TriGGer Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 [youtube:1iojhe0x]fS-XUUcrM98[/youtube:1iojhe0x] Arkadna off-road dirkačina Razvijalec/založnik: Codemasters Na voljo: ZDAJ Vsi približno veste za kaj gre, sam pa lahko povem, da je igra zelo dobra. Od grafike, voznega modela, števila vozil in prog, igralnih načinov, vse je na nivoju. Ljubiteljem dirkanja torej priporočam nakup. Kar se tiče same teme, naj ta služi za izpoved vaših mnenj, pa dajmo se zmenit za kak match Quote Link to comment
Metalord666 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Jaz tudi igram to igro in moram rect, da je fenomenalna. Pa na volan je ubijalsko dobro vozit Quote Link to comment
v0jk3c Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Vse je cool samo Rally disciplina manjka kot si imel pri prvem DiRT...Vem da je rally ampak mislim etapni rally taki kot je bil v prvem da nebo pomote...V bistvu ta igra nima več nič veze z rally ampak bol offroad racing pa reklama za Ken Block & co.,se je cool samo se naveličaš tiste 3 različne proge v vsakem delu sveta vozit (sem level 26)... IGN 8.4/10 :cash: VideoGamer.com 9/10 :cash: EU Gamer 8/10 :cash: Gamespot 9/10 :cash: Game Trailers 9/10 :cash: itd.... Torej bo Forza 3 pri vseh 10/10 :cash: :cash: :cash: Quote Link to comment
MAMBA Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Hmm ... končno bom lahko uporabil volan . Zanima me, če to igrate DEMO varjante, ker sem prebiral po netu in so tako čudni podatki izida. V USA bi naj izšla 8.9.09 , v EU 11.9.2009 v ANG pa okrog 25.9.09 Po podatkih sodeč je zadeva danes prišla na trg, pri igabibi ali kako se že imenuje trgovina pa piše, da izide šele 25.9. ! Torej, kaj je zdaj res ? Quote Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Click. Quote Link to comment
MAMBA Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 @ NitroBlast Mater sem se nasmejal, skoraj do solz. Veš, da glasba pa res ni slaba. :thumbup: Ampak, kaj iz mojega pisanja ti je dalo asocijacijo na prilepljen link ? Quote Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Valda da ne igramo demotov. Moreš pač pogledat na prave strani ob pravem času, pa dobiš včasih celo zastonj špil. Zaradi anti-harhar politike na tem forumu pač ne morem povedat kdaj moreš it kam, se pa definitivno da. Quote Link to comment
MAMBA Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Zaradi anti-harhar politike na tem forumu pač ne morem povedat kdaj moreš it kam, se pa definitivno da. Znam znam, bi rekel Pšemek. No, da se vrnemo k igri .... zanimiva zadeva. Igralnost in pa grafika, predvsem dodelana okolica je : PRVA LIGA ! Quote Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Je kr všečna okolica ja. Naredi igro bolj živo. Moti me edino puno reklam v igri, kam pogledaš so reklame, prevladuje pa itak tale Monster Energy, kak mi grejo na živce. Drugače pa bi lahko malo več prog naredli pa avte zamenjali. Ne vem kdo se je spomnil z BMW Z4M al pa Nissanom 350Z vozit reli. Ampak ok, sej je kul špil, malo za ogret pred Forzo 3. Quote Link to comment
MAMBA Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Ti si bolj na tekočem .... Na začetku je odklenjeno samo BAJA, LONDON, in VELEBIT .... v čem je fora, da recimo progo na Velebitu vozim 10x !? Mater sem jo odpeljal se mi zdi sigurno več kot 10x z različnimi nastavitvami in ko sem progo poznal v NULO bi lahko rekel, sta se mi končno odprli 2 novi progi v BAJA, ampak je fora v tem, da nimam dovolj dnarja, da bi si kupil BAJA avto, tako da, bom moral sedaj terat progo LONDON, da bom dobil money. Hmm .... zanimivo, kako so si to razvijalci igre zamislili, da teraš eno in isto progo 100x preden se ti odpre nova ! Quote Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Mislim da je finta v levelanju. Poleg vsake denarne nagrade ob koncu dirke dobiš še nekaj experienca, s tem dobivaš levele in se ti potem odpirajo nove proge (najbrž). Možno da bi se ti odprle nove lokacije prej, če bi zmagal še v ostalih dirkah, ampak po moje je večina pogojena z leveli. Quote Link to comment
MAMBA Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Od vseh dirk, ki sem jih prevozil sem samo 1x bil drugi, ostalo vse prvi. Igro sem teral od 16.oo ure pa do 20.00 pa sem prišel šele do tričetrt četrtega levela. Aja, pa na netu sem malo probal - dve tri dirke. Na netu mi pa pogled iz kabine ne odgovarja, tako da sem končal na drugem mestu. Malo noro so si zamislili napredovanje v igri. Prej ti zadeva dok***i preden sploh napreduješ v nov level. :doh: Quote Link to comment
Metalord666 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 cudno, da tebi gre tak pocasi naprej levelanje, ker jaz sem po 5 ur igranja level 51 Quote Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 Na keri težavnosti pa igrata? Jaz sem večino prevozil na Serious, pa sem zdaj malo pred 40. lvlom. Dobim pa recimo na vsaka 2 eventa po en level. Quote Link to comment
Guest aljo11 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Dons sem probal demo in seveda me je navdušila.Jaz sicer nisem fan od dirkačin sam me je pa tale zlo navdušila glede razbijanja avtotov in seveda opreme in grafike.Najbol všeč v igri mi je to, da lahk gledas in njegovega obraza saj to deluje zelo realistično tko da pohvala ustvarjalcem...aja pa kje bi se pa ka volan za 360 dubu...aja pa a je mozno da bi navaden volan ki ima vhod za xbox 1 ps 1,2 in usb za pc priklopil na xbox360? LP Quote Link to comment
v0jk3c Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Najbol všeč v igri mi je to, da lahk gledas in njegovega obraza saj to deluje zelo realistično tko da pohvala ustvarjalcem... Kak misliš gledaš iz njegovega obraza? Misliš notranji pogled ''cockpit camera'' ... Quote Link to comment
MAMBA Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 @ aljo: Mislim, da ne obstaja dirkačina, ki nebi imel pogleda iz kabine. Tudi sam se počasi prebijam skozi levele, trenutno sem na 22, tako da počasi bo. Igram na večih težavnih stopnjah. Resnično je igra presenetljivo dobra, čeprav nisem nikoli bil nek navdušenec tovrstne tematike. Pritegnila me je kakšna dobra formula. Sem mislil, da bom danes malo nažigal DiRT 2, ampak sem še vedno v službi :doh: . Quote Link to comment
MAMBA Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 BTW: a ni nekdo spraševal, kje bi dobil Xbox volan ? Če koga zanima ... ZS ! :thumbup: Quote Link to comment
TriGGer Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 Ena slovenska trgovina jih tudi prodaja, tule. Quote Link to comment
Bartala Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 A obstaja morda še kakšen drugi volan? Z menjalnikom would be nice. Quote Link to comment
Alkhor Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Ne kupovat tale jajca od volana, ker nima niti 900 stopinjskega obračanja. Raje kupite Fanatecov volan, ki sicer stane 350€, a vsaj ni neka cheap igračka. Quote Link to comment
v0jk3c Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Se strinjam če si fan dirkačin in posebej zdaj ko pride forza 3 se splača kupit dober volan ampak če še nikoli nisi igral na volan je bolše za začetek neko poceni varjanto vzet da vidiš če ti je sploh dobro vozit na volan, jaz osebno še nisem probal vozit me pa res zanima pa mislim da je bomba vozit ker lahko lepše držiš ovinek kot pa pri gamepadu sploh pri forzi...Lol čisto offtopic DiRT 2 je zakon Quote Link to comment
Sasuke Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 uf tale Dirt 2 je zelo dober edino kar mi najeda je da se proge skos ponavljajo. Ka mogoče kdo ve kok je max LV? Jz sm zdej 32 pa probam it do konca Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
luka24 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Jaz sem igro končal iz 86 lvl. Po mojem je maksimum 100lvl. Quote Link to comment
Recommended Posts