Jump to content

Blue dragon


D.Tidus

Recommended Posts

Videl sem vaše lepe temice za Mass effect , Halo 3 , N3 itd ...

Kaj pa Blue dragon ?????????!!!!!!!!! Mislim da je to najpomembnejša igra za XBOX 360 na Japonskem in tudi xboxaši so je lahko veseli saj na X360 manjka dosti takih iger! Vaša mnenja o igri in posnetkih ki ste jih videli !

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

obup od špila?? dej no... gre za čisto klasičen japonski RPG, ki bo sigurno dogajal 100 na uro. Trije DVDji polni vsebine za igrat (!!!), valda ne bo pasalo vsem, ne gre za nobeno prelomnico v japonskih RPGjih, ampak po moje bo sigurno odlično. Pa samo če pogledaš artiste in dizajnerje ki stojijo za projektom - naslov lahko kupiš samo zaradi scenerije.

Za tiste ki so feni risanke, pa ni izgovora - odlično bo.

Link to comment

A sem slučajno prebral obup od špila ???

Oče špila je Hironobu Sakagauchi ki je hkrati oče Final Fantasy serije !!! Taisto je iz FF ekipe potegnjen ven Nobuo Uematsu zadolžen za nekatere najlepše melodije v igrah kot je prelude v FF7 in Dark messenger v FF9. Ali pa Eyes on me v FF8 in Sutekida ne v FFX. Risalec je Akira Toriyama , tisti ki riše Dragon ball risanke in ki je že narisal prekrasni Dragon Quest VIII. In to ti kličeš OBUP OD ŠPILA ??? Lepo te prosim. Ampak ajde , vse kul , saj ima vsak pravico do svojega mnenja ampak za fane RPG-a bojo trije DVD-ji vsekakor dosti da temu ne bodo rekli obup od špila.

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment
  • 1 month later...

Po demu sodeč bo igra kar zanimiv klasični RPG. Igra vsebuje nekaj elementov, ki jo vsekakor naredijo samosvojo - borilne beštije, ki jih sproščajo protagonisti, so prav kul.

Za blagor nadaljnega pogovora, ne omenjajte obupnost špila, če to ne mislite argumentirati - IMO ne šteje. Toliko za vednost in opozorilo! :eye:

Link to comment

Meh men se je zdela tko tko zato k ti en modr drek iz riti zleze pa nardi attack namest da ga character sam pol k sm pa uporabu tist special attack k ma ene 5 min dolg flashy sequence sm pa kr...no moja faca : :drool: , sem velik fan turn based rpgjov in mislim da si bom kr nabavu Blue Dragon aja pa hudo je k se kamera tko mal postran obrne k napadas al pa te napadejo.

deletethis.jpg
Link to comment
  • 2 weeks later...

Ta spil so far je bil v demotu videti kot parodija na pokemone ,dragon ball in ostalo kramo od japoncev. Resno no...prvotno ekipo ti sestavlja nekaj runkeljnov s cudno kopijo Goku-ja na celu in zavaljenim frocom oblecenem v pikacuja... Itak mi gre pa FF fighting sistem (delno priznajte no) in vsaka kopija le-tega orenk na... vitaminsko palico. Najbrz enostavno ni spil zame...ali pa kar celotna Japaneese RPG zvrst.

(zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip)

Link to comment

jao zaka ne morji bit rpgji mal bol odrasli pa temačni kot npr ff serije ne pa tole ko zgleda ko za 5 letne froce. Waa pa nj bi neki blo ful kul ko je turn based rpg--- ni kul, ker to je vse skupi ena slaba kopija starih klasik Final Fantasyja, pa zdej ko so te next- gen konzole to bi se dal nrdit špil ko bi res trgu gate pa še recimo bi meu kašno funkcijo prek Live-a žgat.

ffx6pz137bf.png
Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.