Skoči na vsebino

verminzz

staroselci
  • Število vsebin

    43
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

verminzz's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. verminzz

    Battlefield 3

    Še igrate? S kolegom sma zacela mal bol takticno igrat pa bi blo fajn ce bi lahk igrala s kakimi mal bol sposobnimi, ker se najde dost neum folk s katerimi nikakor ne mors zmagat Gamertag: verminzzz
  2. Res je. Na hitrco sm prebral in mislil, da je failal ap check. Ampak dobijo te pa tak slej ko prej...
  3. Xbox maš nažalost že flaggan..
  4. Aja, pa preden me obtožiš, da sm ps3 fanboy. Morem povedat, da se ponosen bivši lastnik xbox-a.(ban)
  5. lol l.a. noire dost slabš laufa na xbox. Pa ps3 IMA dobre ekskluzive.
  6. http://www.livestream.com/callofdutyxp Za vse tiste, ki niste kao hater: CODXP live stream. Začne se pa čez približno 20min.
  7. Ravnokar dobil ban, tak da ne. Vseeno ban. Od takrat ko mi je reflashalo sem igral original in lahk še samo rečem wtf. Po eni strani pa prav mi je, kaj sem pa piratiziral.
  8. V codu kar hitro pridejo novi igralci. Največji problem so pa tak dashboarderji, ki hostajo.
  9. V BF mi sniperji nekak ne predstavljajo nekega vlkega problema. Če malo paziš, pa ne hodis po najbolj odprtem te tak bol težko ubijejo. V codu je pa se kempanje tak najbolj pojavilo v black ops. V mw2 so pobrali kar dobro taktiko proti kempanju: Na na izbiro so jim dali OP noobtube, da se zamotijo z njimi V halo pa nikol nism opazu kaj velik kempanja, ker rabiš malo dlje, da playerja ubiješ in je zato malo težje. Pa tak te takoj zasolijo z granatami. Res pa je, da nisem igral več kot 15 ur. Tečno mi je postalo, ker nisem imel novih map in sem se kar načakal, da sem prišel v lobby.
  10. Mislil sem reči, da se v codu naj nebi kempalo. Bom končal svojo kariero v tej temi, ker tak vsak trdi svoje.. Drgač pa COD FTW!!!
  11. Upam da veš, da US kode ne delajo na EU accountih.
  12. Točno tak. Mape bi blo treba prilagodit. Pa v codu noben ne kempa. Fora bipoda na lmgjih pr bf je da se lepo postaviš pr m-comu in ostaneš tam.
  13. 1. BF3 bo bedn na konzolah iz ralogov, ki si jih sam navedel 2. verjamem, da je že bil prej kje možn customization. Kar se pa tiče m16 pa mi ni cist jasno. Se pravi, če je v igri možno dat dodatke na m16 oz. ameriške puške to pomeni uber patriotizem? 3. bipod nima kaj v codu iskat zarad tega, ker igra ni narejena za kampanje, ampak za fast paced gameplay. Poleg tega so pa tu še manjše mape. Nima pa nobene veze z recoilom. 4. Za to razlikovanje se mi pa ne da pisat, ker sam veš kaj mislim, ampak seveda moreš hejtat.
  14. Jaz sem te žalil s pe****, da nebo pomote Točno tak. Cod killer težko da bo ampak bomo vidli. BF3 sem že igral in je fina igra.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.