljstvo). Grafika pa je zelo dobra tako da... :rockbrow: Quote Link to comment
TriGGer Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Dajte si res pogledat producer interview. Pove precej o settingu, v katerega je igra postavljena. Quote Link to comment
TriGGer Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Nekaj novih stvari o igri, prekopiranih iz Shacknews.com: * The single-player story mode is estimated at 10-12 hours in length. * Missions will not be based on free-roaming play, but each level will be non-linear, allowing for many possible paths and strategies. * Speed is emphasized over firepower. Heavier guns will weigh Faith down, and weapons are simply tossed away after they run out of ammo. * When Faith is wielding a weapon, she will be unable to use any of her usual close-combat moves, further burdening her. * Checkpoints will be placed throughout levels. * There will be no on-screen HUD. However, a simple reticle will be in place for aiming, as well as to prevent motion sickness. * Faith won't be able to take much punishment, but she will regenerate health over time. * A bullet-time style system called "Reaction Time" will slow things down in order for players to choose a path without losing momentum. * "Runner Vision" will allow players to quickly scan for possible pathways by way of bright colors. * Writer Rhianna Pratchett (Heavenly Sword, Overlord) penned the script. * Faith's parents were killed during a government protest. As a result, Faith grew up on the streets and became a Runner--a person who delivers messages for the underground. * The story revolves around Faith's quest to rescue her sister, who was framed for murder by the oppressive government. * There will be no traditional multiplayer component, but other modes of play will be included. Še par slikic, ker igra res zgleda lepo Na strani je na voljo še nov animiran trailer. Več novosti o igri na E3. Enjoy. Quote Link to comment
Travar Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 To bo grafično najzlobnejša igra ever... Ali so sanje o 60 fps dovoljene? Quote Link to comment
kekken3 Posted July 14, 2008 Author Share Posted July 14, 2008 Pridodam še svojo molitev, da bo igra tako kul, kot zgleda. :crossfingers: Quote Link to comment
bmxrider Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 .... noge,roke... jošk se pa ne vid k laufaš XD Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
NoWii Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Hehe, selezdaj sem si ogledal trailer... Ko bom nabavlal nov PC, bom moral pazit, da bo graficna dovol fensi, da bo tole telko na "high". Quote Link to comment
AntiTrax Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Jah bo treba počasi računalnik zamenjat, če ne to pa vsaj grafično! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Recommended Posts