Jump to content

Mac'donald Hotstop


ziga

Recommended Posts

O.K. A se še komu zdi da smo prkrajšan(v ameriki preprosto prnesš s sabo v mac'donald DS pa brezplačen prek interneta igraš_razen tega da plačaš pijačo da te ne gledajo tko grdo :x )?

Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!!

Link to comment
  • admins

LoL! Seveda smo prikrajšani, kot vedno. Premalo cybercafe-jev je, še vedno predragi internet in preslaba dostopnost interneta (s tem sem mislil, da je internet že dostopen, ampak s prepočasno povezavo). Samo ljudje iz mest lahko imajo hitre povezave. :annoyed: Siol pa je treba nujno ukinit, ker vse internetne ponudnike zajebava in drži visoke cene, da ne omenim večletnega monopola v Sloveniji, s katerim je obračal kupe denarja in nič vlagal v nadalni razvoj. :x

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Mogoče je kateri izmed vaju pomislil, kakšni stroški so pri izgradnji takšnih zadev v Sloveniji in kakšen je profit pri tako majhni državi? Če bi SiOL naročil poteg optike v vsako vas, pa tega noben ne bi kupil, bi mirno lahko bankrotirali. Ja, prikrajšani smo, ampak z razlogom.. :bleh:

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment
  • admins

Jap, veliki stroški so, ampak če se mamo za eno izmed držav, ki največ uporabljajo internet v EU, potem bi lahko kaj naredili na tem. :)

Aja, živim na začetku obrobja Maribora in ne morem imet internet hitrejši od 4 Mbit/512 Kbit. Optike sploh ne bom omenil, ker je ni. xD

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Maribor bo kmalu pokrit z optiko, ki jo vleče mariborska škofija (oz. T-2). Verjamem, da je težko (sicer pa tudi sam nimam hitrejše povezave od tega), ampak najdet boš moral še vsaj 10 - 20 ljudi, ki bi radi imeli hitrejšo povezavo od tega in bili dejansko pripravljeni plačat. Z nič ni nič. Lahko pa gremo v socializem, kjer smo vsi enaki, vsi prikrajšani.

I'm fine either way. :razzy:

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.