Skoči na vsebino

XBL kode - skupinski nakup izredno nizke cene !!!!!


suhi_SLO

Priporočene objave

  • Odgovorov 64
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Objavljene slike

EVO

zadeva je sledeča. paypal mi je odobril povečavo limita in na banki tudi za mastercard, zdej samo še čakam odgovor prodajalca. popust bo za pike in za LIVE.

2100MS pik je 19€ po komadu

12 mesecev LIVE je 35€ po komadu

Vsi tisi, ki boste denar nakazali do ponedeljka do 12 ure boste dobili kode po omenjenih cenah, tako da se nikamor ne mudi z nakazilom. Za vse ostale pa je od ponedeljka popoldan naprej cena, kot je za posamezen nakup.

!!!PROSIM DA ME VSI ŠE ENKRAT KONTAKTIRATE NA PRIVAT DA VAM POSREDUJEM PODATKE IN NAVODILA ZA NAKAZILO!!! (preventivni ukrep, da bo vse za sigurno in tako, kot mora bit)

LP

Link to comment

Da še tu objavim zakaj se je nakup malo zavlekel.

Zadeva se je zavlekla, ker dobavitelj noče prejeti denarja poslanega iz mastercard-a ampak hoče da je denar poslan iz paypal računa. Jaz sicer uporabljam mastercard preko paypala in mi ni jasno zakaj noče tako prejeti denarja. Ker paypal nima polne podpore za slovenijo trenutno še ne morem nakazati denar iz mastercard-a na paypal račun. Sem pisal na paypal vendar še nisem prejel odgovora. Verjetno zato ker je vikend. V najslabšem primeru boste vsi dobili denar nazaj OZIROMA bom iz svojega dobička priložil tistih 3.2%, ki jih je treba dodati na ceno kode, da bom lahko naročil tako, kot sem do sedaj preko njihove strani. V vsakem primeru sem bom potrudil da bo zadeva speljana tako, da bomo vsi imeli nekaj od tega.

Link to comment

Evo fantje zadevica je rešena. Trenutno se samo še zračuna skupiček vseh kod, nakaže denar in potem vam vaše kode posredujem naprej. Upam da tokrat brez komplikacij.

Dodajam, da sem prejel kode za LIVE. Čakam samo še potrditev cene za pike, nakažem denar in potem vam kode posredujem, kot dogovorjeno.

Vsi, ki ste naročili samo LIVE ste prejeli kode na privat. Ostali boste prejeli kode, ko dobim še kode za pike.

Urejano od suhi_SLO
Link to comment

Evo danes ob 4 zjutraj prejel še ostale kode, tako da vam bom sedaj razposlal zadevo na privat. V bodoče se bodo kode dobile dosti prej, ker zdej imam vse urejeno. Nažalost je podpora na paypal za slovenijo slaba (ubistvu je sploh ni) in zaradi tega se je vse zavleklo.

Hvala za razumevanje.

Kode so vam bile posredovane.

ČE SLUČAJNO GDO NI PREJEL SVOJIH KOD NAJ MI SPOROČI Z SVOJIMI OSEBNIMI PODATKI IN KAJ JE NAROČIL. ČE PA SEM KOMU POSLAL SLUČAJNO KAJ NAROBE PA UPAM DA BOSTE TOLK FER IN ME OBVESTILI DA ZADEVO UREDIMO- in točno to sem tudi storil. Prosim da me vsi predno uporabit kodo kontaktirate.:0

LP

Urejano od suhi_SLO
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 3 meseci ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.