Skoči na vsebino

cR7`

staroselci
  • Število vsebin

    35
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

cR7`'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. To dela vsem na PS3-ju.... preprosto je PS3 verzija v kurcu. Upam, da nisem prizadel koga, ki je preobčutljiv za resnico. Meni to ni delalo nikol. Tak da ne vsem. Nekaterim to dela.
  2. cR7`

    [PS3]GTA IV

    dodajte... fuRh7
  3. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Danes sem šel v GameStop so mi zamenjali . In še vedno je v spanščini . Pa pm kako je to možno :S[/quote:145a4vq0] Veš kaj probaj. Naj tale GameStop kjer si kupil igro, kontaktira GameStop iz UK. Se zmeniš in dobiš v roku 2 dneh.
  4. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Če je taki problem z to igro. Kontaktiraj GameStop. Reči da si dobil napačno igro. Da si naročil Angleški CoD5 in jih prosi če ti ga lahko zamenjajo...
  5. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Če ni v Igri nobenih nastavitev za zamenjat jezika verjetno ne gre. P.S. Za ta problem je dovolj odpret samo eno temo.
  6. Sei ti piše USA PSN Cards. Torej ni dvoma zakaj nebi delale na US Storu...
  7. cR7`

    PS3 Trofeje

    Tnx, za odgovore.
  8. Na google poišči kakšen ameriški hotel al pa kaj....pa njegov naslov vpiši noter....če se boš registriral na Us store, če se boš registriral na UK stor pa nek londonski hotel...
  9. cR7`

    PS3 Trofeje

    LP. Mene zanima če gre kako odstraniti igro izmed Trofej. Ker sem si potegnil eno igro iz PS Stora ki je imela trofeje in mi ni bila všeč in sem jo zbrisal...Zdaj pa mi pod Trophies na PS3 kaže tole igro in seveda 0% trofej in to me ful moti. Prosim za odgovore.
  10. cR7`

    sackboy doll

    UUuuuu...nisem vido da išče v sloveniji.....jaz sem gledo samo sackyboy pa kje dobit...sorry..za napako...
  11. cR7`

    sackboy doll

    http://ps3.qj.net/Little-Big-Pop-Up-Lit ... aid/124029 V temle shopu v Manchestru se jo da dobit. Internet strani nisem zasledil.
  12. Izkušnje imam samo z Philipsovim. Imata ga moja stara dva in mi PS3 dela gor sicer malce slabše kot na mojem FullHD-ju.....vendar za 400€ je tale TV pomoje 1. Klasa!
  13. "Vozlji na prstih" So deformacije kože podobne t.i. Gordijskemu vozlju, ki ga je nemogoče odvozlat, zato je rešitev samo amputacija prsta oz roke! Malo heca. Verjetno kolikor sklepam iz biologije 9. klasa da so tile vozlji na prstih t.i. vozlji zivčnih končičov na rokah in se kažejo v takem krogcu cca 3.4mm ki je zelo neprožen (trd) zelo verjetno hudo boli. Verjetno se to da rešit z kakšnimi kremami oz masažami vnetega dela roke.
  14. S tem člankom na Tehomaniji se jaz ne strinjam. Najbolj me je začudil podatek da naj bi umaknili iz PS3 BluRay pogon. To je največji nesmisel, kajti BluRay pogon je največja zaščita PS3 proti piratstvu, torej nevem zakaj bi Sony tvegal da bi se jim znatno zmanjšalo število prodanih iger samo zato da bi pocenili PS3 in povečali prodajo.
  15. Na PS3 je najboljše igrat igre. Preverjeno! Wii-ja ne moremo štet kot neko konzolo 3-generacije ker nima grafike niti približno take kot Xbox360 in PS3. Potem Xbox360 je prišel ven veliko prej in k prodaji pripomorejo tudi igre ki jih je bilo za Xbox360 ogromno, za PS3 so pa komaj nastajale. Tekma se bije samo med PS3 in Xbox360. Zaradi tega ker je Xbox360 dalje veni je tudi nižja cena in tudi cene pripomorejo k temu kaj se odločiš da boš kupil.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.