Adoman Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Hey.V kratkem si bom verjetno kupil xbox 360 in najbolj me je zanimal xbox 360 premium in zdaj sem slišo da so jih umaknal iz prodaje(vsaj za mullerja sem tak slišo).Zanima me zaka me če je to sploh res in zaka bi najbolj prodajan xbox paket umaknal??? Hvala za odgovore. Lp Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
kekken3 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Po moje je vsa fora v prostornini hard diska. 13 realnih GB je čisto premalo že zame, ki igram samo eno igro in imam DLC zanjo (Halo 3), par kupljenih XBL arcade naslovov in pač veliko savegameov. Kaj šele za manj usmerjene igričarje. Dodajmo še inštalacije iger na disk, ki bodo v prihodnosti na voljo, pa je takoj jasno, da trenutni (elitni) 120 GB disk mora postati minimum. Oz.. pametno bi bilo, da bi M$ začel štancati konzole s še večjo shrambo... kake 250-500. :cash: Quote Link to comment
Adoman Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Pa aveš kje bi še loh prodajal premium??? Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
Junior Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Jaz sem Premium pred enim tednom kupil pri Playgamu (299 EUR, v skatli sta bila se Viva Pinata in Forza 2), ravno zaradi tega, ker naj teh zadev ne bi bilo vec v Mullerju. Playgame je drugace iz NM (tako kot meni najblizji Muller - sem iz KK) in sem sel zadevo kar v zivo kolektat. Tako da ne vem, koliko bi postnina prisla. Pa tudi ne vem, ce jih se ima na zalogi. Drugace pa mi ni jasno, zakaj bi bilo 13 GB premalo. Pac bos instaliral na disk samo tisto, kar trenutno igras. Na starem Xboxu je bil bolj problem, ko je bilo samo 5 GB, igre pa prav tako na DVDjih. Live Arkadice so pa tudi samo nekaj deset MB in jih lahko po mili volji brises in ponovno downloadas, ko si jih enkrat lastis. Tisto minutko ali dve (kolikor traja, da ti z neko normalno povezavo dolpotegne) pa ze potrpis. Quote Link to comment
Adoman Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 kok je kej na playgamu z garancijo??? Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
Bartala Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Jaz sem Premium pred enim tednom kupil pri Playgamu (299 EUR, v skatli sta bila se Viva Pinata in Forza 2), ravno zaradi tega, ker naj teh zadev ne bi bilo vec v Mullerju. Playgame je drugace iz NM (tako kot meni najblizji Muller - sem iz KK) in sem sel zadevo kar v zivo kolektat. Tako da ne vem, koliko bi postnina prisla. Pa tudi ne vem, ce jih se ima na zalogi. Drugace pa mi ni jasno, zakaj bi bilo 13 GB premalo. Pac bos instaliral na disk samo tisto, kar trenutno igras. Na starem Xboxu je bil bolj problem, ko je bilo samo 5 GB, igre pa prav tako na DVDjih. Live Arkadice so pa tudi samo nekaj deset MB in jih lahko po mili volji brises in ponovno downloadas, ko si jih enkrat lastis. Tisto minutko ali dve (kolikor traja, da ti z neko normalno povezavo dolpotegne) pa ze potrpis. Če želiš čakati 24 minut za inštalacijo pred vsako igro, potem izvoli. Bomo vsaj ubodili stare občutke čakanja kot na commadore Quote Link to comment
gepardus Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Zdaj mi pa nič več ni jasno... Iger se sploh več ne bo dalo igrati drugače kot pa z inštalacijo ? Quote Link to comment
Samotar Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 ma kaj bluzite seveda se bo dalo igrat brez inštalacije :doh: Bartala@ in če ti je 20+ minut preveč za inštalacijo ( nevem od kod ti 20+ minut ) ti ni treba sploh inštalirat :wtf: Quote Xbox Link to comment
Bartala Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 ma kaj bluzite seveda se bo dalo igrat brez inštalacije :doh: Bartala@ in če ti je 20+ minut preveč za inštalacijo ( nevem od kod ti 20+ minut ) ti ni treba sploh inštalirat :wtf: Ugibal sem da bo čas inštalacije podoben kot na PS3. Morda sem narobe razumel Junior-a Mislil sem, da bo treba stvar inštalirat za igranje. Junior pa je rekel, da bi inštaliral kaj bi igral. Torej, če bi hotel kaj drugega bi moral brisat ter inštalirat drugo igro. Mah, zabluzil sem Quote Link to comment
kekken3 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Mislim, da vseeno point ostaja, da je 13 GB premalo, če dejansko hočemo imeti instalirane igre. Ker kakorkoli obrnemo, je to prostornina le treh ubogih DVDjev. Dodajmo par demov, XBLA naslovov in kaj DLCja, pa sta to glih dve polni instalirani igri. Kakšno linijo imaš in kako boš šel okoli tega, da ti zmanjkuje placa, je že drugi par rokavov. Quote Link to comment
kocja Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 a se bo dalo inštalirat tud vse igre ki so prej izšle, upam da se bo dalo k mam 120 gb disk Quote Link to comment
R3LIX Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 a se bo dalo inštalirat tud vse igre ki so prej izšle, upam da se bo dalo k mam 120 gb disk Itak da se bo dalo. Vse igre, ki jih imaš in vse igre ki bodo izšle (skratka vse igre sploh) boš lahko po želji inštaliral na HDD. Quote Link to comment
kocja Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 kumi čakam to bo sigurn zakon Quote Link to comment
Adoman Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 Ja ok no kolk pa pol stane xbox elite v mullerju??? ko gledam prek neta pa nč ne piše na njihovi strani Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
kocja Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 elite je v muellerju 370€ a ve kdo kdaj pride ta update za x360 Quote Link to comment
Travar Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 elite je v muellerju 370€ a ve kdo kdaj pride ta update za x360 Jeseni. Kokr vem se xbox updata 2x na leto. Spomladi in jeseni. Quote Link to comment
Samotar Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Mislim, da vseeno point ostaja, da je 13 GB premalo, če dejansko hočemo imeti instalirane igre. Ker kakorkoli obrnemo, je to prostornina le treh ubogih DVDjev. Dodajmo par demov, XBLA naslovov in kaj DLCja, pa sta to glih dve polni instalirani igri. Kakšno linijo imaš in kako boš šel okoli tega, da ti zmanjkuje placa, je že drugi par rokavov. mah kekken3 saj tebi to nebo problem, saj itak igraš samo HALO3 Quote Xbox Link to comment
Bassivity Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 20 gb model bo za 50$ cenejši, trenutna cena premiuma pa bo vsebovala 60gb (avgusta). http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 Bo to na voljo takoj v muellerju (nikol še nisem kupoval tam nič)... Quote Link to comment
Adoman Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 ja mene to tut zanima a muller dobi takoj robo kr je launch 60 gb modelov 1 avgusta? Če noben ne ve dejte gor prlimat številko od muellrja pa jz pokličem ju3 pa povem vse! Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
Apollo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Tole je napovedan za US, za Evropo je datum nedoločen Quote Link to comment
policaj Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 kok je kej na playgamu z garancijo??? -če so na zalogi seveda je enakak garancija ali moja ali Mulerjeva, kot komu odgovarja, če so konzole odklenjene je ponavadi moja in jaz urejam g. -trenutno konzol ni, dobimo jih po moji oceni od 29.07+dalje. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts