Jump to content

Heroes


rolihandre

Recommended Posts

Na svetu je nova super serija pod imenom Heroes.Trenutno je posnetih 16 delov,ki so dobavljivi na TVju ali v "cvetličarnah".Še kdo gleda in kakšno je vaše mnenje?

Za tiste,ki pa ne veste za kaj se gre:

Nekateri ljudje po planetu začnejo ugotavljati,da imajo različne nadnaravne sposobnosti,ki bodo spremenile svet in preprečile,da bi se zgodila velika explozija....... Več si pa morate ogledati sami!

http://imdb.com/title/tt0813715/

P.S: Save the Cheerleader. Save the World. :beer:

Link to comment

Sem gledal eno prvih 6 delov, ker so bili vsi navdušeni in oh in sploh. Saj ne rečem, da je švoh.. A sploh me ni pritegnilo da bi moral nujno nov del pogledat... Je pa na čakanju, da se pogleda. ;) Zdej gledam Lost, Desperate Housewifes, 24 in ni nekak cajta še za druge..

Link to comment
  • 3 months later...

Sam to pa res ni ena nova serija.

Kdaj so pa sploh začel predvajat? Kakšno leto nazaj? Al celo več.

Moram enkrat pogledat prve dele, ker sem že malo pozabil vse skup.

Serija je enkratna. NEkje v rangu Prison Breaka. IMO prehiti Lost. Edino bedno v vsem skupaj mi je to, da Sylarja noben klinc ne more ubit. Skoraj v vsakem delu ga ujamejo pa vedno jim spi***. Samo zaradi tistih tipičnih "monolog akcij". Če ste gledali The Incredibiles veste o čem govorim.

Sam zdej je jeb* to, ker je treba čakat na novo sezono. Da bomo videli, če sta Peter & Nat sploh še cela. Tko kot pri lost. Baaahh... :bleh:

BellerophonMPI.jpg

Link to comment
  • 6 months later...

o fan stargate-ov

ta serija je bla pa sveta gledov vse dele (skor) in čakov k nor na špilo s kero ni nč pa, neki se je govoril da bojo posnel film, ker se zadna sezona ni končala glih najbol, in če bo mu film veliko gledanost bojo posnel še kšno sezono

Glede herojev se pa dost vleče ja pa zj mi je smotan k so prestavl na petk in u petkh ni cjata gledat in ja moja 2 najbol serija :beer:

[No fear, no pain, be crazy & ride BMX]

Link to comment

Tudi če bo film zelo gledan Stargate:SG1 ne bo nobenih sezon več. Bodo posneli 2 filma - enega o koncu Ori-jev (ki so ga ravno končali), drugi pa bo govoril Baalu. Mogoče bodo kasneje vpeljali še tretjo skupino, ampak ni še nič potrjeno. Vsekako se SG1 poslavlja. :)

Sicer se je pa Heroes 2 sezona predčasno končala... zaradi stavke scenaristov, kolikor mi je znano.. .sem pa v polnem pričakovanju tretje sezone :D .

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment

Ma ja serija je še vedno OK čeprav se z kakimi starimi ne more primerjati. Te nove serije so pač bolj tako!

Drugače pa so prekleti prasci na stavki in ni novih herojev do nekega nedoločenega časa. Itak pa ne vem kako lahko kdo gleda to na TV3, če sam lahko stvar pogledam naslednji dan od prvega prikaza. Sam dobesedno nebi mogel čakati toliko časa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.