Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

Kar nekaj Koprčanov prodaja ps4 na bolhi. Dopoldne je bila ena konzola na voljo za 450€. Ker sem preveč okleval sem seveda zamudil. Isti človek bi mi lahko zagotovil drugo konzolo vendar je bilo tako, da jo prodajajo samo tako, da kupiš dodatno garancijo se pravi 2 plus 2 leti. Ker ne mislim preplačati 100€ pač nisem zagriznil. Bom počakal na kako drugo ponudbo ali pa na izzid v Sloveniji.

Link to comment
  • vrhovni
Japanboy pa si le dočakal:-D!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Hja kukr je lepo videt zna varat. Mail sem jim ze pisal. Glede na to da sem prvi pri prednarocnikih upam, da iz te moke bo kaj kruha.

P.S. Danes sem prisel iz dezurne domov in dobil listek o tvojem paketu. Bom sel prevzet v torek zjutraj na posto, po dezurni. Tko da ce tole rata bo idealno.

10573384652.png

Link to comment

Dragi moji, ki še niste uspeli dobiti svoje konzole (jaz sem med vami). Kaj predstavlja mesec ali dva če se pogleda večjo sliko. Veliki hype, ki obkroža izid nove generacije konzol in ki smo mu vsi, ki imamo radi igre podlegli, je za nami. Zdaj so se zadeve malo umirile. V kratkem bomo imeli vsak svojo doma in bomo lahko v njih uživali kar nekaj let. Najboljše še pride.

Link to comment
  • vrhovni

R12 ima prav. Ni veliko. Kmalu bomo prakticno ze v novem letu in konzola bo pri nas. Sam mam sreco zgolj zato ker sem prednarocil prvi pri Goblinu in lahko izbiram.

Mi je pa toliko do nje ker sem si splaniral dopust in ga prvotno prelozil za 2 tedna ker sem vedel da bo problem z dobavo. In ne bi rad dopusta prezivel brez konzole zastonj. Sicer pa do praznikov se lahko zgodi se marskej in posiljke sigurno se bodo.

10573384652.png

Link to comment
seveda ima R12 prav. pri meni je tako, da sem imela ta teden dopust in za božič imam dopust in sem zato upala na konzolo. če do takrat ne bo, bo pa januar itak hitro kle in jo bomo lahko vsi imeli.

Men pa čist ustreza, mam na PCju še backlog v obliki Dishonored pa Witcherja 2, pa sem dober do konc januarja :P

aja, MM v Avstriji ne pričakuje dodatnih enot za prosto prodajo pred prvim tednom januarja. Morda bi znali dobit kej pred božičnimi prazniki, a naj bi šlo vse za vorbeštelarje

 

 

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.