Jump to content
 • Sony has trademarked the PS6-10
 • THE PLAYSTATION 4 IS NOW THE SECOND BEST-SELLING CONSOLE OF ALL TIME
 • BIOWARE CONFIRMS IT’S ‘DEFINITELY NOT DONE’ WITH MASS EFFECT GAMES
 • CD Projekt RED further condemns concept of microtransactions
 • The Outer Worlds will have enhancements on the Xbox One X but not the PS4 Pro
 • The Best Free MS-DOS Games Now Available From the Internet Archive
 • The Outer Worlds' Day One Patch is as Big as the Game

cR7`

legendary users
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About cR7`

 • Rank
  drži đojstik z vsemi štirimi!
 • Birthday 08/14/1993
 1. To dela vsem na PS3-ju.... preprosto je PS3 verzija v kurcu. Upam, da nisem prizadel koga, ki je preobčutljiv za resnico. Meni to ni delalo nikol. Tak da ne vsem. Nekaterim to dela.
 2. cR7`

  [PS3]GTA IV

  dodajte... fuRh7
 3. Danes sem šel v GameStop so mi zamenjali . In še vedno je v spanščini . Pa pm kako je to možno :S[/quote:145a4vq0] Veš kaj probaj. Naj tale GameStop kjer si kupil igro, kontaktira GameStop iz UK. Se zmeniš in dobiš v roku 2 dneh.
 4. Če je taki problem z to igro. Kontaktiraj GameStop. Reči da si dobil napačno igro. Da si naročil Angleški CoD5 in jih prosi če ti ga lahko zamenjajo...
 5. Če ni v Igri nobenih nastavitev za zamenjat jezika verjetno ne gre. P.S. Za ta problem je dovolj odpret samo eno temo.
 6. Sei ti piše USA PSN Cards. Torej ni dvoma zakaj nebi delale na US Storu...
 7. cR7`

  PS3 Trofeje

  Tnx, za odgovore.
 8. Na google poišči kakšen ameriški hotel al pa kaj....pa njegov naslov vpiši noter....če se boš registriral na Us store, če se boš registriral na UK stor pa nek londonski hotel...
 9. cR7`

  PS3 Trofeje

  LP. Mene zanima če gre kako odstraniti igro izmed Trofej. Ker sem si potegnil eno igro iz PS Stora ki je imela trofeje in mi ni bila všeč in sem jo zbrisal...Zdaj pa mi pod Trophies na PS3 kaže tole igro in seveda 0% trofej in to me ful moti. Prosim za odgovore.
 10. cR7`

  sackboy doll

  UUuuuu...nisem vido da išče v sloveniji.....jaz sem gledo samo sackyboy pa kje dobit...sorry..za napako...
 11. cR7`

  sackboy doll

  http://ps3.qj.net/Little-Big-Pop-Up-Lit ... aid/124029 V temle shopu v Manchestru se jo da dobit. Internet strani nisem zasledil.
 12. cR7`

  lcd tv do 400eur

  Izkušnje imam samo z Philipsovim. Imata ga moja stara dva in mi PS3 dela gor sicer malce slabše kot na mojem FullHD-ju.....vendar za 400€ je tale TV pomoje 1. Klasa!
 13. "Vozlji na prstih" So deformacije kože podobne t.i. Gordijskemu vozlju, ki ga je nemogoče odvozlat, zato je rešitev samo amputacija prsta oz roke! Malo heca. Verjetno kolikor sklepam iz biologije 9. klasa da so tile vozlji na prstih t.i. vozlji zivčnih končičov na rokah in se kažejo v takem krogcu cca 3.4mm ki je zelo neprožen (trd) zelo verjetno hudo boli. Verjetno se to da rešit z kakšnimi kremami oz masažami vnetega dela roke.
 14. S tem člankom na Tehomaniji se jaz ne strinjam. Najbolj me je začudil podatek da naj bi umaknili iz PS3 BluRay pogon. To je največji nesmisel, kajti BluRay pogon je največja zaščita PS3 proti piratstvu, torej nevem zakaj bi Sony tvegal da bi se jim znatno zmanjšalo število prodanih iger samo zato da bi pocenili PS3 in povečali prodajo.
 15. Na PS3 je najboljše igrat igre. Preverjeno! Wii-ja ne moremo štet kot neko konzolo 3-generacije ker nima grafike niti približno take kot Xbox360 in PS3. Potem Xbox360 je prišel ven veliko prej in k prodaji pripomorejo tudi igre ki jih je bilo za Xbox360 ogromno, za PS3 so pa komaj nastajale. Tekma se bije samo med PS3 in Xbox360. Zaradi tega ker je Xbox360 dalje veni je tudi nižja cena in tudi cene pripomorejo k temu kaj se odločiš da boš kupil.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.