anc165 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Vidu sem da je to kr ql igrca pa še za na Wii bo. Link od uradne strani: http://www.transformersgame.com/ Pa en filmček: http://www.youtube.com/watch?v=XAz1g_ngGH8 Quote Link to comment
kratos... Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 risanka: bedna film: beden igrca: najverjetneje bedna Quote Link to comment
_tweety Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Men so ble pa risanke prov zakon. Film prav tako ne zgleda nekaj preveč groznega... Glede špila pa - če so ti všeč streljačine.... why not? Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
SlashSpeed Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 risanka: bednafilm: beden igrca: najverjetneje bedna kaj je tebi? risanka je bla zakon še posebej TRANSFORMERS: ENERGON, za film predvidevajo da bo uspešnica leta in zakaj za v***a domnevaš da bo igra bedna. aja pa še to, če ti je vse od transformerjev bedno zakaj pol sploh postaš na tej temi lp, DSmadfan Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 2, 2007 admins Share Posted July 2, 2007 Haha, to pa prvič vidim, da nekdo cenzurira besedo 'vraga'. :thumbup: .. razen če ne dojemam še kakšne možne variante? Transformersi so kul. Trailer za film zgleda kul. Kolikor malo sem videl filmčka iz špila .. mnja, generičen shoot-everything-wheeee. Vsaj lepo tekoče je delal. Quote Link to comment
č.u.k. Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Najboljša je kar izvirna risana serija. Tale film se mi zdi glup, igre po licencah so pa ponavadi itak crap. Quote Link to comment
kekken3 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Bedno bedno bedno... Megatron is watching you! Disguised as Master Chief. :eye: Quote Link to comment
BAHAMUT Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 No, kakšna bo igra bomo videli ko bo veni in jo sami sprobali Kar pa se tiče risane serije Transformers sem jo zelo rad gledel in tudi film mi je bil vseč... Quote I may never beat FINAL FANTASY XII. I can't bring myself to do it. I have fallen in love with this game, completely, and don't want the relationship to end... Link to comment
tuning Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Danes sem pogledal film, in je kar soliden, mal mogoce prehiter dogaja v pretepih, tako da ne dojemas scene najbolj. Drugace je pa kar ok, mal se tudi hecajo roboti med sabo pa to. Jje pa res da sem gledal en screaner in je itak slaba slika. Pocakajmo na DVD:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
kratos... Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 risanka: bednafilm: beden igrca: najverjetneje bedna kaj je tebi? risanka je bla zakon še posebej TRANSFORMERS: ENERGON, za film predvidevajo da bo uspešnica leta in zakaj za v***a domnevaš da bo igra bedna. aja pa še to, če ti je vse od transformerjev bedno zakaj pol sploh postaš na tej temi lp, DSmadfan pri risanki sem zmerej zaspal ker mi je bla tolk dolgocasna ! film sm neke reklame gledou in sem gledou prvih 30 sek. pol sm pa zapru oknck k mi je blo bedno (mogoce naprej ni sam nevem) ! domnevam da bo igra bedna po LOGIKI ???!!! ce risanka in film nista dobra pol tut pomoje igrca mi ne bo kej prevec ! postam pa zato v tej temi ker bi rad drugim povedal s svojim pisanjem naj malo pazijo preden kupijo to kitajsko sr***e , mogoce se izkaze da bo bla igra prov fajn samo mocno dvomim ! Quote Link to comment
č.u.k. Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Transformers so japonska pogruntavščina ;> Quote Link to comment
PapaDOC Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Sam sem igro sporbal. In morm priznat, da ni tako "švoh",kot sem naprej mislil da bo. Grafika je več kot odlična (za wii), igralnost je tudi presenetljivo dobra in ostalo spada tudi nekje pod "povprečje". Zelo me je igra impresionirala s tem, da vsi objekti kot so stebri, hiše, bunkerji, cestni znakii. ograje vse je "uničljivo" prav tako imaš možnost katerega od "lažjih" predmetov prijeti v svoje roke in ga nato vreči v nasprotnika. Misije so nekje do lahke do srednje težke. Edina stvar, ki me moti je recimo, ko si t.i "AutoBot" oz. robot, ki se spremeni v nek avto, se avto obnaša na cesti tako kot jajce na maslu skače sem ter tja tako, da se vidi, da so več dela vložili v transformacije (animacije) kot v samo fiziko v igri. Igro sem igral kake 40 minut. Sam nisem nevem kakšen navdušenec nad Transformers-i tako, da tisti ki so true fan Transformers-ov si lahko (heh) kupijo igro saj men osebno je vseč in će mi bo kdaj res dolgcjat jo bom mogoče še kaj prešpilal . LP, pDOC Ps: Slika Coverja : Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 risanka: bednafilm: beden igrca: najverjetneje bedna kaj je tebi? risanka je bla zakon še posebej TRANSFORMERS: ENERGON, za film predvidevajo da bo uspešnica leta in zakaj za v***a domnevaš da bo igra bedna. aja pa še to, če ti je vse od transformerjev bedno zakaj pol sploh postaš na tej temi lp, DSmadfan pri risanki sem zmerej zaspal ker mi je bla tolk dolgocasna ! film sm neke reklame gledou in sem gledou prvih 30 sek. pol sm pa zapru oknck k mi je blo bedno (mogoce naprej ni sam nevem) ! domnevam da bo igra bedna po LOGIKI ???!!! ce risanka in film nista dobra pol tut pomoje igrca mi ne bo kej prevec ! postam pa zato v tej temi ker bi rad drugim povedal s svojim pisanjem naj malo pazijo preden kupijo to kitajsko sr***e , mogoce se izkaze da bo bla igra prov fajn samo mocno dvomim ![/quote:1dau2tr0] zakaj si gledal risanko če si vedno zaspal zraven? ne razumem te zakaj si šel gledat trailer filma, ko ti je risanka že tok dolgočasna. za igro pa ne morš reči da je bedna če sploh še ni izšla. aja, vsak ima svoje mnenje o neki stvari, zato ni treba drugih ljudi (nekateri npr. še niso gledali Transformers) prepričevati, da je vse skupaj bedno. zdj pa prosim mir Quote Link to comment
Recommended Posts