Skoči na vsebino

Sony opustil F1 licenco Codemasters!


Priporočene objave

SONY ni bil pripravljen plačat sume potrebne za obnovo ekskluzivne Formula 1 licence, ocitno je FIA oziroma FOA zahtevala preveč denarja. To sploh ni slaba novica, saj je licenco pobrala razvijalska družba Codemasters, znana po dirkaških igrah kot so Toca, Collin McRae in zadnje prihajajoče uspešnice GRID*. Codemasters je tudi napovedal, da bo izdal uradno igro Formule 1 na vseh možnih platformah, kot so Xbox 360, Playstation 3, PC nekje v letu 2009. Končno se je prenehalo SONYjevo kastriranje Formula oboževalcev, kateri nimajo Playstation-a in si želijo uradno F1 igro.Končno bom dočaku F1 na xboxu! :)

Kopirano iz dch foruma.

GRID1.jpg

GRID2.jpg

GRID3.jpg

Vir: Shacknews

xbox360 > all

Link to comment

Meh, meni je PGR 4 še vedno boljši po igralnosti. Kar mi je pa res noro je pa drift, še nikjer mi ni bilo driftanje tak dobro nareto kot tule.

BTW, povejte kolk mate high score v driftu, jaz sem nabral 17 mil enkrat. Tolk, da se malo pohvalim. Eni so pravli, da jim je uspelo celo do 50 prit, sam jaz ne vem kak :crazy:

NitroBlast90.jpg

Link to comment

En offtopic GRID nasvet - sej sem že hoto novo temo na to igro odpret, pa se mi ni dalo. No, glede drifta - jaz vozim z vsemi pomočmi, ročne pa sploh ne uporabljam, ampak avto spravim v drift kr z navadno bremzo. Pa tud polnega gasa ne smeš dat takoj, ko greš v ovinek. Pač počasi stiskaš med zavojem, se ti drift podaljša.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.