Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

  • vrhovni

Lista PS4 aplikacij na voljo ob izidu konzole v EU:

BBC Iplayer: UK

BBC Sports: UK

Total Channel: Spain

Demand 5: UK

Rtbf: Belgium

Nos Sports: Netherlands

Ximon: Belgium, Netherlands

Watchever: Germany

IGN: Australia, Austria, Belgium, Denmark, Germany, India, Ireland, Italy, Kuwait, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Qatar, South Africa, Saudi Arabia, Spain, Sweden, Switzerland, UAE, UK

Wuaki.tv: Spain

BBC News: UK

Maxdome: Germany, Austria

Netflix: Denmark, Finland, Ireland, Netherlands, Norway, Sweden, UK

Amazon/lovefilm: Germany, UK

Viaplay: Denmark, Finland, Norway, Sweden

Music Unlimited: UK, Ireland, France, Spain, Italy, Germany, Belgium, Netherlands, Norway, Finland, Sweden, Denmark, Australia and New Zealand

Video Unlimited: Australia, France, Germany, Italy, Spain, UK

Vidzone: Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Switzerland, UK

10573384652.png

Link to comment
  • vrhovni
Chipworks so secirali centralni CPU/GPU PS4

[ATTACH=CONFIG]5489[/ATTACH]

Pejte v X1 temo pogledat, pa iskat razlike :P

Ker ni ESRAM-a, so Sonyjevci lahko na srčiko spravili večje število GPU jeder. Vendar ni vseh 20 aktivnih (pol bi meli 2 tflops mašino), vendar 18 zaradi boljšega izkoristka pri proizvodnji čipov.

Kaj pa je tisti "1 core" zraven GPU? :headscratch:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • vrhovni

Twitch in Playroom non-gaming vsebina:

Twitch je ena (druga je Ustream) izmed možnosti streamanja igranja iger na PS4, ampak vse ni šlo po načrtu... ljudje so začeli Twitch uporabljati v čisto druge namene. Najbolj znan primer sta mož in žena, ki sta ustvarila kar svoj LIVE kanal poimenovan: The Spartan Show

post-803-144771041701_thumb.jpg

Ker streamanje deluje samo v igrah, sta kot igro izbrala Playroom, kjer je robot samo še popestril celotno dogajanje. :computer: Hitro so začeli nastajati novi kanali in ljudje pri Sonyu in Twitchu niso vedeli kako naj težavo omejijo, da se bodo po kanalih predvajale samo igralne vsebine. No... sedaj je stanje takšno, da so se kar odločili blokirati celoten stream v igri Playroom. Baje da samo začasno. Zanimivo je to, da so se ti non-gaming live kanali preselili na Ustream. Ali bo Playgame blokiran tudi na Ustream zaenkrat še ni znano.

Človeška fantazija in iznajdljivost ne pozna meja. :)

In ja... na določenih kanalih so bili nudistični prizori ala Chatroulette. :tepen:

Tukaj sta povezavi do PS4 streamov iger: Twitch in Ustream

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Za tiste, ki boste jutri v Londonu:)

Možnost nakupa ps4, zastonj pizza&redbull pa še koncert Tinie Tempah:D LINK

If you're in the UK, desperate to pick up a PlayStation 4 at launch, and didn't preorder the console in time, Sony will be offering customers the chance to buy a unit from its PlayStation lounge in Covent Garden on Thursday night.

An unknown supply of machines will be available on a first-come-first-served basis at Sony's #4ThePlayers event in its swanky London pad at 17 Bedford Street, Covent Garden, WC2E 9HE. Customers will be able to queue from the start of Thursday.

Sony will buy those who choose to wait in line slices of Domino's pizza and cans of Red Bull, with all attendees also encouraged to watch a performance from rapper Tinie Tempah.

Link to comment

Evo tak zgleda današnji email, ki jih pošilja Playgame...če želi kdo mu dam mojo prednaročilo oz. sploh nevem kak izvest..pridejo iz Italije..ampak ostajam pri GW ali pa naslednjo leto BB;

Zdravo

V petek 29.11.2013 naj bi dobil malo več konzol, konzole bodo na zalogi od 14h dalje, delal bom do 19h petek, soboto in nedeljo od 7 do 12h po potrebi do 15h.

Ker ste eden od prvih naročnikov, vam javljam, da če bi bila konzola danes plačana po predračunu, na naš TRR, bi konzolo lahko dobili ali v petek, ali soboto nedeljo, ker pa je kar nekaj strank pred vami, in da se slučajno zgodi, da konzol ne bo dovolj, se lahko TAKOJ v ponedeljek dopoldan 2.12.2013 vrne denar, vem le da dobim približno 20 konzol, če pa bi jih slučajno v prvi rundi dobil le 10 konzol, vam bom v ponedeljek vrnil denar. (Kot kaže bom dobival tedensko konzole, upam da vsaj po 10 na enkrat).

Prve konzolo, prvo zalogo, žal ne morem pošiljati na odkupnino, možno je le plačilo konzole na naš TRR račun, nato v petek ali soboto se lahko pošlje, ali se osebno dvigne v moji trgovini v Novem mestu.

Paketi bodo trenutno le originalni.

Cene paketov

PS4 500GB model osnovna verzija, brez igre

12 mesečna garancija 389EUR

24 mesečna garancija 409EUR

36 mesečna garancija 419EUR

Sicer dobim tudi nekaj iger in dodatne ploščke, točne cene za dodatke še ne vem, lahko javim v petek!

Prosim, če mi lahko čim prej javite nazaj, ali se lahko plača danes, da vam nato pošljem predračun, ponavljam v primeru da ne bo dovolj konzol, se lahko takoj v pon nakaže denar nazaj.

Hvala lp Damjan Šimenc 031-434-225

ps: Mogoče je dobro, da mi čim prej javite, ker pošiljam 10+ strankam več , glede nakazila in kdor prvi uredi dobi konzolo

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.