Skoči na vsebino

cR7`

staroselci
  • Število vsebin

    35
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od cR7`

  1. To dela vsem na PS3-ju.... preprosto je PS3 verzija v kurcu. Upam, da nisem prizadel koga, ki je preobčutljiv za resnico. Meni to ni delalo nikol. Tak da ne vsem. Nekaterim to dela.
  2. cR7`

    [PS3]GTA IV

    dodajte... fuRh7
  3. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Danes sem šel v GameStop so mi zamenjali . In še vedno je v spanščini . Pa pm kako je to možno :S[/quote:145a4vq0] Veš kaj probaj. Naj tale GameStop kjer si kupil igro, kontaktira GameStop iz UK. Se zmeniš in dobiš v roku 2 dneh.
  4. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Če je taki problem z to igro. Kontaktiraj GameStop. Reči da si dobil napačno igro. Da si naročil Angleški CoD5 in jih prosi če ti ga lahko zamenjajo...
  5. cR7`

    [Uradna tema]COD 5: World at War

    Če ni v Igri nobenih nastavitev za zamenjat jezika verjetno ne gre. P.S. Za ta problem je dovolj odpret samo eno temo.
  6. Sei ti piše USA PSN Cards. Torej ni dvoma zakaj nebi delale na US Storu...
  7. cR7`

    PS3 Trofeje

    Tnx, za odgovore.
  8. Na google poišči kakšen ameriški hotel al pa kaj....pa njegov naslov vpiši noter....če se boš registriral na Us store, če se boš registriral na UK stor pa nek londonski hotel...
  9. cR7`

    PS3 Trofeje

    LP. Mene zanima če gre kako odstraniti igro izmed Trofej. Ker sem si potegnil eno igro iz PS Stora ki je imela trofeje in mi ni bila všeč in sem jo zbrisal...Zdaj pa mi pod Trophies na PS3 kaže tole igro in seveda 0% trofej in to me ful moti. Prosim za odgovore.
  10. cR7`

    sackboy doll

    UUuuuu...nisem vido da išče v sloveniji.....jaz sem gledo samo sackyboy pa kje dobit...sorry..za napako...
  11. cR7`

    sackboy doll

    http://ps3.qj.net/Little-Big-Pop-Up-Lit ... aid/124029 V temle shopu v Manchestru se jo da dobit. Internet strani nisem zasledil.
  12. Izkušnje imam samo z Philipsovim. Imata ga moja stara dva in mi PS3 dela gor sicer malce slabše kot na mojem FullHD-ju.....vendar za 400€ je tale TV pomoje 1. Klasa!
  13. "Vozlji na prstih" So deformacije kože podobne t.i. Gordijskemu vozlju, ki ga je nemogoče odvozlat, zato je rešitev samo amputacija prsta oz roke! Malo heca. Verjetno kolikor sklepam iz biologije 9. klasa da so tile vozlji na prstih t.i. vozlji zivčnih končičov na rokah in se kažejo v takem krogcu cca 3.4mm ki je zelo neprožen (trd) zelo verjetno hudo boli. Verjetno se to da rešit z kakšnimi kremami oz masažami vnetega dela roke.
  14. S tem člankom na Tehomaniji se jaz ne strinjam. Najbolj me je začudil podatek da naj bi umaknili iz PS3 BluRay pogon. To je največji nesmisel, kajti BluRay pogon je največja zaščita PS3 proti piratstvu, torej nevem zakaj bi Sony tvegal da bi se jim znatno zmanjšalo število prodanih iger samo zato da bi pocenili PS3 in povečali prodajo.
  15. Na PS3 je najboljše igrat igre. Preverjeno! Wii-ja ne moremo štet kot neko konzolo 3-generacije ker nima grafike niti približno take kot Xbox360 in PS3. Potem Xbox360 je prišel ven veliko prej in k prodaji pripomorejo tudi igre ki jih je bilo za Xbox360 ogromno, za PS3 so pa komaj nastajale. Tekma se bije samo med PS3 in Xbox360. Zaradi tega ker je Xbox360 dalje veni je tudi nižja cena in tudi cene pripomorejo k temu kaj se odločiš da boš kupil.
  16. Pomoje se ti splača najbolj da kupiš 40GB model za 50€ manj. Pa si za totih 50€ kupiš novi HDD ( HDD-ji so v PS3 isti kot v prenosnikih). Za 50€ sem jaz kupi 160Gb. Ker drugo je vse enako. Primerjava PAL 40GB pa 80GB sta enaka. Edino 40GB model je dlje veni. Tak sem jaz naredil in sem zelo zadovoljen. Ker tisti 80GB ko jih majo v BigBangu imajo samo 2 USB porta tako kot 40GB model. Tudi jaz sem biu v dilemi glede tega. Na koncu sem pa nabavil za ceno 80GB modela wnb 160GB model.
  17. Hmmm.....Problem je v tem da PS3 normalno bere samo DVD z 60Hz Video Outputom.....Pal filmi pa imajo normalno 50Hz. Tako da ti bo verjetno delalo z RGB kablom le na HDTV ker ima 60Hz Video Output, na slabši televiziji ne ker ima 50Hz Video Output. Sicer pa probaj v Video Settingsih se malo poigrati z BD/DVD Video Output....malo spreminjaj pa probaj, drugače pa neem kako pomagati....Pri Sonyu bi lahko pod napis PlayStation3 dali še napis "Only on HDTV"....Probaj tudi z S-Video kablom moralo bi delovati z igrami in DVD-ji P.S. To sem prebral na nekem forumu in me ne držat za besedo!
  18. Verjetno je problem da imaš ti PAL konzolo, film je pa NTSC.....
  19. Jaz bi vzel LG-jovega za 200€....ker ma Full HD on drug pa nima.....
  20. PlayStation Network bo nedosegljiv zaradi sistemskih del med četrkom, 2.2.2012 od 15:00 do petka 3.2.2012 08:00, po našem času. Nedosegljive bodo naslednje storitve: PlayStation Store na PS3 in PSP. PlayStation Network Account Management. PlayStation Network Account Registration.[PRBREAK][/PRBREAK] Tudi preko eu.playstation.com se ne bo mogoče prijaviti v PlayStation Network. Če želite med tem časom igrati na liniji, se morate prijaviti v PSN danes pred tretjo uro popoldan. Vse trofeje, ki jih boste uspeli nabrati med tem časom v nelinijskem načinu, se bodo posodobile, ko bo PSN spet na voljo. Dodatna vprašanje lahko postavite na: community.eu.playstation.com. Vse ostale informacije in posodobitve najdete na uradnem PlayStation Blog-u blog.eu.playstation.com, ali na Facebook strani facebook.com/SonyPlayStation, ali na Twitter-ju twitter.com/PlayStationEU. Povzeto po EU PS blog. View full article
  21. Problem je biu rešen takoj po tem ko sem ugasnil PS3 in ga čez 2 uri ponovno vklopil.
  22. Evo. Včeraj sem dobil nov PS3. Vse dela super samo wireless internet zafrkava. Poiskusil sem 50 različnih "rešitev" ampak še vedno ne dela. Javi mi napako "A connection error has occured (80710A03)". Porte sem odprl, izklopil Firewall na routerju, ročno dodal MAC address PS3 v Router ampak še vedno ne dela. Vse nastavitve sem pravilno izpolnil ampak ne dela. Signal strenght je od 95% - 100% ampak ne dela nikoli. Zatakne se pri Internet Connection, kajti router dodeli IP address PS3, samo internet ne dela.
  23. Stric je za BR popravilo pogona plačal 90€...Sicer takšno ker se mu DVD noter ni hotel niti vrtet..noter ga je potegnilo pol pa ni hotelo zavrtet da bi lahko leča brala podatke......Popravit pa je dal v BigBangu.
  24. Če se spoznaš na elektroniko lahko zamenjaš sam. kupiš samo BR lečo prek neta. Pol pa maš na netu vodiče kako zamenjati oz sčistiti BR lečo. Če pa ne pa zavoljo 500€ drage stvarce nesi v BigBang pa ti bojo tam zamenjali za največ 100€...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.