Skoči na vsebino

Duhovi


Priporočene objave

No mene pa zanima če verjamete v duhove al pa če mate kšne izkušnje z nimi...

Jst verjamem ...pa nimam izkušenj ker si tut ne upam met opravkov z nimi.

Evo kle pa en link...

[če ma kir kle težave s srcem al pa če je kšn ''otrok'' kle ne priporočam] ...faq jst sm skor dol s stola padla

No dei pa resno... a verjamete tut v te stvari:

- Bermudski trikotnik

- Bloody Mary

- pa kšni vamirji pa to

V trikotnik verjamm čeprov mi ni čist jasno za mary pa ne vem in tut nočm zvedt sam mislm, da verjamm. Tisto z vampirji tut ne vemin tut nočm zvedt ampak možno je vse.Pa če ma kdo kake izkušne z njimi nej mal powe

Link to comment
Evo kle pa en link...
[če ma kir kle težave s srcem al pa če je kšn ''otrok'' kle ne priporočam] ...faq jst sm skor dol s stola padla

Če si ti preživel/a, potem bojo tud ostali...

Drugače pa neverjamem nič izmet zgoraj naštetih...idin na Bermudskem trikotniku bi znalo kaj bit, vse ostalo je :chicken:

Link to comment

Jaz vrjamem v vse... Duhovi so povsod. Poltergaisti, prikazni, govoreče živali, vampirji, volkodlaki, Batman, vesoljci, Bog in telekineza. To je vse res.

In telepatija, Dragon Balls, zlata ribica, ki izpolnjuje želje, sneguljčica, posmrtno življneje in dedek mraz... Vse res in obstaja. Veliko tega sem že videl.

Sam Bermudski trikotnik? To je pa največja neumnost ever. Res nevem kako lahko v to verjamete?? :beer:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Heh brez zajebancije ampak jz povsem verjamem v obstoj duha. Ampak nikakor ne mislim stereotipnih duhov in pošasti ampak nekakšno energijo, avro, ki ti da vedeti da je nekdo drug prisoten.

Fora je da živim v hiši, kjer je pred 50+- leti umrla stara bakica predprejšnja lastnica in se spomnem par let nazaj ko sta imela tastara dva bday žurko in je prišel tud en family related fotrov kolega iz Dunaja in spal v zgornjem štuku potem. No pač naslednje jutro pride dol pa mat pač sprašuje če je vredu spal, je blo dost topl pa to in začne tip čist spontano nič panično čiz na izi razlagat kako je imel filing da je skoz nekdo gor zraven njega bil, nič kej da bi ga bilo strah al pa da bi kej vidu ampak preprosto je dokler je bedel čutil neko bližino človeka, kot recimo ko z babo zaspiš, prve pet minut se še objemaš po pol ure ko pa spiš sta pa vsak na svojem koncu ampak vseeno čutiš neko bližino, neko dušo, neko energijo nevem kaj, no in povsem isto je tist tip razlagu. Ta kolega je bil še dokaj mlad okol 35, jz pa tud nisem bil nek mulc da bi mel on veselje me strašit ampak resno človek je ratlagal o tej izkušnji povsem iskreno, da je res vedel staln oda je nekaj oz. nekdo še zraven njega. Anyway takrat se nisem kej preveč zanimal za to ampak sem potem kasneje vseeno hotu ga vprašat kva točn je blo ampak je ta človek potem umrl a srčnim napadom predlani na žalost. FOra pa je da ko je moja mat nabavla bajto pred dobrimi 15 leti je takrat enkrat tud en njen kolega spal par dni gor in je kasneje čez 3 leta umru, sicer v prometni pri Splitu, popolnoma trezen zapeljal s ceste v jarek sred dneva. Kake 7 let nazaj je pa isto fotr mel bday parti in sta prišla tud en slovenec ki žvi v Braziliji, ki ga ja fotr spoznal ko je bil tam tisto leto in še en Brazilec, sicer po rodu Poljak. Anyway oba sta tud spala v zgornjem štuku in sta neki jamrala kak je blo čudn spat gor da bota danes (naslednji dan) raje kr v avtu zalegnala al pa pri nas na kavču, nihče pa ni neki šel drezat v nju in ju šel spraševa če so bli kaki duhovi al pa nevem kaj anyway ampak naslednje leto k oje fotr opet šel v Brazilijo aprila se je neki furu s tema kolegoma in ju je ta Poljak odložu nekje in šel proti domu sred dneva in se hiče neve zakaj i nkako ampak preprosto zaletel v to betonsko ograjo na robu magistralke in umrl na kraju nesreče pri 41 letih.

Nisem matke sicer nikol sprašval če je tud on pred 15 leti kej razlagu podobnga itak se neb spomnala ampak pač nevem mal mi včasih da mislit in se tepem z butastimi vparašnji če je to nekak povezan in podobno, nič zdej da bi se bal al pa kej pa sanu o kakih pošastih ampak preprosto se zamisliš.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

to se mi dogaja že cel tedn,vedno ob isti uri(3-4 ponoč) se sliši zwok kot da bi nekdo stopil na stopnice(mamo staro hišo in kr fajn škripljejo),sprva sm mislil da je pac skripnila stopnica ker je stara,sam zdj k je že petič ob isti uri to naredl,me je kr mal strah :( mogoče mi hoce oče kj povedat(umrl je k sm mel 10 let)....

markolepisig1.png
Link to comment
to se mi dogaja že cel tedn,vedno ob isti uri(3-4 ponoč) se sliši zwok kot da bi nekdo stopil na stopnice(mamo staro hišo in kr fajn škripljejo),sprva sm mislil da je pac skripnila stopnica ker je stara,sam zdj k je že petič ob isti uri to naredl,me je kr mal strah :( mogoče mi hoce oče kj povedat(umrl je k sm mel 10 let)....

offtopic: sožalje... :( to si ne morem predstavljati kako je če ti oče umre (še posebej pri 10 letih)

Preciznost.png
Link to comment
shoelace, lepo si to vse skupaj opisal. Tudi jaz verjamem v duhove. In tudi pri naši hiši se občasno nekaj dogaja... :roll:

Jst tudi pogosto mislim da se, pa s enakoncu izkaže da je bil pralni stroj :D

No, ne vedno...

Se pa zmeraj dogaja ponoči, takrat, ko nemoremo opaziti logične povročitelje (kot napr. miš) in zato mislimo, da so duhovi :D

My theory...

Link to comment

No uvodni video ni nič,

bi pa znal koga prepričati. :hyper: Čeprav sam ne vrjamem v pol stvari v videu. Mislm, zakaj bi nekdo stal sredi pokopališča in snemov ter čakal duha? :doh:

Anyway. Tut pr men se je zadne čase nekaj začelo dogajat odkar imam vsako noč odprto okno. Možno da se je to dogajalo že prej, ampak sm šele zdej prvič slišu. Skratka, moj okn je nasproti majhnega gozdiča, in vsako noč ob približno isti uri se sliši šumenje listov... K da bi nekdo hodi tam, ampak ni nikogar vidt. Dobr no, res da je tema in bi bil lahko tudi človek, ampak vsak dan ob isti uri? Šumenje traja par minut, potem pa poneha. :mirror:

Link to comment

Sem bil v času nastanka te teme na morju, pa bom sedaj malo pokomentiral:

Verjamem recimo tako kot shoelace v avro, čeprav se mi kaj takega še ni dogajalo, da bi imel občutek kot, da je še nekdo prisoten, vendar je to pomoje čisto mogoče.

Karma - Do good things and good thing happen, do bad things and bad things happen - 100% true

Verjamem pa tudi v prekomerno igranje Silent Hilla, ki te potem večer mori stole deklico. Z namišljeno prisotnostjo nje v sobi kjer se nahajaš ali v sanjah, sure is creapy and it happens to me a lot :sweat::tepen:

followmeontwitter.png
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.