Jump to content

japanboy

admins
 • Content Count

  6,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  253

Everything posted by japanboy

 1. Saj to govorim. Itak da bo na dan izida. Ampak vprašanje je, če bo VSE, kar so obljubili, prišlo na dan izida. Dvomim v to. Verjetno bo kdo potegnil takratko.
 2. Zaenkrat dobro furajo. Iskreno rečeno so zadeli v terno s tem. Igre rotirajo, igraš kar ti iz tako velikega kataloga srce poželi.
 3. Vprasanje je, ce sploh bodo tud obstojeci dobavljeni na launch day. Nasim trgovcem ni za zaupat, zal.
 4. Receno je bilo da bo ob izidu na voljo 100 najbolj igranih PS4 iger na PS5... Ni bilo to v tisti predstavitvi Cernyja... Mislim da ne bo to cifra misljena za end cycle PS5 ker pol si lahko to zatlacjo nekam.
 5. Igra je od danes na voljo na Switchu! 😍🥰 Vir
 6. Igra bo izšla 11. decembra letos.
 7. Nova posiljka prisla... Cakam se cel kup. Zaenkrat tole: Tole dobil ravnokar: Daleč najboljši pokazatelj med filmi Dolby Atmos kar jih je zaenkrat - Mad Max Fury Road. Sicer pa prednaročil še en Titans of Cult 4K in sicer V for Vendetta 4K.
 8. Ja. Sem zdaj videl da stranski meni je se vedno bel, ko izberes dark mode... Se da popravit to Ozi?
 9. It can run on Switch. 🤣
 10. Ta zbirka iger je kompilacija Super Mario 64, Super Mario Sunshine in Super Mario Galaxy. Zbirka bo na voljo od 15. septembra do 31. marca prihodnje leto. Glavna značilnost pa seveda izboljšana grafična podoba.
 11. Igra prihaja na Switch 21. februarja 2021.
 12. Zdaj je znano da bo igra poleg PS5 ter Xbox Serije X na voljo tudi na PS4, Xbox One in Switchu.
 13. Novo poglavje v seriji Call of Duty nosi naslov Call of Duty: Black Ops – Cold War. Izid igre je planiran za Xbox Serijo X, PS5, Xbox One, PS4 ter PC. Igra bo izšla 13. novembra letos, vendar pa še ni znano kdaj bo igra izšla na next-gen konzolah.
 14. Igra je v zgodnjih povojih, in ne bo izšla še vsaj 2 leti vendar pa si pri BioWare pripravili video v vpogled zakulisnega dogajanja nastajanja nove igre.
 15. Izid igre je planiran za letos na Oculus Quest in Oculus Rift S.
 16. Igra bo izšla 15. oktobra na PC. Igralcem bosta na voljo 2 novi civilizaciji, 4K grafika, izboljšan audio kot tudi nova načina igranja.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.