Skoči na vsebino

Warhammer Online


Alkhor

Priporočene objave

  • 2 tednov kasneje...

No, jaz špil že par dni igram, morem reči da ni slab. Grafika je na ravni MMORPGjev izpred 5ih let, a je vzdušje dokaj dobro, čeprav ne tako kot v LOTR Online.

Pri igralnosti se vidi da pri Mythicu obvladajo posel. Igra ima vse pozitivne lastnosti prejšnjega njihovega MMORPGja (DAoC), a vse bistveno bolje izpeljano. Predvsem zato, ker za razliko od prej da prideš do orgazmičnega PvP-ja, ni treba prej 3 mesece geekat da razviješ char, saj je PvP dostopen že od najnižjih levelov. Pač se ti sprdne mal klat, in že greš v za določen lvl omejeno PvP cono. Ko sem šel z mojim lvl5 karakterjem mal klat me je avtomatično povišalo na lvl 8, tako da nisem takoj pušil proti levelom 10, res kul.

Pa tudi grind je veliko bolje izpeljan, sicer sem še nizek level, a nabiranje exp poteka precej hitreje, saj ti ni treba po vsakem drugem boju čakati 1 minuto da se ti povrne zdravje. Pa tudi ko dobiš quest, ti oriše na mapi približno cono kjer se nahaja sovrag/predmet/karkoli za končanje questa, tako da ti ni treba tavati pol ure kot idijotu.

Sicer sem pri drugih špilih proti takemu poenostavljanju, a pri MMORPGjih je to čisto kul, da ti ne gre u k* ogromno ur za nabiranje expa.

Še ena kul stvar je Tome of Knowledge, kjer se ti zapiše mnogo stvari ki jih narediš v špilu, v njem pa izpolnjuješ tudi achievemente, podobno kot na xboxu. Za določene stvari dobiš tudi exp/iteme.

Skratka res kul špil :D Grem jst geekat naprej.

Link to comment

Kupim 100% ko se bo špil malo pocenil, namreč zaenkrat mi ni za dat ven 46€ za špil + 30€ vsaka 2 mesca. Ko bom lahko kupil WAR za 13€ tako kot sedaj lahko dobite že WoW bo moj! Takoj! Ziher! (ok za 25€ ga tudi kupim pronto).

Ni kaj špil zgleda zakon, še posebaj ko sem včeraj pogledal video z vtisi vplivnih ljudi iz GameSpota.

For the Horde! Ups. For the Destruction !!

followmeontwitter.png
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Kolk so kul Scenarioti v naprednejših levelih, so variante capture the flag in ostalih načinov iz strelskih iger prenešeni v FRP igro. :bowdown:

Sploh pa exp ni nič frustrirajoč kot v ostalih MMORPGjih, med PvPjem in questi se ti exp dviguje brez da sploh opaziš.

Zame je to naj špil zadnjih 5 let. :bowdown:

Kwa a samo v dveh ga igramo iz Ksi-ja?

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.