Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

  • vrhovni

Tudi tisti, ki ne boste še takoj nabavili PS4, je morda tale video priročna zadeva, da si naberete par iger za igranje ob nabavi konzole:

>http://youtu.be/oJekbuZAx6Y

Jup, PS4 PS+ igre si lahko linkate na svoj račun tudi če še nimate PS4! Ob nabavi konzole pa samo zdownloadate vse skupaj. Predpogoj vsega skupaj je seveda PS račun in PS+ naročnina.

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Alo, tisti ki mate naročen PS4 pr GameWorld, plus tisti ki mamo zraun še zastonj igro. Pisal sem glede tega kdaj lahko pričakujemo konzole in katera igra bo zraun za nas prvih 20:

"Zdravo, tudi mi nestrpno čakamo vse te informacije, saj s Sonyjem ni konca težav in se zelo trudijo, da bi mi čim kasneje dobili te konzole. Uglavnem, glede prihoda v petek še ne vem, mi smo upali da nam bo partner konzole poslal že prejšnji petek da jih dobimo že v sredo-četrtek in da so pri vas v petek. To se ne bo zgodilo, pravkar urejamo da nam bodo danes poslane in upamo da bodo v petek pri nas. Pri vas pa v začetku tedna.. žal...

Igra ki bo zraven pa je Call of Duty Ghosts, to že vemo"

DarkKwaad.png

Link to comment

ja, po vsej verjetnosti je to problem. od dobavitelja ne morejo dobiti zadostno število prednaročenih konzol. pa me to ne moti, bolj me moti ta negotovost in izmikanje. naj takoj povedo, da ne bo šlo in da so se zajebali in bi bilo meni boljše.

saj je, a veste zakaj je tako? jaz sem priklicala hudiča, ko sem pospravila polico z mojimi xbox igrami in naredila prostor. se opravičujem :D

in še to. sedaj ko sem v visokem pričakovanju (konzole, ne česa drugega, da ne bo pomote), mi sploh ni več do igranja na xbox. še do Me mi ni (in kdor me pozna, ve, da to lahko igram skoz)

mistress3riple.png

Link to comment

Saj imaš urano izjavo vse ostalo je rekla kazala in kolikor bo pač imel kak trgovec sreče dobit po neuradnih kanalih...

Sony ComputerEntertainment Europe Ltd. (SCEE) je danes objavil, da bo nadvse pričakovani računalniški sistem, namenjen zabavi, PlayStation®4 (PS4™) v Sloveniji dostopen že 29. januarja 2014. Priporočena maloprodajna cena (MPC) za nakup PS4 bo 399 €. Poleg tega so najavili tudi, da bo v sklopu PS4 možno kupiti nov paket strojne opreme, ki bo vključeval sam sistem PS4 skupaj s Killzone™:Shadow Fall igro. Maloprodajna cena (MPC) za ta PS4 paket je 439 €. Ta cena gotovo upraviči odličen nakup sistema za domačo zabavo nove generacije.

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.