Skoči na vsebino

matpra

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od matpra

  1. matpra

    Bloodborne

    Bravo! Dober filing, ne? Gehrman je ponosen. =)
  2. matpra

    Bloodborne

    Magari poglej kak strategy video, da vidiš, kako so se drugi lotili. Načeloma ji moraš bit blizu, brez camera locka in se udarcem izmikaš med njene noge in jo tepeš po levi nogi (z desno te hoče potacat). In pol to ponavljaš. Meni je tudi, polek Ebrietas, ta stvor delal največ težav. Ampak, ko enkrat steče, postane Boss fight lahek.
  3. matpra

    Bloodborne

    Joj ja! Absolutno ne prodajat. Počakaj kak dan, probaj ponovno in boš videl, da boš uspešen. Ni boljšega filinga.
  4. matpra

    Bloodborne

    Evo. Tu je čisto vse, kar je za vedet na to temo: http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/351b7l/eli5_how_exactly_do_the_chalice_dungeons_work/
  5. matpra

    Bloodborne

    Če je šefica tvoj cilj, igraj samo story Chalice in se izogibaj root, ker ne napredujejo zgodbe.
  6. matpra

    Bloodborne

    Ti oltarji odpirajo nekakšne portale v labirinte, ki se nahajajo pod že davno pogubljenimi mesti. V teh labirintih srečuješ nove Boss fighte, dobivaš nove različice že znanih orožij, veliko dobrih gem-ov in še marsikaj. Med drugim tudi nove Chalice, ki odpirajo nove, težje labirinte z veliko boljšimi zakladi. V praksi pa altarji delujejo tako, da nanje postaviš Chalice in "daruješ" sestavine, ki jih dobiš tekom igre. Vsi altarji delujejo popolnoma enako in med njimi ni razlik, izjema pa je prvi, za katerega potrebuješ short root chalice in preko katerega iščeš co-op in sinister summon zvonce. Torej čista multiplarej co-op zadeva. Tisti chalici, ki v imenu ne vsebujejo root, so t.i. story chalici in vsak vsebuje posebne bosse ipd. Root chalici pa so različice story chalicov s tem, da se generira naključno. Tako sama postavitev sob kot tudi zakladi in Boss fighti. Večino najboljših zakladov se skriva ravno v njih. Predlagam da malo še pogooglaš zadevo. Se splača. In uživaj!
  7. Že več kot pol leta imam konzolo in sem komaj danes to ugotovil: Če si imetnik premium (črne) konzole, dobiš za vsak nakup digitalne verzije igre (t.j. direkten nakup preko Nintendo eShopa ali aktivacija download kode kupljene drugje) na nintendo ID račun točke. 1€ oz. 1£ = 8 točk. Ko zbereš 500 točk, jih lahko unovčiš za 5€/£, ki jih lahko uporabiš v eShopu. Dobljene točke lahko spremljaš na p.nintendo.net, kjer dobiš tudi aktivacijske kode za denar. V dobre pol leta se mi je nabralo 25£ in sem kr vesel. =) Upam, da info komu koristi. Čao!
  8. Pozdrav. Nintendo eShop ima do 7.11. popust na nekaj iger. Par ponudb je prav mamljivih.
  9. matpra

    Nintendo Network ID

    Pred parimi dnevi nabavil konzolo in moj avatar tava med samimi neznanci. =) Moj ID: matpra
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.