SoftyPro Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Torej to naj bo tema v katerem poveste kateri špil ste kupili in se vam zdi totalno preslab za tisti dnar (mal povejte) Aja jaz mam zaenkat samo GTA IV tako da je vse ok Quote Link to comment
v0jk3c Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 GTA IV ti je shitty game? Kaj pa je za tebe dobra igra? COD 4, Halo 3, Unreal 3, Viva Pinata in GOW? Jaz edino kaj sem imel je biu SOF Payback :doh: pa mogoce Far Cry Instincts Predator pa recimo še Halo 3 :thumbdown: Quote Link to comment
gepardus Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 SOF Payback tudi meni ja Pa mogoče še kakšna igra po filmu (film super, igra zanič). v0jk3c, mislim da je SoftyPro rekel, da ima trenutno le GTA IV in se ne more pritožiti še nad ničemer. Quote Link to comment
bmxrider Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 frontlines: fuel of war Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
SoftyPro Posted July 28, 2008 Author Share Posted July 28, 2008 Ne ne GTA IV mi je vredu rekel sem da imam samo to in nimam pripomb Quote Link to comment
R3LIX Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 GTA IV ti je shitty game? Kaj pa je za tebe dobra igra?COD 4, Halo 3, Unreal 3, Viva Pinata in GOW? Jaz edino kaj sem imel je biu SOF Payback :doh: pa mogoce Far Cry Instincts Predator pa recimo še Halo 3 :thumbdown: Jao mudel. :doh: Kdo naj bi po tvoje omenil da je GTA 4 shitty game ? Ok ontopic. List of shity Xbox360 games: Hour of Victory BlackSite: Area 51 Don King Presents: Prizefighter Fatal Inertia Import Tuner Challenge The Outfit (čeprav zna biti kar v redu za kakšen co-op) Vampire Rain Bullet Witch Transformers:The Game Iron Man Naštel sem samo nekaj najbolj znanih. Obstaja seveda še velik kup dreka, ki zanj večina sploh še slišala ni, tako da raznoraznih Cabela's Adventures in podobnih polomij sploh omenil nisem. Quote Link to comment
v0jk3c Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ja sodeč po topicu sem ga razumel da ima en shitty game in sicer GTA 4...nesporazum...pa vsi že takoj ASAP v napad cyo.... Quote Link to comment
SoftyPro Posted July 28, 2008 Author Share Posted July 28, 2008 Ja sodeč po topicu sem ga razumel da ima en shitty game in sicer GTA 4...nesporazum...pa vsi že takoj ASAP v napad cyo.... Napad je najboljša obramba, to si zapomni. Quote Link to comment
R3LIX Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ja sodeč po topicu sem ga razumel da ima en shitty game in sicer GTA 4...nesporazum...pa vsi že takoj ASAP v napad cyo.... Ok pozabi. Jst sem te samo vljudno prašal in ti hkrati hotel povedati da naslednjič dobro preberi post preden začneš streljati neumnosti. Ok nuff with tha offtopic now. Quote Link to comment
ksiMacro Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Aww cum on guys...settle down! It's games we're talking bout! Worst crap i've pl3hed: Alone in the dark BF: Bad company Perfect dark Zero Star Trek Legacy Hour of Victory PS: Ocenjujem sodec po MP in SP! Quote Link to comment
SoftyPro Posted July 28, 2008 Author Share Posted July 28, 2008 Aww cum on guys...settle down! It's games we're talking bout! Worst crap i've pl3hed: Alone in the dark BF: Bad company Perfect dark Zero Star Trek Legacy Hour of Victory PS: Ocenjujem sodec po MP in SP! BF: BC so toliko obljubljali pa kazali, sem pa sprobal demo in je prava neumnost. Quote Link to comment
Dary Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Meni je bil demo BF: Bad Company zakon. Že razmišljam o nakupu. Sicer če bi bil BF: Bad Company worst crap, potem v Jokerju ne bi dobil ocene 80. Quote Link to comment
Bartala Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Mene je zaenkrat razočaral Bullet witch. No, ne ravno razočaral ker sem pričakoval, da bo kaj takega. Resnično pa me je razočaral alone in the dark ter battlefield: bad company. Sicer ps3 verzija, ampak dvomim, da je xbox verzija kaj boljša. Quote Link to comment
TheMan Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 mesec dni nazaj se mi je zahotelo neke brezumne akcijade. pa sem preko neta za 5 funtov nabavil Vampire Rain. jokal sem se. Quote Link to comment
Samotar Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 vi sploh neveste kaj je največje sranje od špila to je Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 izogibajte se ga ZELLLLOOOOO (razen če boste gledali babe ) Quote Xbox Link to comment
Bartala Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 (razen če boste gledali babe ) Zakaj pa misliš, da mi je Bullet Witch dober? *angel face* Quote Link to comment
Davodax Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Jaz pa do sedaj niti nisem bil preveč razočaran nad katerimi špili. Najbolj še morda Skate. Saj špil je kul pa vse, ampak mi suxa, ko se rajsaš po mesti sem pa tja, campaign oz story (saj ne vem, kaj naj napiše, ker tak ni ne eno, ne drugo) pa je totalno brez repa in glave. Drgač pa še je Far Cry Predator krneke (če si igral Far Cry na Xboxu) Quote Link to comment
bmxrider Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Jaz pa do sedaj niti nisem bil preveč razočaran nad katerimi špili. Najbolj še morda Skate. Saj špil je kul pa vse, ampak mi suxa, ko se rajsaš po mesti sem pa tja, campaign oz story (saj ne vem, kaj naj napiše, ker tak ni ne eno, ne drugo) pa je totalno brez repa in glave. Drgač pa še je Far Cry Predator krneke (če si igral Far Cry na Xboxu) zato p je mrbit "skate" vrjem u špili se da zelo uživat če ti je kej do takih športov (spotov, linov...) Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Samotar Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 pri skateu mi je suxalo to ,da nisi mogel stopit dol z deske in laufat (po stopnicah ) Quote Xbox Link to comment
bmxrider Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 pri skateu mi je suxalo to ,da nisi mogel stopit dol z deske in laufat (po stopnicah ) če si bil vajen tonija pol ful živcev to pobere ja Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
v0jk3c Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ja sodeč po topicu sem ga razumel da ima en shitty game in sicer GTA 4...nesporazum...pa vsi že takoj ASAP v napad cyo.... Ok pozabi. Jst sem te samo vljudno prašal in ti hkrati hotel povedati da naslednjič dobro preberi post preden začneš streljati neumnosti. Ok nuff with tha offtopic now. Oprosti stari nisem veo veš da ste tak natačni tukaj drugač pa lep dan še naprej...NASCAR 09, NBA BALLERS: Chosen One se izogibat...aja pa vnaprej se opravičujem za napake *khm* Quote Link to comment
shoelace Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Vsi povrsti NASCARji, ker so res fakin suicide. Drugča pa moja BS lista: Alone in the dark Halo 3 vsi NFSji Juiced 2 Rumble Roses (2 minute sm wrestlu z babami, 2 ure pa jih sliku v bikiniju v garderobah says all) Dead or Alive 4 (ker je folk prevč nadrkan) GRID Cabelas whatever adventures (Deer hunter na PCju je kul...če si zadet) Supreme commander Double D dodgeball Root beer tapper (fuckin ripoff za arcade title) Portal (soz ampak men je totaln bedn in boring) Rayman raving rabids Jericho Two Worlds (sprva men zelo kul špil ker sem se skos prepričval da bo patch ampak ni blo ništa tko da fuckit) Hour of victory (samo arad jamranja Relixa in urbanih legend, ki pravjo da je ta spil badass sranje, srecni ste vsi ki ne veste da je demo od tega zmazka na lajvu...ups) Naruto The Rise of Crap In ultimativn čefurski badass kick-myself-in-the-groin commit suicide ASAP špil pa je zame no doubt fukin LOST. Sram me je da sem pr temu spilu pravzaprav nabil okol 800 gamerpojntov, se bolj sram pa je lahk Ubisoft da sem spil obrnu v 2 urcah. Pa se to sam zato ker sem se s Kate menu pol ure kr sm upu da lahk prasico podrem in si ga pol obrisem v Claire Quote xFire: spankrock Link to comment
TriGGer Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Virtua Tennis 3. Če hočete tenis vzamite Top Spin. Pa zahvalite se mi, ker sem vam rešo življenje. Quote Link to comment
bmxrider Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Halo 3 dj no, u keri špili si še lahka ownan z traffic conom Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
ksiMacro Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 OMG this offtopicin had me goin'!!! Srsly NinjaKlan....Falo 3 ti je trashala konzola na zacetku fizicno! So yeah u hate it..... Sam DoA4 pa folk nima za burek online no....... Quote Link to comment
Recommended Posts