Jump to content

Recommended Posts

Jaz igram GW, pa Cloud pa mislim da Tisti in še mogoče kak skrit igralec. Pa sem naredil eno temo za vse, ki igrate ali pa tudi ne.

Jaz sem si danes naredil "lušta" in začel igrati, in mi je res zakon !

Imam pa jaz Navaden GW ne FACTIONS NE NIGHTFALL !!!

Nick imam Shao Meii (girl :innocent: )

Kdo vse igra še GW povejte nicke pa MSN pa se dobimo pa kako misijo ali quest rešimo skupaj...Sem trenutno komaj lvl5 in mi en quest res najeda že brat rekel da je zelo težek...če nebom naredil se bom javil...Cloud si da kaki quest rešima skupaj ;)

Povej na MSN te imam dodanega...

followmeontwitter.png
Link to comment

Instaliram jaz GW, pa dam create account or add access key, kliknem new account, vtipkam registration key, dam Europe in kliknem next. Pol pa kolko jaz vem bi moralo takoj prepoznat key, meni pa vse mrkne. Next pa cancel postaneta siva, stisnem lahko samo se exit al pa minimize. Aja pa v ozadju mam neki background download. Ve kdo kaj naj naredim, da bo delalo, ker ne pise nobenega obvestila, da je kaka napaka.....

Zdaj mi je pa ze 2x napisalo code 58, ampak problem je v tem, da jaz nijam nobenga firewalla vklopljenega.......

Link to comment
  • 11 months later...

Odvisno kaj hočeš igrati...

Taprvi GW ima samo osnovnih 6 class(warrior, elementalist, monk, ranger, mesmer in necromancer), drugi del ima potem še assassina in ritualista, tretji del pa nima teh dveh ampak ima dervisha in paragona. (kaj je nouga pri eye of the north-u ne vem ker ga nimam) Če hočeš katero od teh class najprej igrti, si kupi tisti del, pri katerem je možno izbrati classo ki jo želiš... Vsak del ima tudi svojo zgodbo(pokrajino), samo ko enkrat imaš tudi katerikoli drug del igre lahko potuješ iz ene zgodbe(pokrajine) v drugo... Vsak del pa ima tudi svoje posebnosti(v nightfall-u imaš lahko svoje heroje, ki jih sam opremljaš in jim določaš skille..., vsak del ima svoje elite skille za vsako classo posebaj,...)

če te zanima še kaj vprašaj...

p.s. Jaz sm najprej imel samo factions pa sm si potem kupil še ostala dva dela, novega pa si bom kupil ko, se bom naveličal teh treh...

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment

Jaz sem kupil GW pred enim letom in pol. Sedaj si lastim vase GWje. Ce zacnem igrat nehgam cez 3 fdni. Pac ne morem nazaj vec not pasti, kot mi je to uspevalo na zacetku. Ima pa igra (predvsem prvi del) tak magicen ucinek. Nekam weird je vse skupi in prav to me je noter potegnalo.

Nick----> MaDrungSLO

Link to comment
  • 5 months later...

ti sam nick povej pa te kontaktiram znotraj igre...

te bom seznanil s par frendi pa bo =)

pa tud kakšen nov karakter bi mi korstil, pa bi lah skupi questal...

lp.

If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches!

Link to comment
  • 3 weeks later...

Ja imam navaden Guild Wars...Moj nick je Xx Psyho Xx in sem Level 7(oko 40% recimo)...Sem pa Elementalist/Mechmer...

Tko da me dodajte pa ce ima kdo kej veselja da mi pomaga pri Questih :D

EDIT: Dodajte me na msn mr.lovelyman@hotmail.com pa se dobimo pa kaksen quest nardimo...Ceprav mi niti ni tako tesko ker imam 3 computer-playing pomocnike v mojem partyju...

Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great

Link to comment
  • 1 month later...
  • 4 months later...

A še kdo špila to antiko? :D Sam sem si pred kratkim povročil lušte ter začel ponovno igrati od začetka (čeprav niti prvič nisem prišel dlje kot do lvl 8). Šele sedaj, ko igram drugič vidim komaj lepote igre. Če je še kdo kje, ki GW igra, naj piše. Trenutno igram "Prophecies" oz. originalni GW, posedujem pa še Nightfall. Sem pa level 9 (skorajda 10) Necromancer/Monk. Končal pre-searing tako da sem trenutno v razdejanem Ascalonu, kjer sem naredil 2 misiji ter oblico questov.

Nick: Kiraa The Eternal

Link to comment

Samo 2? Jaz sem na četrtini igri pa jih mam najmanj 5. Po daljšem poglabljanju v igro naj povem, da je res odlična in v nekaterih pogledih prekaša celo WoW. Folka je vedno veliko, najdejo se tudi takšni ki ti celo donirajo denar for free. Ja, na takšen način sem danes od modela iz Nizozemske, ki je že pol profi pokasiral 10k golda, za katerega bi sam delal verjetno kaki mesec., Tako da, teh 14 eurov kolikor stvar stane v trgovini (37 eurov za vse 4! dele :love:, kar je ze cist too much) je koristno porabljenih. Vsaj z mojega stališča.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.